Angelski dnevni horoskop za 2. 10. 2021.

sms-ikonicaPošljite sms s ključno besedo:
HOROSKOP presledek
(dopišite vaše vprašanje ter vaš datum in kraj rojstva) na 6060.
Horoskop Ali je Matjaz pravi partner zame? Ali pride kdo primernejsi? Jaz: 7.3. 1980 ob 17: 50 v Ljubljani, on: 12.01.1977, v Mariboru.
Cena odgovora je 4,49 eur.
Odgovor vsebuje do 700 znakov.


PayPal-ikonicaNOVO!
Sedaj lahko pridete do odgovorov tudi preko maila!
Primer vprašanja:Kakšno bo moje finančno stanje v tem letu? Janja 5.10. 1955.
Cena Svetovanja je 3,49 eur.
Odgovor dobite v ok. 700 znakih.


Oven

ANGEL ČUSTVENOSTI vas preseneti takrat, ko se ravno dobro ogrejete za eno idejo in   greste zanjo. Tako upoštevate nehote tudi druge, ki bi jih sicer spregledali. 

Bik

ANGEL RAZMIŠLJANJA pomaga da pridete do vaših pravih želja – drugače vas bo ponovno prevzela preteklost in ljudje, ki vas tam držijo. 

Dvojčka

ANGEL URESNIČEVANJA vam pomaga do željenih sprememb, pri čemer poskrbite za iskrenost ter odločanje brez pričakovanj in sodelovanje čustev in misli. 

Rak

ANGEL HARMONIJE pomaga uskladiti čustva in misli, da boste lahko na pravi način upoštevali tudi voljo in želje drugih. Ne tvegajte zgube posla in odnosov. 

Lev

ANGEL NOVOSTI vas podpre v odločitvi za večje spremembe. Te ste si prej želeli bolj na skrivaj, sedaj pa vidite, da je vse možno realizirati. 

Devica

ANGEL POVEZANOSTI vam pokaže, kateri ljudje lahko ostanejo ob vas – samo ti vam želijo zares dobro. Čutite, kako hvaležni ste tistim, ki so ob vas. 

sms-ikonicaPošljite sms s ključno besedo:
CAKRE presledek
(dopišite vaše vprašanje) na 6060.
Lahko Izberete področje čiščenja blokad po čakrah. Npr: CAKRE Ljubezen + vaše ime; CAKRE Sluzba + vaše ime; CAKRE Splosno + vaše ime. . .
Cena odgovora je 5,00 eur. Odgovor vsebuje do 700 znakov.


PayPal-ikonicaNOVO!
Sedaj lahko pridete do terapije tudi preko maila!
Primer vprašanja:Katera čakra je zablokirana v zvezi z mojimi financami?
Cena Svetovanja je 3,99 eur. Odgovor dobite v ok. 700 znakih.


Tehtnica

ANGEL FOKUSA pomaga ohraniti izbrano smer – usmeriti tudi vso svojo voljo zraven, da dosežete željeno. 

Škorpijon

ANGEL OPUŠČANJA PRETEKLOSTI pomaga, da vas ne prime spet krivda zaradi preteklih dogodkov. Čutite svojo moč in pokažite svoj interes tukaj in sedaj. 

Strelec

ANGEL KREATIVNOSTI vas usmerja v nove projekte, da lažje spustite preteklost. Več opore lahko pričakujete pri novih znanstvih, tam se zbudi tudi strast za naprej.  

Kozorog

ANGEL VZTRAJNOSTI pomaga vzdržati v smeri, za katero ste se odločili in ne glede na dogajanje boste sproti dobivali podporo in vse potrebno. 

Vodnar

ANGEL ČUTENJA SEBE vam pomaga speljati spremembe s pravo mero senzibilnosti in občutkom za dobro. Za zadeve, kjer rabite več mentalne aktivnosti, danes ni najboljši čas. 

Ribi

ANGEL SANJARJENJA  pripelje do dobrih sprememb. Ob tem se sprostite in se z lahkoto lotite nekaj zadev iz preteklosti, ki jih imate na dolgu in ljudem pokažite drug obraz.

Dnevni horoskop – Horoskop-tarot.si

Piše: Nataša

0907786

The following two tabs change content below.

HoroskopTarot