Angelski dnevni horoskop za 2. 4. 2021.

sms-ikonicaPošljite sms s ključno besedo:
HOROSKOP presledek
(dopišite vaše vprašanje ter vaš datum in kraj rojstva) na 6060.
Horoskop Ali je Matjaz pravi partner zame? Ali pride kdo primernejsi? Jaz: 7.3. 1980 ob 17: 50 v Ljubljani, on: 12.01.1977, v Mariboru.
Cena odgovora je 4,49 eur.
Odgovor vsebuje do 700 znakov.


PayPal-ikonicaNOVO!
Sedaj lahko pridete do odgovorov tudi preko maila!
Primer vprašanja:Kakšno bo moje finančno stanje v tem letu? Janja 5.10. 1955.
Cena Svetovanja je 3,49 eur.
Odgovor dobite v ok. 700 znakih.


Oven

Angel Predaje vas danes vabi, da mu predate vse svoje skrbi in vsa bremena. Z njegovo pomočjo in podporo  energij roza barve boste skozi nežnost začutili mir in harmonijo. To vam bo pomagalo, da zadihate s polnimi pljuči in se odprete za vse novo, ki prihaja v vaše življenje.

Bik

Angel Sodelovanja vas danes vodi v lahkotnost in podpora energij zelene barve bo sprostila vse napetosti, da si odpočijete in lažje spustite nadzor tako nad seboj kot drugimi. Sprejmite podporo in dovolite, da se spremembe zgodijo in se vse postavi na svoje pravo mesto.

Dvojčka

Angel Možnosti vas danes podpre v spremembah. Sprejmite podporo energij rdeče barve, ki vas nagovarjajo, da postavite sebe na prvo mesto in pri tem vztrajate ne glede na reakcije okolice. Tako se boste osvobodili preteklosti in pridobili na moči za nadaljnje korake.

Rak

Angel Motivacije vam danes pomaga, da se aktivirate zase. Z njegovo pomočjo in podporo energij turkizne barve boste začutili odločnost in mirnost, ki vas bosta vodila v kreativne pogovore in dejanja. To vam bo dalo nove smernice za naprej.

Lev

Angel Umika vas danes vabi, da si vzamete čas zase. Na ta način se boste odmaknili od vplivov okolice in kvaliteta energij marelične barve vas bo osvežila, da se globinsko sprostite in preprosto uživate v miru, tišini. Tako boste spet prišli do svoje prave moči.

Devica

Angel Sproščenosti vas danes nagovarja, da sprejmete svoja najgloblja čustva. Tako boste lažje pluli skozi dan in s podporo energij bele barve zadihali v nove energije, kar vam bo prineslo lahkotnost in odprtost. Sprejmite podporo in odprite novo poglavje v življenju.

sms-ikonicaPošljite sms s ključno besedo:
CAKRE presledek
(dopišite vaše vprašanje) na 6060.
Lahko Izberete področje čiščenja blokad po čakrah. Npr: CAKRE Ljubezen + vaše ime; CAKRE Sluzba + vaše ime; CAKRE Splosno + vaše ime. . .
Cena odgovora je 5,00 eur. Odgovor vsebuje do 700 znakov.


PayPal-ikonicaNOVO!
Sedaj lahko pridete do terapije tudi preko maila!
Primer vprašanja:Katera čakra je zablokirana v zvezi z mojimi financami?
Cena Svetovanja je 3,99 eur. Odgovor dobite v ok. 700 znakih.


Tehtnica

Angel Svobode vas vodi skozi današnji dan in s podporo energij rumene barve boste začutili veselje in zadovoljstvo v urejanju vašega doma. To vam bo prineslo nove sveže energije, ki vam bodo dale krila, da se optimistično lotite vsega, kar želite spremeniti ali popraviti.

Škorpijon

Angel Odločanja vas danes podpre, da se posvetite sebi. S sprejemanjem njegove energije in energije oranžne barve, ki vam bo spodbudila zaupanje v življenje, boste okrepili pozitiven odnos do sebe in vsega, kar se vam dogaja. To vam bo prineslo več vitalnosti in volje do dela.

Strelec

Angel Predanosti vas danes objame, da se v celoti predate njegovemu vodstvu. S podporo energij zlate barve bo prečistil tako vaše misli kot vaša čustva, kar vam bo prineslo nov pogled nase in na način delovanja. To vam bo pomagalo pri vzdrževanju dobrih energij.

Kozorog

Angel Razumevanja vam danes pomaga do novih spoznanj. Kvaliteta energij indigo barve bo zbistrila vaš um, da lažje stopite iz cone udobja in samo z opazovanjem sprememb, dovolite, da se le te zgodijo. Dnevni Angel je lahko z vami tudi dlje časa, če ga redno dnevno pokličete.  

Vodnar

Angel Harmonije vas usmerja skozi današnji dan in s podporo energij modre barve, ki vas pomirijo in prinesejo vedrino, boste lažje krmarili med delom, družino in časom, ki ga porabite samo zase. Naj to postane vaša dnevna rutina, da ohranite mir in varnost.

Ribi

Angel Fokusa vam danes pomaga usmeriti pozornost nase. Na ta način in s podporo energij vijolične barve boste intuitivno vedeli, kaj sprejeti in kaj spustiti, da se stvari obrnejo v vaš prid. To vam bo dalo navdih in pozitiven pogled na vse, kar se vam doagaja.

Dnevni horoskop – Horoskop-tarot.si

Piše: Benanda

0907786

The following two tabs change content below.

HoroskopTarot