Angelski dnevni horoskop za 18. 4. 2021.

sms-ikonicaPošljite sms s ključno besedo:
HOROSKOP presledek
(dopišite vaše vprašanje ter vaš datum in kraj rojstva) na 6060.
Horoskop Ali je Matjaz pravi partner zame? Ali pride kdo primernejsi? Jaz: 7.3. 1980 ob 17: 50 v Ljubljani, on: 12.01.1977, v Mariboru.
Cena odgovora je 4,49 eur.
Odgovor vsebuje do 700 znakov.


PayPal-ikonicaNOVO!
Sedaj lahko pridete do odgovorov tudi preko maila!
Primer vprašanja:Kakšno bo moje finančno stanje v tem letu? Janja 5.10. 1955.
Cena Svetovanja je 3,49 eur.
Odgovor dobite v ok. 700 znakih.


Oven

Angel Potrpežljivosti vam danes pomaga, da razrešite določene stvari iz preteklosti. Z njegovo pomočjo in podporo energij roza barve boste skozi nežnost in toplino iskreno skomunicirali vse, kar je ostalo nedorečenega. To vam bo prineslo več miru in harmonije.

Bik

Angel Srčnosti vas danes vabi, da se odprete svoje srce in zdravilne energije marelične barve vam skozi ljubezen in mehkobo pomagajo, da sodelujete z vsem in vsemi. Tako si boste pridobili tudi podporo bližnjih in lažje uresničili svoje želje.

Sodelujte z vašim dnevnim Angelom, ki vas pri tem vodi.

Dvojčka

Angel Ljubezni vas danes vodi skozi spremembe. S sprejemanjem njegove energije in kvalitet bele barve se boste osveženi pripravili na nove spremembe. Le te vam bodo skozi lahkotnost prinesle vse tisto, o čemer ste potiho hrepeneli. Zaupajte v vodstvo vašega dnevnega Angela, kar se bo poznalo tudi na vašem boljšem počutju.

Rak

Angel Novosti vas danes podpre pri sodelovanju z drugimi in kvaliteta energij zlate barve vam bo prineslo potrebno svežino, da prenehate oklevati in se odprete dogajanju. Zadihajte v nove energije in dovolite, da se spremembe pričnejo tukaj in zdaj.

Lev

Angel Podpore vas danes podpre pri novih aktivnostih. S sprejemanjem podpore turkizne barve, ki vas bodo poživile in vam dale moč za nove začetke, boste na polno pripravljeni sodelovati z drugimi. To bo pozitivno vplivalo na vsa področja vašega življenja.

Devica

Angel Sproščenosti vas danes vabi, da mu sledite in s podporo energij srebrne barve, ki vam bodo okrepile intuicijo, se boste bolje zavedali sebe in svojih čustev, kar boste z lahkoto pokazali drugim. To vam bo dvignilo nivo življenjske energije in prineslo dolgoročne koristi.

sms-ikonicaPošljite sms s ključno besedo:
CAKRE presledek
(dopišite vaše vprašanje) na 6060.
Lahko Izberete področje čiščenja blokad po čakrah. Npr: CAKRE Ljubezen + vaše ime; CAKRE Sluzba + vaše ime; CAKRE Splosno + vaše ime. . .
Cena odgovora je 5,00 eur. Odgovor vsebuje do 700 znakov.


PayPal-ikonicaNOVO!
Sedaj lahko pridete do terapije tudi preko maila!
Primer vprašanja:Katera čakra je zablokirana v zvezi z mojimi financami?
Cena Svetovanja je 3,99 eur. Odgovor dobite v ok. 700 znakih.


Tehtnica

Angel Fokusa vas vodi današnji dan in žarki oranžne barve vas bodo objeli ter prinesli več veselja in zaupanja v življenje. Tako boste lažje sledili svojim željam in se povezali z ljudmi, ki vam bodo pomagali pri vašem materialnem uspehu. Sledite vodstvu vašega dnevnega Angela, ki vzpodbuja vašo kreativnost.

Škorpijon

Angel Spreminjanja vam danes pomaga, da razmislite o preteklih dogodkih in se aktivirate tam, kjer si želite sprememb. Žarki rumene barve vas bodo skozi optimizem usmerili do tistih ljudi, ki jim zaupate in so vam lahko v podporo. Tako boste prišli do novih moči in upanja za naprej. 

Strelec

Angel Sodelovanja vas danes vodi v iskrenost do samega sebe. Z njegovo pomočjo in kvaliteto energij zelene barve, ki vam prinesejo mir in željo po uravnoteženem življenju, boste lažje začutili svoj naravni ritem. Tako boste spoznali, kam odteka vaš dragoceni čas in energija ter s pomočjo bližnjih naredili red.

Kozorog

Angel Predanosti vas danes vabi, da mu predate svoje skrbi in probleme. Na ta način boste ugotovili, kaj srčno želite in kaj ste konkretno res pripravljeni narediti za to. Zdravilne energije vijolične barve pa bodo blagodejno vplivale na vaša čustva in vas povezale z energijo vaše Dušo, da vas vodi in vam pokaže pravo pot.

Vodnar

Angel Akcije vas danes preda zagon in voljo, da sledite svoji viziji. Žarki rdeče barve vam bodo še okrepili željo po rezultatih in uspehu, kar boste širili tudi med druge. To bo pozitivno vplivalo na vse skupaj, saj si boste na ta način postavili nove temelje na poslovnem področju.

Ribi

Angel Kreativnosti vas danes aktivira v moči in s podporo energij indigo barve boste prišli do novih idej in optimalnih rešitev za realizacijo le teh. Pozitivno boste presenetili sebe in druge, kar vam bo dalo še večjo moč za vse spremembe. Večkrat čez dan pomislite na vašega dnevnega Angela, da začutite njegovo podporo.

Dnevni horoskop – Horoskop-tarot.si

Piše: Benanda

0907786

The following two tabs change content below.

HoroskopTarot