Angelski dnevni horoskop za 18. 11. 2021.

sms-ikonicaPošljite sms s ključno besedo:
HOROSKOP presledek
(dopišite vaše vprašanje ter vaš datum in kraj rojstva) na 6060.
Horoskop Ali je Matjaz pravi partner zame? Ali pride kdo primernejsi? Jaz: 7.3. 1980 ob 17: 50 v Ljubljani, on: 12.01.1977, v Mariboru.
Cena odgovora je 4,49 eur.
Odgovor vsebuje do 700 znakov.


PayPal-ikonicaNOVO!
Sedaj lahko pridete do odgovorov tudi preko maila!
Primer vprašanja:Kakšno bo moje finančno stanje v tem letu? Janja 5.10. 1955.
Cena Svetovanja je 3,49 eur.
Odgovor dobite v ok. 700 znakih.


Oven

ANGEL SODELOVANJA vam danes pomaga prepoznati, kako spustiti lastno pomembnost in se umiriti, da si s pretiravanjem ne uničite dobrih odnosov in ljudje ostanejo z vami.

Bik

ANGEL POTRPEŽLJIVOSTI vas v odnosih umika stran od vaše nestrpnosti. Drugi vam ne morejo sledit tako hitro, morda raje sami opravite kar se vam zdi pomembno.

Dvojčka

ANGEL UPORNIŠTVA vam danes zleze pod kožo. Glede na to, da niste najboljša družba, pobrskajte v sebi, zakaj ga potrebujete, kaj vas tako zelo moti pri sebi ali okrog vas.

Rak

ANGEL LJUBEZNI bo zahteval dosti pozornosti in pripravljeni ste se mu docela predate. Le delo vas malce priganja, previdno, da ne boste slabo opravili obveznosti.

Lev

ANGEL PRETEKLOSTI pomaga urediti stare dogovore in z ljudmi razrešiti nekaj, kar je ostalo kot dolg med vami. Naenkrat se bo našel čas, tudi za veselje in osebno zadovoljstvo.

Devica

ANGEL NOVIH IDEJ odpre vrata dejavnostim, ki obetajo dobre materialne dosežke. Od vas je odvisno, kako resno jih vzamete in kako dober izbor in vrstni red naredite.

sms-ikonicaPošljite sms s ključno besedo:
CAKRE presledek
(dopišite vaše vprašanje) na 6060.
Lahko Izberete področje čiščenja blokad po čakrah. Npr: CAKRE Ljubezen + vaše ime; CAKRE Sluzba + vaše ime; CAKRE Splosno + vaše ime. . .
Cena odgovora je 5,00 eur. Odgovor vsebuje do 700 znakov.


PayPal-ikonicaNOVO!
Sedaj lahko pridete do terapije tudi preko maila!
Primer vprašanja:Katera čakra je zablokirana v zvezi z mojimi financami?
Cena Svetovanja je 3,99 eur. Odgovor dobite v ok. 700 znakih.


Tehtnica

ANGEL ODPRTOSTI IN SPREJEMANJA omogoči, da pridete do idej in kreativne, umetniške moči. Istočasno se odprete tudi za redoljubnost in kakšno manj priljubljeno kvaliteto.

Škorpijon

ANGEL PODPORE ja na vaši strani, ko se je potrebno pogajat s poslovnimi partnerji za boljše pogoje. Marsikaj vam danes lahko uspe – kje najbolj potrebujete preboj?

Strelec

ANGEL HVALEŽNOSTI vam pomaga zmehčati vaše energije – umiriti ego, da zares tudi dosežete, kar si želite. Povežite se z njegovo topline da sprejmete vso podporo.

Kozorog

ANGEL RAHLOČUTNOSTI od časa do časa okrepi svojo moč, zato takrat ni potrebno se izpostavljati zunanjemu svetu in omajati stabilnega mesta in občutka varnosti.

Vodnar

ANGEL IDEJ vam pomaga pri iskanju skupne rešitve za družinske odnose – vseeno pa začnite upoštevati želje in interese drugih, če si želite družinsko harmonijo in dobre odnose.

Ribi

ANGEL RAZMIŠLJANJA pomaga odkriti nove stvari, za katere se boste ogreli. Čas je da si okrepite delovno kondicijo in dobro voljo za vse ter se predate dejavnosti.

Dnevni horoskop – Horoskop-tarot.si

Piše: Nataša

0907786

The following two tabs change content below.

HoroskopTarot