Angelski dnevni horoskop za 17. 9. 2021.

sms-ikonicaPošljite sms s ključno besedo:
HOROSKOP presledek
(dopišite vaše vprašanje ter vaš datum in kraj rojstva) na 6060.
Horoskop Ali je Matjaz pravi partner zame? Ali pride kdo primernejsi? Jaz: 7.3. 1980 ob 17: 50 v Ljubljani, on: 12.01.1977, v Mariboru.
Cena odgovora je 4,49 eur.
Odgovor vsebuje do 700 znakov.


PayPal-ikonicaNOVO!
Sedaj lahko pridete do odgovorov tudi preko maila!
Primer vprašanja:Kakšno bo moje finančno stanje v tem letu? Janja 5.10. 1955.
Cena Svetovanja je 3,49 eur.
Odgovor dobite v ok. 700 znakih.


Oven

ANGEL USPEHA potrebuje vaše sodelovanje – tokrat je potrebno poskrbeti za znanji videz, za spremembe, ki bodo ustrezale vam in aktivirale okrog vas dobre vibracije.

Bik

ANGEL USODE prinaša presenečenja na vsakem koraku, vseeno pa pazite da vam strast ne nakoplje težav ravno v službi. Sprostitev je danes ključ do dobrih energij.

Dvojčka

ANGEL KREATIVNOSTI in ANGEL SREČE si danes podajata roki – ne skrivajte se med ljudmi ampak stopite ven iz povprečja in si upajte izpostaviti se.

Rak

ANGEL ŽIVLJENJA prinaša danes nenadne preobrate, ki jim ima smisel sledit – sploh če želite spremembe v poslu. Morda vas bližnji ne bodo razumeli, a danes ni čas za prepričevanje.

Lev

ANGEL PREDAJE poskrbi, da ostanete v toku svojih občutkov in sprememb in realizirate stare načrte. Čutite koliko moči se aktivira, ko spustite kontrolo.

Devica

ANGEL POMIRITVE bo skozi vas vplival tudi na vse v okolici in z njegovo pomočjo bodo ljudje navdušeni nad vami. Čutite, da ste dovolj dobri in ne potrebujete večnega dokazovanja.

sms-ikonicaPošljite sms s ključno besedo:
CAKRE presledek
(dopišite vaše vprašanje) na 6060.
Lahko Izberete področje čiščenja blokad po čakrah. Npr: CAKRE Ljubezen + vaše ime; CAKRE Sluzba + vaše ime; CAKRE Splosno + vaše ime. . .
Cena odgovora je 5,00 eur. Odgovor vsebuje do 700 znakov.


PayPal-ikonicaNOVO!
Sedaj lahko pridete do terapije tudi preko maila!
Primer vprašanja:Katera čakra je zablokirana v zvezi z mojimi financami?
Cena Svetovanja je 3,99 eur. Odgovor dobite v ok. 700 znakih.


Tehtnica

ANGEL PREUDARNOSTI vam pomaga razporejati čas in svojo energijo tako, da ne pride več do izgorelosti. Opazite kako ravnati v odnosih, da ne izzovete reakcij.

Škorpijon

ANGEL KREATIVNOSTI v vas spodbudi moč in željo po spremembah. Podporo boste želeli iskat zunaj sebe, a poglejte, če ni to, kar iščete zunaj sebe, že v vas.

Strelec

ANGEL SPROSTITVE bo optimalno poskrbel za vas – dovolite mu, da začne spreminjati stvari in opazite, da niste sami in da lahko vsak hip prosite za pomoč in podporo.

Kozorog

ANGEL USODE vztraja ob vaši strani, če pa želite izpeljati vse dobro, rabite sodelujoče na vaši strani. Angel vas podpira pri dobrih premikih in realizaciji idej.

Vodnar

ANGEL AKTIVNOSTI vas vabi v poslovne večje spremembe – tokrat gre za spremembe na dolgi rok, kar lahko trenutno zahteva od vas tudi daljše potovanje ali posebno izobraževanje.

Ribi

ANGEL NOVOSTI pripelje nove ljudje v vase življenje ter aktivira vašo kreativnost – okolica je tako pozitivno naravnana do vaših sprememb, da so vase skrbi odveč.

Dnevni horoskop – Horoskop-tarot.si

Piše: Nataša

0907786

The following two tabs change content below.

HoroskopTarot