Angelski dnevni horoskop za 18. 8. 2021.

sms-ikonicaPošljite sms s ključno besedo:
HOROSKOP presledek
(dopišite vaše vprašanje ter vaš datum in kraj rojstva) na 6060.
Horoskop Ali je Matjaz pravi partner zame? Ali pride kdo primernejsi? Jaz: 7.3. 1980 ob 17: 50 v Ljubljani, on: 12.01.1977, v Mariboru.
Cena odgovora je 4,49 eur.
Odgovor vsebuje do 700 znakov.


PayPal-ikonicaNOVO!
Sedaj lahko pridete do odgovorov tudi preko maila!
Primer vprašanja:Kakšno bo moje finančno stanje v tem letu? Janja 5.10. 1955.
Cena Svetovanja je 3,49 eur.
Odgovor dobite v ok. 700 znakih.


Oven

ANGEL ZMAGE IN USPEHOV vas razveseljuje – veseli ste tudi podpore domačih. Kako bi delili svojo srečo z domačimi, da vas ne bi vsake toliko premagal občutek krivde? 

Bik

ANGEL DELA vam ne da miru – kako pa vaši domači sprejemajo, da ste skoraj obsedeni z delom? Dovolite si slediti svojim ciljem, podpora je odlična sedaj. 

Dvojčka

ANGEL NEMIRA ne popusti prijema – bližnji morda res nimajo razumevanja za vaša razburjanja, vi pa veste, kako pomembno je to obdobje za vas. Dovolite toku življenja da prinese spremembe. 

Rak

ANGEL DRUŽABNOSTI vas odpre tudi za srečanja z bližnjimi sorodniki – sproščeno boste razčistili marsikatero zagato iz preteklosti, se umirili in se posvetili potem tudi sebi. 

Lev

ANGEL JASNOSTI vam odpre oči zase in za druge – kje so vas omejevali, kaj morate sedaj spremeniti pri sebi. Poglejte, kako narediti, da se to ne ponovi več. 

Devica

ANGEL REALIZACIJE lahko začne ustvarjati prevelik pritisk na vas – pritisk na glavi in ramenih bo pomenil, da ne sledite priložnostim, ki jih ponuja. 

sms-ikonicaPošljite sms s ključno besedo:
CAKRE presledek
(dopišite vaše vprašanje) na 6060.
Lahko Izberete področje čiščenja blokad po čakrah. Npr: CAKRE Ljubezen + vaše ime; CAKRE Sluzba + vaše ime; CAKRE Splosno + vaše ime. . .
Cena odgovora je 5,00 eur. Odgovor vsebuje do 700 znakov.


PayPal-ikonicaNOVO!
Sedaj lahko pridete do terapije tudi preko maila!
Primer vprašanja:Katera čakra je zablokirana v zvezi z mojimi financami?
Cena Svetovanja je 3,99 eur. Odgovor dobite v ok. 700 znakih.


Tehtnica

ANGEL BREZKOMPROMISNOSTI želi da sledite samo sebi. Čas je ravno pravi za vas, odlične možnosti imate, potreben je le dober pogovor. 

Škorpijon

ANGEL USODE  vas vabi v sodelovanje – usmerite svojo moč v odpiranje pravih projektov, podpora je velika, z vseh smeri. Ne popustite notranji napetosti da vas zmami v stranpoti. 

Strelec

ANGEL POZORNOSTI NASE bo imel težko delo – vaši domači mu bodo pomagali, da odprete oči in spustite vsa vaša pričakovanja do drugih. Poglejte realno stanje.  

Kozorog

ANGEL DOBRIH ODNOSOV vam pokaže spravljivost, sodelovanje. Ne se bat, da vam bo kaj vzeto, četudi se bodo vsi želeli družiti z vami.

Vodnar

ANGEL HARMONIJE je z vami, a ne delajte zopet vse po svoje. Vzemite si čas za bližnje in urejajte vse brez besed. Čeprav njihove potrebe prepoznate, vseeno spoštujte, da ima vsak svojo pot in način. 

Ribi

ANGEL JASNOSTI spodbuja, da jasno predstavite vse svoje želje – kako pa naj vas sicer vaši zavezniki podprejo? Poglejte, če lahko vse speljete kar od doma. 

Dnevni horoskop – Horoskop-tarot.si

Piše: Nataša

0907786

The following two tabs change content below.