Angelski dnevni horoskop za 19. 11. 2021.

sms-ikonicaPošljite sms s ključno besedo:
HOROSKOP presledek
(dopišite vaše vprašanje ter vaš datum in kraj rojstva) na 6060.
Horoskop Ali je Matjaz pravi partner zame? Ali pride kdo primernejsi? Jaz: 7.3. 1980 ob 17: 50 v Ljubljani, on: 12.01.1977, v Mariboru.
Cena odgovora je 4,49 eur.
Odgovor vsebuje do 700 znakov.


PayPal-ikonicaNOVO!
Sedaj lahko pridete do odgovorov tudi preko maila!
Primer vprašanja:Kakšno bo moje finančno stanje v tem letu? Janja 5.10. 1955.
Cena Svetovanja je 3,49 eur.
Odgovor dobite v ok. 700 znakih.


Oven

ANGEL PREVIDNOSTI vas danes čuva, da vam polna Luna ne odnese lepih odnosov. Kako skomunicirati, da svojo idejo dobro predstavite? In se ne jezite na tiste, ki ne razumejo?

Bik

ANGEL ISKRENOSTI prinaša uspeh v intimni odnos in dodatek srčnosti ga še oplemeniti. Kljub iskrenosti pa ne razpihujte negativnosti, da si ne nakopljete dolgoročnih težav.

Dvojčka

ANGELI ZDRAVLJENJA so danes pripravljeni, da jim predate svojo pretirano občutljivost do ljudi. Sprostitev bo prišla kasneje, danes pa samo opazujte.

Rak

ANGEL PRETEKLOSTI danes odpre priložnost popolnega opuščanja starih, dovolj je pomanjkanja in čas je za Blagostanje na vseh nivojih in področjih.

Lev

ANGEL KREATIVNOST pride danes v ospredje, da vam pomaga postaviti nove temelje in sodelovati na nov način dalje. Provokacije pa danes raje spustite mimo.

Devica

ANGEL STRPNOSTI do sebe in drugih pomaga zaustaviti reakcije, da najprej umirite čustva in šele potem greste v akcijo. Mirno sodelovanje z okolico bo bolj produktivno.

sms-ikonicaPošljite sms s ključno besedo:
CAKRE presledek
(dopišite vaše vprašanje) na 6060.
Lahko Izberete področje čiščenja blokad po čakrah. Npr: CAKRE Ljubezen + vaše ime; CAKRE Sluzba + vaše ime; CAKRE Splosno + vaše ime. . .
Cena odgovora je 5,00 eur. Odgovor vsebuje do 700 znakov.


PayPal-ikonicaNOVO!
Sedaj lahko pridete do terapije tudi preko maila!
Primer vprašanja:Katera čakra je zablokirana v zvezi z mojimi financami?
Cena Svetovanja je 3,99 eur. Odgovor dobite v ok. 700 znakih.


Tehtnica

ANGEL NAVDIHA vam aktivira vizijo prihodnosti zase, po kateri živite svoj maksimalen potencial. Ideje, razmišljanja, nasvete ipd. si zabeležite.

Škorpijon

ANGEL AKCIJE vas vodi v pomoč drugim, po tem ko vam ob Luninem mrku uspe spustiti stare težave. Postavi vas v središče dogajanja, da drugim pokažete kaj in kako.

Strelec

ANGEL UŽIVANJA v sedanjosti je z vami, da vam pomaga opustiti stare razvade, tudi alkohol in podobno. Poskusite samo uživati v sedanjem trenutku, tukaj in zdaj.

Kozorog

ANGEL ODPIRANJA v vas čustva tako močno odpre, da jih ne boste mogli več skrivati – saj ste človek. Usmerili se boste vase in sprostili v nov način delovanja.

Vodnar

ANGEL VARUH danes posebej dobro čuva na vas – zato se ne upirajte počitku, spancu, knajpanju. Bodite pozorni na svoje počutje in previdni.

Ribi

ANGEL IDEJ prinaša misli in podporo za obilje. Zapisujte si ideje in razmislite ali pa kar stopite v stik s prijatelji, ki vam lahko pomagajo.

Dnevni horoskop – Horoskop-tarot.si

Piše: Nataša

0907786

The following two tabs change content below.

HoroskopTarot