Angelski dnevni horoskop za 2. 12. 2021.

sms-ikonicaPošljite sms s ključno besedo:
HOROSKOP presledek
(dopišite vaše vprašanje ter vaš datum in kraj rojstva) na 6060.
Horoskop Ali je Matjaz pravi partner zame? Ali pride kdo primernejsi? Jaz: 7.3. 1980 ob 17: 50 v Ljubljani, on: 12.01.1977, v Mariboru.
Cena odgovora je 4,49 eur.
Odgovor vsebuje do 700 znakov.


PayPal-ikonicaNOVO!
Sedaj lahko pridete do odgovorov tudi preko maila!
Primer vprašanja:Kakšno bo moje finančno stanje v tem letu? Janja 5.10. 1955.
Cena Svetovanja je 3,49 eur.
Odgovor dobite v ok. 700 znakih.


Oven

ANGEL DOBRIH PRILOŽNOSTI vabi, da sprejmete njegovo podporo in ne oklevate. Odločitev, sprejeti povabilo po sodelovanju ali pa sami dati iniciativo, prepušča vam.

Bik

ANGEL SPREMEMB vas tokrat vodi v izboljšave doma – vabi vas, da si naredite daljši načrt in sprosti pregledate in si zapišete ideje in želje.

Dvojčka

ANGEL DOBREGA POČUTJA v poslu spodbuja pravo smer – pravi da tudi ko ne veste točno kam in kako, se zanesite na intuicijo in na dobro počutje.

Rak

ANGEL NAČRTOVANJA vam pomaga pri sprejemanju priložnosti in pravi, da je posel uspešnejši, ko ste sistematični in skrbni pri vsem.

Lev

ANGEL MEHKOBE poskuša zmehčati vašo trmo, da nehate čakati na mirne čase ampak sprejmete podporo javnosti in vseh, ki vam v službi odpirajo napredovanje.

Devica

ANGEL JASNOSTI prinese v situacijo jasen vpogled v zmedo, ki vas obkroža. Svetuje vam, da počakate da se stanje razjasni in boste lahko dobro komunicirali.

sms-ikonicaPošljite sms s ključno besedo:
CAKRE presledek
(dopišite vaše vprašanje) na 6060.
Lahko Izberete področje čiščenja blokad po čakrah. Npr: CAKRE Ljubezen + vaše ime; CAKRE Sluzba + vaše ime; CAKRE Splosno + vaše ime. . .
Cena odgovora je 5,00 eur. Odgovor vsebuje do 700 znakov.


PayPal-ikonicaNOVO!
Sedaj lahko pridete do terapije tudi preko maila!
Primer vprašanja:Katera čakra je zablokirana v zvezi z mojimi financami?
Cena Svetovanja je 3,99 eur. Odgovor dobite v ok. 700 znakih.


Tehtnica

ANGEL STRASTI pritegne v vašo bližino simpatijo. Iskrilo se bo med vama in če vam kočljivi položaji niso všeč, poiščite izgovor in naredi kar vam srce veli.

Škorpijon

ANGEL RAZMISLEKA prihaja v ospredje in vodi vaše misli v smeri dobrega sodelovanja in optimalne realizacije vsega. Aktivira vas v moč in voljo.

Strelec

ANGEL ČASA vam pomaga do posebnih ugodnosti, ko vam vsakdanji dobri odnosi in odličen vpliv, ki ga imate med ljudmi, niso več dovolj. Dovolite želeti si in uresničevati svoje sanje.

Kozorog

ANGEL LJUBEZNI vas premami, da vstopite v nove in konkretne stvari. Ugotovite, kako lahko se je sprostiti in si dovolite da vas prevzame čudenje novemu življenju.

Vodnar

ANGEL REDA IN HARMONIJE vam doma pomaga odstraniti neuporabne stvari in si narediti red. Red v financah odpre optimizem, da se vse da.

Ribi

ANGEL NAPREDOVANJA se pojavi, ko spustite nova spoznanj k sebi. Opazujte novosti, spoznajte svoja hotenja in razvade in zadihajte bolj svobodno.

Dnevni horoskop – Horoskop-tarot.si

Piše: Nataša

0907786

The following two tabs change content below.

HoroskopTarot