Angelski dnevni horoskop za 2. 6. 2021.

sms-ikonicaPošljite sms s ključno besedo:
HOROSKOP presledek
(dopišite vaše vprašanje ter vaš datum in kraj rojstva) na 6060.
Horoskop Ali je Matjaz pravi partner zame? Ali pride kdo primernejsi? Jaz: 7.3. 1980 ob 17: 50 v Ljubljani, on: 12.01.1977, v Mariboru.
Cena odgovora je 4,49 eur.
Odgovor vsebuje do 700 znakov.


PayPal-ikonicaNOVO!
Sedaj lahko pridete do odgovorov tudi preko maila!
Primer vprašanja:Kakšno bo moje finančno stanje v tem letu? Janja 5.10. 1955.
Cena Svetovanja je 3,49 eur.
Odgovor dobite v ok. 700 znakih.


Oven

ANGEL ISKRENOSTI pomaga da ne skrenete s prave poti ob pritisku vsega, kar se zunaj dogaja. Stare stvari prihajao na plano, ne dvomite, kaj je prav. 

Bik

ANGEL MIRU vabi v naravo – samo tu najdete mir, da razmislite o tem, kaj je vam najpomembneje. Dovolite da vas umakne od tam, kjer situacije ne morete rešiti. 

Dvojčka

ANGEL USPEHA vam pomaga da med ljudmi bleščite in z lahkoto opravite tudi službene obveznosti. Vzemite si čas tudi za odmik in notranji mir. 

Rak

ANGEL SPREMEMB je tu in čeprav ga težko opazite ali celo odrivate, vam skozi počitek odpira prave ideje kako zaživeti na nov način. 

Lev

ANGEL MOČI pomaga okrepiti vasa dejanja, uspeh je za ovinkom. Toliko ste že vložili v to, da samo opazujte, kako se vse zlaga skupaj. 

Devica

ANGEL ZAUPANJA sodeluje v gradnji odnosov na novo, če pa ste samski, vam pomaga odpreti srce nekomu, ki ve kako vas ogreti. 

sms-ikonicaPošljite sms s ključno besedo:
CAKRE presledek
(dopišite vaše vprašanje) na 6060.
Lahko Izberete področje čiščenja blokad po čakrah. Npr: CAKRE Ljubezen + vaše ime; CAKRE Sluzba + vaše ime; CAKRE Splosno + vaše ime. . .
Cena odgovora je 5,00 eur. Odgovor vsebuje do 700 znakov.


PayPal-ikonicaNOVO!
Sedaj lahko pridete do terapije tudi preko maila!
Primer vprašanja:Katera čakra je zablokirana v zvezi z mojimi financami?
Cena Svetovanja je 3,99 eur. Odgovor dobite v ok. 700 znakih.


Tehtnica

ANGEL OPTIMIZMA vas sprosti in omogoči da se dogovorite vse, kar od sedaj ni šlo. Nove poti se odpirajo, samo opazite jih. 

Škorpijon

ANGEL ODLOČANJA pomaga narediti pravo izbiro – komu pomagati in kje v poslu se umakniti, kar vam pomaga ohranjati dobro zdravje. 

Strelec

ANGEL RAZUMA pomaga, da opazite kje so prijateljske vezi smiselne in komu in kdaj pomagati, saj vsi ne želijo rešitve. Že znate svoje mnenje obdržati zase? 

Kozorog

ANGEL REALNOSTI vas odpira življenju na način, da hrepenenja ne ostanejo več skrita ampak se dnevno realizirajo, uresničujejo. 

Vodnar

ANGEL SPROŠČENOSTI sodeluje z vami, ni potrebe po nestrpnosti. Tudi doma vam bo z njim veliko lažje, pa še časa ne boste izgubljali z nesmisli. 

Ribi

ANGEL RAZMIŠLJANJA vam pomaga da iz cone udobja poiščete nove rešitve in se organizirate tako, da poskrbite zase in naklonite drugim toliko časa, kolikor je še ok. 

Dnevni horoskop – Horoskop-tarot.si

Piše: Nataša

0907786

The following two tabs change content below.

HoroskopTarot