Angelski dnevni horoskop za 19. 4. 2021.

sms-ikonicaPošljite sms s ključno besedo:
HOROSKOP presledek
(dopišite vaše vprašanje ter vaš datum in kraj rojstva) na 6060.
Horoskop Ali je Matjaz pravi partner zame? Ali pride kdo primernejsi? Jaz: 7.3. 1980 ob 17: 50 v Ljubljani, on: 12.01.1977, v Mariboru.
Cena odgovora je 4,49 eur.
Odgovor vsebuje do 700 znakov.


PayPal-ikonicaNOVO!
Sedaj lahko pridete do odgovorov tudi preko maila!
Primer vprašanja:Kakšno bo moje finančno stanje v tem letu? Janja 5.10. 1955.
Cena Svetovanja je 3,49 eur.
Odgovor dobite v ok. 700 znakih.


Oven

Angel Mehkobe vas danes objame in s podporo energij bele barve boste prejeli potrebno svežino, ki vas bo sprostila in odprla vaše srce. Tako boste lažje razkrili svoja čustva in želje ter se na ta način približali vsemu, kar želite doseči v življenju. Sprejmite podporo in opustite star način delovanja.

Bik

Angel Jasnosti vam danes pomaga v načinu izražanja svojih želja. Kvaliteta energij srebrne barve blagodejno vpliva na vaše misli, kar vam bo pomagalo, da intuitivno sledite vsem sporočilom in začutite, kako vas življenje zaćne podpirati v pravo smer. To vas bo tudi motiviralo, da izrazite svoje potrebe jasno in konkretno.

Dvojčka

Angel Lahkotnosti vas danes nagovarja, da mu sledite. Z njegovo pomočjo in podporo energij rumene barve se boste z veseljem in polni elana lotili vsega, kar vam bo prišlo pod roke. To bo pozitivno vplivalo na vaše počutje, optimizem in sam pogled na življenje.

Rak

Angel Vztrajnosti vas danes vodi skozi pozitivne spremembe. Zdravilne energije zlate barve vas podprejo, da začutite, koliko podpore imate, da uresničite vse tisto, kar je v skladu z vašim dušnim načrtom. To vam bo prineslo več upanja in varnosti, kar vam bo dalo voljo za naprej.

Lev

Angel Akcije vam danes da zagon in s podporo energij rdeče barve boste začutili, koliko energije se aktivira v vas, če imate konkretne načrte in jim sledite. Tako se boste lažje usmerili v rezultate in uspeh bo zagotovljen.  S sprejemanjem energije vašega dnevnega Angela boste dobili več življenjske energije.

Devica

Angel Sodelovanja vas danes podpre, da se odprete za nov način sodelovanja z drugimi. S sprejemanjem njegove energije in energije indigo barve boste jasno vedeli, s kom stopiti v kontakt, da se okrepi vaša samozavest. izkoristite današnji dan za aktivno sodelovanje v vseh spremembah in stvari se bodo obrnile v pravo smer.

sms-ikonicaPošljite sms s ključno besedo:
CAKRE presledek
(dopišite vaše vprašanje) na 6060.
Lahko Izberete področje čiščenja blokad po čakrah. Npr: CAKRE Ljubezen + vaše ime; CAKRE Sluzba + vaše ime; CAKRE Splosno + vaše ime. . .
Cena odgovora je 5,00 eur. Odgovor vsebuje do 700 znakov.


PayPal-ikonicaNOVO!
Sedaj lahko pridete do terapije tudi preko maila!
Primer vprašanja:Katera čakra je zablokirana v zvezi z mojimi financami?
Cena Svetovanja je 3,99 eur. Odgovor dobite v ok. 700 znakih.


Tehtnica

Angel Samostojnosti vas danes vodi, da se odločite zase in s podporo energij roza barve skozi nežnost in ljubezen do sebe spustite težo preteklosti. To vas bo spodbudilo, da se začnete bolje zavedati svojih čustev in kreirati življenje tukaj in zdaj. Sodelujte z vašim dnevnim Angelom, k vas pri tem vodi.

Škorpijon

Angel Odnosov vas danes skozi večje zavedanje sebe vodi do boljših in iskrenih odnosov. Z njegovo pomočjo in podporo energij marelične barve, ki vam prinesejo občutek mehkobe, boste lažje izrazili svoje osebne želje in tudi drugim dovolili enako. Ostanite v teh novih energijah čim dlje, da jih ponotranjite.

Strelec

Angel Optimizma vam danes pomaga, da se osredotočite nase. Kvaliteta energij modre barve vas bo umirila, a hkrati poživila, da se skozi kreativnost aktivirate in naredite tisto, kar želite. To vam bo prineslo tudi podporo drugih, ki jih z iskreno komunikacijo povabite k sodelovanju.

Kozorog

Angel  Komunikacije vas danes vodi k izražanju svojih čustev. Z njegovo pomočjo in podporo energij zelene barve boste lažje izrazili vse tisto, kar ste potlačili vase. Lahko da bo prišlo do prepira, a bo koristen tako za vas kot vse vpletene. Zaupajte v vodstvo vašega dnevnega Angela in povabite nove sveže energije v vaše življenje.

Vodnar

Angel Spreminjanja vas danes podpre pri vseh spremembah. Pomagal vam bo, da se optimistično lotite reševanja vsega, kar želite spremeniti in s podporo energij vijolične barve na to pripravite tudi vse vpletene. Življenjske sila in podpora vas bosta vodili skozi vse izzive. 

Ribi

Angel Možnosti vam bo danes pomagal, da prepoznate vse dobre priložnosti. S sprejemanjem njegove energije in kvalitete energij oranžne barve boste skozi vse večje zaupanje v življenje lažje nadaljevali v smeri, ki ste si jo zadali. Vaš dnevni Angel vam bo pri tem v pomoč, uporabite njegovo moč in svojo prilagodljivost. 

Dnevni horoskop – Horoskop-tarot.si

Piše: Benanda

0907786

The following two tabs change content below.

HoroskopTarot