Angelski dnevni horoskop za 19. 3. 2021.

sms-ikonicaPošljite sms s ključno besedo:
HOROSKOP presledek
(dopišite vaše vprašanje ter vaš datum in kraj rojstva) na 6060.
Horoskop Ali je Matjaz pravi partner zame? Ali pride kdo primernejsi? Jaz: 7.3. 1980 ob 17: 50 v Ljubljani, on: 12.01.1977, v Mariboru.
Cena odgovora je 4,49 eur.
Odgovor vsebuje do 700 znakov.


PayPal-ikonicaNOVO!
Sedaj lahko pridete do odgovorov tudi preko maila!
Primer vprašanja:Kakšno bo moje finančno stanje v tem letu? Janja 5.10. 1955.
Cena Svetovanja je 3,49 eur.
Odgovor dobite v ok. 700 znakih.


Oven

Angel Sodelovanja vas danes pomaga v sodelovanju z drugimi. S sprejemanjem njegovih energij in energij modre barve boste lažje ohranili fokus na sebi in na ta načn stvari organizirali tako, da vam bodo dolgorčno prinesle koristi. Zaupajte v vodstvo vašega dnevnega Angela.

Bik

Angel Odnosov vas vodi skozi današnji dan in podpora energij roza barve vas bo ovila v mehkobo. Tako boste lažje spustili vse sodbe in se osvobodili starega načina razmišljanja.  Sodelujte in dovolite, da se stvari v odnosih razrešijo s podporo vašega dnevnega Angela.

Dvojčka

Angel Optimizma vas danes vabi v svoj objem in zdravilne energije oranžne barve bodo blagodejno vplivale na vaše sprejemanje življenja. To vas bo spodbudilo, da pokažete svoje prave kvalitete. Odpirajo se vam nove poti, ohranite zaupanje in sledite vodstvu vašega dnevnega Angela.

Rak

Angel Iskrenosti vam danes pomaga, da globlje pogledate vase. Tako boste spoznali, kaj vas ovira na poti do vaše sreče. Kvaliteta energij marelične barve vas skozi nažnost vodi do pozitivnih sprememb, samo dovolite, da se vse pokaže in se prične proces samozdravljenja.

Lev

Angel Akcije vam danes pomaga, da uredite svoje misli. Tako boste tudi lažje sodelovali z drugimi in s podporo energij indigo barve, ki vam bodo okrepile jasnost in odprtost, prišli do novih idej in zamisli. To vas bo aktiviralo v smeri načrtovanja rešitev, da se vse skupaj izpelje na najbolj optimalen način.

Devica

Angel Komunikacije vas danes vodi do jasnih odločitev. S sprejemanjem njegovih energij in energij turkizne barve boste lažje razrešili vse dvome, ki se vam porajajo. To vam bo prineslo več optimizma, stabilnosti in ustvarjalnosti, kar se bo poznalo na vseh področjih.

sms-ikonicaPošljite sms s ključno besedo:
CAKRE presledek
(dopišite vaše vprašanje) na 6060.
Lahko Izberete področje čiščenja blokad po čakrah. Npr: CAKRE Ljubezen + vaše ime; CAKRE Sluzba + vaše ime; CAKRE Splosno + vaše ime. . .
Cena odgovora je 5,00 eur. Odgovor vsebuje do 700 znakov.


PayPal-ikonicaNOVO!
Sedaj lahko pridete do terapije tudi preko maila!
Primer vprašanja:Katera čakra je zablokirana v zvezi z mojimi financami?
Cena Svetovanja je 3,99 eur. Odgovor dobite v ok. 700 znakih.


Tehtnica

Angel Ljubezni vas danes vabi, da se poglobite vase. Z njegovo podporo in podporo energij bele barve, ki vam prinesejo svežino, vam ne bo težko postavite sebe na prvo mesto. Tako boste na dobri poti, da prenehate sklepati kompromise tako s seboj kot z drugimi. Sodelujte.

Škorpijon

Angel Zadovoljstva vas usmerja skozi današnji dan in zdravilne energije rumene barve vas bodo še dodatno aktivirale, da prevzamete življenje v svoje roke. To bo odgnalo strah in zaskrbljenost, da se lažje posvetite svoji karieri in se usmerite v pozitivne spremembe.

Strelec

Angel Lahkotnosti vas danes podpre v sproščenosti. Na ta način boste pozornost obrnili nase in s podporo energij srebrne barve zaupali lastni intuiciji. Razbremenili se boste teže preteklosti in si uredili življenje tako kot ustreza vam in ne drugim.

Kozorog

Angel Preporoda vam danes pomaga pri vseh spremembah. Zdravilne energije vijolične barve vam prinesejo mir, da se lažje soočite s svojimi čustvi. Tako se boste notranje osvobodili, okrepili vaše fizično telo in si odprli poti za boljše življenje. Dnevni Angel je lahko z vami tudi dlje časa, če ga redno dnevno pokličete.

Vodnar

Angel Zraka vas danes vodi v neznano. Tako boste lažje pozabili na vsakodnevne skrbi in s podporo energij zelene barve sprostili vse napetosti. Osvežitev vam bo prinesla več fizične in mentalne energije, kar bo pozitivno vplivalo na vašo kreativnost in sposobnost načrtovanja nadaljnjih korakov.

Ribi

Angel Moči vas danes podpre, da se postavite zase. S podporo energij zlate barve vam bo lažje ostati v svojih energijah in se izogniti negativnim vplivom okolja. To vam bo pomagalo pri nadaljnjih odločitvah in vam omogočilo, da stopite na svojo pot in se odprete za vse dobro, ki prihaja v vaše življenje.

Dnevni horoskop – Horoskop-tarot.si

Piše: Benanda

0907786

The following two tabs change content below.

HoroskopTarot