Angelski dnevni horoskop za 17. 4. 2021.

sms-ikonicaPošljite sms s ključno besedo:
HOROSKOP presledek
(dopišite vaše vprašanje ter vaš datum in kraj rojstva) na 6060.
Horoskop Ali je Matjaz pravi partner zame? Ali pride kdo primernejsi? Jaz: 7.3. 1980 ob 17: 50 v Ljubljani, on: 12.01.1977, v Mariboru.
Cena odgovora je 4,49 eur.
Odgovor vsebuje do 700 znakov.


PayPal-ikonicaNOVO!
Sedaj lahko pridete do odgovorov tudi preko maila!
Primer vprašanja:Kakšno bo moje finančno stanje v tem letu? Janja 5.10. 1955.
Cena Svetovanja je 3,49 eur.
Odgovor dobite v ok. 700 znakih.


Oven

Angel Komunikacije vas danes vodi v jasen način komuniciranja. S podporo energij indigo barve vam bo jasno, na kakšen način zagovarjati svoje stališče, da vam prinese rezultate, ki jih želite. Dnevni Angel je lahko z vami tudi dlje časa, če ga redno dnevno pokličete.

Bik

Angel Sodelovanja vas danes vodi v sproščenost. Z njegovo pomočjo in podporo energij rumene barve boste imeli voljo in samozavest, da se udeležite vseh povabil na dogodke. To vam bo dalo nov pogled na določene stvari in vam odprlo nove poti tudi na finančnem področju.

Dvojčka

Angel Novih Začetkov vas usmerja skozi današnji dan in s podporo energij srebrne barve boste kot prerojeni lahkotno sodelovali v dnevnih aktivnostih. To vam bo aktiviralo notranjo moč, da vpeljete določene spremembe v vaš vsakdan. 

Rak

Angel Zadovoljstva vas danes podpre, da naredite vse tisto, v čemer uživate. Zdravilne energije oranžne barve bodo pozitivno vplivale na vaš odnos do življenja, kar bodo opazili tudi vaši bližnji in vas pri tem podprli. Sprejmite podporo in vztrajajte v čutenju zadovoljstva in veselja.

Lev

Angel Odnosov vam je danes v pomoč, da določite nove meje v odnosih. Kvaliteta energij modre barve vam bo prinesla večje razumevanje in moč sprejemanja odločitev, da se v prvi meri najprej odločite zase in tisto, kar vam največ pomeni. Spoštujte sebe in vse skupaj bo lažje.

Devica

Angel Sproščenosti vas danes vabi, da mu sledite. S sprejemanjem njegove energije in energij roza barve boste skozi mekhobo doživljanja sebe in svojih čustev spodbudili novo ozračje v odnosih. Dovolite si iskrenosti tako do sebe kot drugih. Zaupajte vodstvu vašega dnevnega Angela, ki vas pri tem usmerja.

sms-ikonicaPošljite sms s ključno besedo:
CAKRE presledek
(dopišite vaše vprašanje) na 6060.
Lahko Izberete področje čiščenja blokad po čakrah. Npr: CAKRE Ljubezen + vaše ime; CAKRE Sluzba + vaše ime; CAKRE Splosno + vaše ime. . .
Cena odgovora je 5,00 eur. Odgovor vsebuje do 700 znakov.


PayPal-ikonicaNOVO!
Sedaj lahko pridete do terapije tudi preko maila!
Primer vprašanja:Katera čakra je zablokirana v zvezi z mojimi financami?
Cena Svetovanja je 3,99 eur. Odgovor dobite v ok. 700 znakih.


Tehtnica

Angel Predanosti vas danes podpre v predanosti sebi. Zdravilne energije turkizne barve bodo od vas umaknile vse vplive okolja, kar vam bo prineslo večjo življenjsko moč in okrepilo notranji stik. Na ta način boste pokazali, kaj si v bodoče želite in ohranili nivo dobrih energij.

Škorpijon

Angel Sprejemanja vam danes pomaga, da zaupate tistim, ki verjamejo v vas. Z njegovo pomočjo in podporo energij marelične barve boste lažje začutili, kaj morate opustiti in spremeniti, da boste bolj spretno krmarili med svojimi željami in željami drugih. S tem se bodo začele sproščati vse napetosti in življenje bo dobilo nov smisel.

Strelec

Angel Sreče vas danes objame in popelje skozi dan. Sprejmite podporo energij bele barve, ki vas osvežijo, prečistijo tako vaše misli kot čustva, da se lažje predate dogodkom dneva. Sledite vodstvu vašega dnevnega Angela in povabite nove energije v življenje.

Kozorog

Angel Umika vas danes vabi, da se umaknete od drugih in na ta način pridete do določenih spoznanj. Zdravilne energije zelene barve vam prinesejo mir, da se lažje posvetite sebi in vas aktivirajo v zbranosti, da se zaveste, kaj vas umika od veselja in radosti. S tem si boste nabrali novih moči in vnesli upanje za naprej.

Vodnar

Angel Motivacije vas danes vodi, da nadaljujete v smeri svojih ciljev. Kvaliteta energij zlate barve vas okrepi v zaupanju sebi in vam aktivira moč, da ustvarite in realizirate vse tisto, kar je pomembno za vas. Pri tem ne dovolite drugim, da vas odvračajo od tega, saj vas vaš dnevni Angel vzpodbuja, da vztrajate.

Ribi

Angel Podpore vas danes podpre pri spremembah. Z njegovo pomočjo in podporo energij vjolične barve boste ohranili fokus na sebi in svojih vizijah ter se o vsem mirno pogovorili z bližnjimi. Sprostite se v sprejemanju podpore vašega dnevnega Angela, da vam pomaga pri nadaljnjih korakih.  

Dnevni horoskop – Horoskop-tarot.si

Piše: Benanda

0907786

The following two tabs change content below.

HoroskopTarot