Angelski dnevni horoskop za 17. 3. 2021.

sms-ikonicaPošljite sms s ključno besedo:
HOROSKOP presledek
(dopišite vaše vprašanje ter vaš datum in kraj rojstva) na 6060.
Horoskop Ali je Matjaz pravi partner zame? Ali pride kdo primernejsi? Jaz: 7.3. 1980 ob 17: 50 v Ljubljani, on: 12.01.1977, v Mariboru.
Cena odgovora je 4,49 eur.
Odgovor vsebuje do 700 znakov.


PayPal-ikonicaNOVO!
Sedaj lahko pridete do odgovorov tudi preko maila!
Primer vprašanja:Kakšno bo moje finančno stanje v tem letu? Janja 5.10. 1955.
Cena Svetovanja je 3,49 eur.
Odgovor dobite v ok. 700 znakih.


Oven

Angel Komunikacije vam danes pomaga pri uresničevanju vaših želja. Zdravilne energije turkizne barve vas bodo umaknile vase, da iz prostora notranjega miru iskreno spregovorite o svojih željah in idejah. Le na ta način boste ohranili nivo dobrih energij, ki vas bodo podprle pri realizaciji.

Bik

Angel Iskrenosti vas danes podpre, da uredite določene odnose. Z njegovo podporo in podporo energij bele barve, ki vam bodo prinesle svežino in jasnost, boste lažje sledili sebi in tako ugotovili, kdo vas pri tem podpira in kdo ne. Bodite iskreni do sebe in spregovorite o vsem, kar vas moti, da se vse skupaj postavi na pravo mesto.

Dvojčka

Angel Sproščenosti vas vodi skozi današnji dan in zdravilne energije roza barve vas bodo ovile v plašč nežnosti, kar vam bo prineslo nov pogled nase in vse okoli vas. Sledite svojim čustvov, ki vas vodijo v raziskovanje novega, neznanega. Sledite vodstvu vašega dnevnega Angela.

Rak

Angel Vztrajnosti vas danes vodi do sprememb. Kvaliteta energij modre barve, ki vas pomiri in prinese večje razumevanje, vam bo v dodatno pomoč pri premagovanju stresa, kar vam bo dalo potrebno vedrino in spodbudo pri kreiranju življenja, kot si ga želite.

Lev

Angel Lahkotnosti vam bo danes pomagal, da začutite pomembnost življenja in podpora energij rumene barve vam bo pomagala okrepiti samozavest. To vas bo vodilo do odločitev, da poskrbite zase ne glede na mnenja drugih. Dobra volja in želja po novih izkušnjah vas bosta čisto prevzeli.

Devica

Angel Reda vas danes podpre, da si ustvarite trdne temelje. Z njegovo pomočjo in kvaliteto energij zelene barve boste skozi notranji mir spoznali, da je dobro vztrajati pri določenih dnevnih ritualih, saj vam le to prinese večjo varnost in tako tudi zagon za nadaljnje korake.

sms-ikonicaPošljite sms s ključno besedo:
CAKRE presledek
(dopišite vaše vprašanje) na 6060.
Lahko Izberete področje čiščenja blokad po čakrah. Npr: CAKRE Ljubezen + vaše ime; CAKRE Sluzba + vaše ime; CAKRE Splosno + vaše ime. . .
Cena odgovora je 5,00 eur. Odgovor vsebuje do 700 znakov.


PayPal-ikonicaNOVO!
Sedaj lahko pridete do terapije tudi preko maila!
Primer vprašanja:Katera čakra je zablokirana v zvezi z mojimi financami?
Cena Svetovanja je 3,99 eur. Odgovor dobite v ok. 700 znakih.


Tehtnica

Angel Ljubezni vas bo danes vodil do določenih spoznanj. Sprostitev v njegove energije vam bo dala krila, žarki vijolične barve bodo prežarčili vsako vašo celico, kar vam bo prineslo harmonijo. Spustili boste navezanost na druge in se predali novim svežim energijam. Začutite podporo vašega dnevnega Angela in se mu predajte.

Škorpijon

Angel Miru vas danes vabi, da se zazrete vase. Zdravilne energije srebrne barve vas globinsko sprostijo in prečistijo vsa stara čustva in misli, da se osredotočite na tiste stvari, ki so vam  tem trenutku najbolj pomembne. To vam bo prineslo več reda in zadovoljstva na vsa področja življenja.

Strelec

Angel Osvobajanja vas danes vabi, da mu sledite in zdravilne energije zlate barve vam bodo dale moč, da se soočite s preteklostjo. Tako boste naredili prostor za  nove energije, ki v vaše življenje prinašajo nove dogodivščine in nove načrte. Sprejmite podporo, da spoznate globino sebe in življenja.

Kozorog

Angel Odnosov vam danes pomaga, da postavite sebe na prvo mesto. Z njegovo podporo in podporo energij oranžne barve boste lažje pozitivno pogledali na vse, kar se vam dogaja. To vam prinese jasnost, kaj morate spremeniti v načinu sodelovanja z drugimi, kar bo prineslo pomiritev in odmik od negativnih vplivov določenih ljudi.

Vodnar

Angel Sodelovanja vas danes vodi k sproščenosti. S sprejemanjem njegove podpore in podpore energij indigo barve se boste lažje vživeli v situacije in določili meje določenim ljudem, kar bo izboljšalo vaše počutje. Dnevni Angel je lahko z vami tudi dlje časa, če ga redno dnevno pokličete.

Ribi

Angel Akcije vam danes odpre nova obzorja in s podporo energij rdeče barve boste lažje začutili in obudili svojo strast do življenja. To vam bo okrepilo moč volje ter željo po uspehu, da realizirate vse, kar želite.

Dnevni horoskop – Horoskop-tarot.si

Piše: Benanda

0907786

The following two tabs change content below.

HoroskopTarot