Angelski dnevni horoskop za 2. 5. 2021.

sms-ikonicaPošljite sms s ključno besedo:
HOROSKOP presledek
(dopišite vaše vprašanje ter vaš datum in kraj rojstva) na 6060.
Horoskop Ali je Matjaz pravi partner zame? Ali pride kdo primernejsi? Jaz: 7.3. 1980 ob 17: 50 v Ljubljani, on: 12.01.1977, v Mariboru.
Cena odgovora je 4,49 eur.
Odgovor vsebuje do 700 znakov.


PayPal-ikonicaNOVO!
Sedaj lahko pridete do odgovorov tudi preko maila!
Primer vprašanja:Kakšno bo moje finančno stanje v tem letu? Janja 5.10. 1955.
Cena Svetovanja je 3,49 eur.
Odgovor dobite v ok. 700 znakih.


Oven

Bližnji vam bodo zaupali. Dovolj vam bo že zagotovilo, da se bo vse začelo dobro odvijati in se bodo sprostili ter začeli sodelovati. Vseeno pa ne pozabite čisto nase.

Bik

Poskrbite za ravnotežje v odnosih in sočasno za starejše prijatelje ali sorodnike, ki bodo potrebovali vašo pomoč. To bo tudi za vas koristno, da boste videli drugo stran.

Dvojčka

S starejšimi boste padli v dobre pogovore, saj že obvladajo to, kar vi sedaj na novo vzpostavljate. Skozi delo in močno željo, da tokrat res naredite dober korak naprej.

Rak

Čeprav vas bodo mikali vroči zmenki in skrita ljubezen in ji boste želeli nakloniti vse več časa, se boste zadržali. Ljubosumni boste na vse in boste budni glede bližnjih.

Lev

Bodite pozorni, da se ne zavežete za dolgoročno sodelovanje z nekom, ki ga ne poznate dolgo in bodo njegove zahteve sistematične in preobsežne. Pazljivo.

Devica

Prihajajo vsekakor boljše spremembe, kot ste si zamišljali. Tudi če boste trmasti in se upirali idejam bližnjih, ne boste znali razložiti, kaj bi raje počeli, zato se boste vdali.

sms-ikonicaPošljite sms s ključno besedo:
CAKRE presledek
(dopišite vaše vprašanje) na 6060.
Lahko Izberete področje čiščenja blokad po čakrah. Npr: CAKRE Ljubezen + vaše ime; CAKRE Sluzba + vaše ime; CAKRE Splosno + vaše ime. . .
Cena odgovora je 5,00 eur. Odgovor vsebuje do 700 znakov.


PayPal-ikonicaNOVO!
Sedaj lahko pridete do terapije tudi preko maila!
Primer vprašanja:Katera čakra je zablokirana v zvezi z mojimi financami?
Cena Svetovanja je 3,99 eur. Odgovor dobite v ok. 700 znakih.


Tehtnica

Nihče vam ne bo mogel reči ne, kar vas bo še bolj spodbudilo k aktivnostim. Čeprav ste načrtovali počitek, boste počeli še več kot prej in se pri tem odlično počutili.

Škorpijon

Bodite praktični, ne komplicirajte v vseh stvareh. Bodite zadovoljni s premiki, ki se bodo dogajali s pomočjo drugih in jih ne obremenite s tem, kar je vaša odgovornost.

Strelec

Možnost se porajajo za drugačno življenje, zato bodite iskreni s sabo in vsemi, kakorkoli povezani z vami. To bo najhitrejša pot v dobro realizacijo svojih sanj.

Kozorog

Povejte svoje želje vsem bližnjim in takoj bo vse drugače. Čustva vas bodo zajela in le s težavo se boste odmaknili od nekaterih, s katerimi se boste čutili najbolj povezane.

Vodnar

Povsod, kje se boste pojavili, boste imeli polno občudovanje, kar vam bo godilo, a se boste lahko preveč zadržali v pogovorih in stikih. Tako vam bo čas prehitro pobegnil.

Ribi

Sprejmite sebe in življenje – vse naenkrat, saj vas bo to umirilo in povezalo z močjo, ki je v vas. Če se boste upirali spremembam, vas lahko spodbudijo nezgode ali bližnji.

Dnevni horoskop – Horoskop-tarot.si

Piše: Benanda

0907786

The following two tabs change content below.

HoroskopTarot