Angelski dnevni horoskop za 17. 12. 2020.

sms-ikonicaPošljite sms s ključno besedo:
HOROSKOP presledek
(dopišite vaše vprašanje ter vaš datum in kraj rojstva) na 6060.
Horoskop Ali je Matjaz pravi partner zame? Ali pride kdo primernejsi? Jaz: 7.3. 1980 ob 17: 50 v Ljubljani, on: 12.01.1977, v Mariboru.
Cena odgovora je 4,49 eur.
Odgovor vsebuje do 700 znakov.


PayPal-ikonicaNOVO!
Sedaj lahko pridete do odgovorov tudi preko maila!
Primer vprašanja:Kakšno bo moje finančno stanje v tem letu? Janja 5.10. 1955.
Cena Svetovanja je 3,49 eur.
Odgovor dobite v ok. 700 znakih.


Oven

Angel Sodelovanja vas danes podpre v sodelovanju z drugimi. Zdravilne energije rumene barve vas podprejo v notranji moči in samozavesti, da sodelujete v vsem, kar vam prinese današnji dan. Sprejmite podporo vašega dnevnega Angela in  začnite aktivno sodelovati, če želite premike v boljše življenje.

Bik

Angel Jasnosti vas danes vabi, da se umirite. S podporo energij srebrne barve boste lažje osredotočeni na sedanji trenutek in sledili toku dogodkov. To bo izboljšalo vaše počutje, okrepilo vašo trdnost, prizemljenost in jasnost, kako priti do rešitev.

Dvojčka

Angel Narave vam bo tudi skozi današnji dan v pomoč, da lažje spustite vsa bremena preteklosti in začnete aktivno ustvarjati svoj vsakdan. S podporo energij roza barve se boste bolje povezali s svojim notranjim mirom in tako spustili pritiske okolice. 

Rak

Angel Reda vas danes vodi pri iskanju rešitev. Zdravilne energije modre barve vas podprejo v novem načinu sodelovanja z drugimi, da se lažje umaknete od vseh negativnih vplivov ali pričakovanj s strani drugih. Sprejmite podporo vašega dnevnega Angela, ki vam pomaga usmeriti vašo pozornost nase. 

Lev

Angel Zbranosti vas danes podpre v sprejemanju odločitev. Tako boste lažje sledili svoji poti in podpora energij rdeče barve vas okrepi v živjenjski moči, da sprejmete prave odločitve, ki vam prinesejo pozitivne spremembe. Sprejmite podporo vašega dnevnega Angela in sledite svojim ciljem.

Devica

Angel Umika vas danes vabi, da spustite vsa stara bremena. S podporo energij marelične barve boste lažje odprli srce sebi in z opazovanjem drugih ugotovili, kdo vas podpira in vam želi dobro. Začutite podporo vašega dnevnega Angela in se mu predajte.

sms-ikonicaPošljite sms s ključno besedo:
CAKRE presledek
(dopišite vaše vprašanje) na 6060.
Lahko Izberete področje čiščenja blokad po čakrah. Npr: CAKRE Ljubezen + vaše ime; CAKRE Sluzba + vaše ime; CAKRE Splosno + vaše ime. . .
Cena odgovora je 5,00 eur. Odgovor vsebuje do 700 znakov.


PayPal-ikonicaNOVO!
Sedaj lahko pridete do terapije tudi preko maila!
Primer vprašanja:Katera čakra je zablokirana v zvezi z mojimi financami?
Cena Svetovanja je 3,99 eur. Odgovor dobite v ok. 700 znakih.


Tehtnica

Angel Spoznanja vam bo danes pomagal, da naredite korak naprej. Zdravilne energije indigo barve vas bodo umaknile vase, da pridete do spoznanj in se posvetite sebi. To bo izboljšalo počutje in sprostitev napetosti fizičnega telesa. Sprejmite podporo vašega dnevnega Angela.

Škorpijon

Angel Optimizma vas danes vabi, da se sprostite in bolj zaupate sebi. Kvaliteta energij oranžne barve vas bo pri tem podprla, pridobili boste na samozavesti in okrepili nivo življenjske energije, da začnete postavljati novo temelje za prihodnost.

Strelec

Angel Odnosov  vas danes vabi, da naredite določene spremembe. Pri tem vas vodijo kvalitete rumene barve, da lažje začnete ustvarjati točno to, kar si želite in ne čakate več na nikogar. To bo okrepilo tudi vaše talente in potenciale, ki vas vodijo do uspeha.

Kozorog

Angel Sprejemanja vas bo vodil skozi današnji dan. Z njegovo pomočjo in podporo energij zelene barve boste lažje sledili sebi in sprejeli vse tisto, kar potrebujete v tem trenutku. Zaupajte sebi, energijam in vesolju, ki vas usmerjajo na popolnoma novo neznano pot. 

Vodnar

Angel Sproščanja vas danes vabi, da se osvobodite vseh negativnih vzorcev, navad. Zdravilne energije bele barve vam bodo pokazale, kako se umaknete vase, umirite in na ta način pridete do rešitev, bre da se zapletate v nesmisle drugih. Ssprejmite podporo vašega dnevnega Angela, ki vas skozi proces.

Ribi

Angel Akcije vam bo danes dal voljo, da zaključite poslovne stvari. S podporo energij vijolične barve se boste lažje osredotočili na novo in pri tem vam bodo v pomoč vsa dosedanja prizadevanja, da sprejmete odločitve, kako dalje. Sledite vodstvu vašega dnevnega Angela in vse skupaj bo lažje.

Dnevni horoskop – Horoskop-tarot.si

Piše: Bernanda

0907786

The following two tabs change content below.

HoroskopTarot