Angelski dnevni horoskop za 19. 12. 2021.

sms-ikonicaPošljite sms s ključno besedo:
HOROSKOP presledek
(dopišite vaše vprašanje ter vaš datum in kraj rojstva) na 6060.
Horoskop Ali je Matjaz pravi partner zame? Ali pride kdo primernejsi? Jaz: 7.3. 1980 ob 17: 50 v Ljubljani, on: 12.01.1977, v Mariboru.
Cena odgovora je 4,49 eur.
Odgovor vsebuje do 700 znakov.


PayPal-ikonicaNOVO!
Sedaj lahko pridete do odgovorov tudi preko maila!
Primer vprašanja:Kakšno bo moje finančno stanje v tem letu? Janja 5.10. 1955.
Cena Svetovanja je 3,49 eur.
Odgovor dobite v ok. 700 znakih.


Oven

ANGEL OBČUTLJIVOSTI vas danes vodi stran od doma in domačih – njihove pripombe se vas pretirano dotaknejo. Morda pa je čas, da prepoznate svoje rane in jih pocelite.

Bik

ANGEL PRETEKLOSTI vam odpre prijetne spomine na dejavnosti, ki so vas veselile. Morda vas pelje tudi do ljudi, s katerimi ste spomine lahko delite in obujate staro veselje.

Dvojčka

ANGEL DOMA vas danes podpre pri urejanju stvari doma. Lotite se na najbolj praktičen način, ne oziraje se na druge. Imejte v mislih vaše cilje.

Rak

ANGEL NAVDUŠENJA sodeluje v odnosih s prijatelji, ki pa jim dobro prisluhnite, če si res delite skupen cilj. Vsako idejo podprite z optimizmom, angel pa bo dodal svoj podporo.

Lev

ANGEL SPROŠČENOSTI ostaja v vaši družbi in vas uči, da je vse ok, dokler vam drugi pustijo dihati po svoje in imate možnost narediti stvari, ki so vam pomembne.

Devica

ANGEL KREATIVNIH IDEJ vabi v akcijo, pri tem pa se ne pustite motiti ne od bližnjih, ne od prijateljev. Naredite stvari čisto po svoje, navdušite druge s tem.

sms-ikonicaPošljite sms s ključno besedo:
CAKRE presledek
(dopišite vaše vprašanje) na 6060.
Lahko Izberete področje čiščenja blokad po čakrah. Npr: CAKRE Ljubezen + vaše ime; CAKRE Sluzba + vaše ime; CAKRE Splosno + vaše ime. . .
Cena odgovora je 5,00 eur. Odgovor vsebuje do 700 znakov.


PayPal-ikonicaNOVO!
Sedaj lahko pridete do terapije tudi preko maila!
Primer vprašanja:Katera čakra je zablokirana v zvezi z mojimi financami?
Cena Svetovanja je 3,99 eur. Odgovor dobite v ok. 700 znakih.


Tehtnica

ANGELI USODE vam pokažejo vrsto možnosti, kar vam da občutek, kot da ste na križišču. Pri tem imejte v mislih tudi svoje želje in načrte in se jih lotite.

Škorpijon

ANGEL FOKUSA vas usmeri na uresničljive želje in cilje. Veste, da je pot sprememb v tej smeri in si priznajte, katera hrepenenja so nerealna.

Strelec

ANGEL IDEJ razveseljuje vašo kreativno plat in vas aktivira v željo, da takoj vse uresničite. Idejam manjka samo še nekaj planov, da ostanejo na dolgi rok dobri.

Kozorog

ANGEL URESNIČITVE srčnih želja vam je naklonjen, vseeno pa ne gre tako hitro, kot si želite. Sproščenost vam prinese olajšanje in uživanje v vsakem koraku posebej.

Vodnar

ANGEL DRUŽINSKIH ODNOSOV vam pomaga prepoznati prave stvari – obremenjevanje s čustvi drugih vam ne pomaga, saj ne morete vseh osrečiti. Čas je za pogovor.

Ribi

ANGEL SPROŠČENOSTI se pritihotapi v vaše odnose s prijatelji/cami. Odprite se idejam, sodelovanju, veselju, da sprejmete uspeh, ki vas čaka.

Dnevni horoskop – Horoskop-tarot.si

Piše: Nataša

0907786

The following two tabs change content below.

HoroskopTarot