Angelski dnevni horoskop za 2. 7. 2021.

sms-ikonicaPošljite sms s ključno besedo:
HOROSKOP presledek
(dopišite vaše vprašanje ter vaš datum in kraj rojstva) na 6060.
Horoskop Ali je Matjaz pravi partner zame? Ali pride kdo primernejsi? Jaz: 7.3. 1980 ob 17: 50 v Ljubljani, on: 12.01.1977, v Mariboru.
Cena odgovora je 4,49 eur.
Odgovor vsebuje do 700 znakov.


PayPal-ikonicaNOVO!
Sedaj lahko pridete do odgovorov tudi preko maila!
Primer vprašanja:Kakšno bo moje finančno stanje v tem letu? Janja 5.10. 1955.
Cena Svetovanja je 3,49 eur.
Odgovor dobite v ok. 700 znakih.


Oven

ANGEL PREPROSTOSTI vam pokaže, da vsakdanjik ni drama ampak je potrebno le iskreno povedati in prositi za pomoč. Z veseljem se bodo odzvali vsi, ki jih potrebujete. 

Bik

ANGEL POZORNOSTI vas bo pripravil na soočenje s partnerjem/ko. Na drugi strani bo manj uvidevnosti, lahko da ste si vse zapravili in bitka ne bo prijetna. 

Dvojčka

ANGEL ODPRTEGA POGOVORA želi da se o vsem pomenite, brez skrivanja, slepomišenja in če se da, kar javno. Pustite se presenetiti, saj imate podpore med ljudmi več kot si mislite.  

Rak

ANGEL POMIRITVE  s sabo vam želi pokazat, koliko slabe luči vržete nase ko vas prevlada notranji nemir in vas seveda pomiriti, da nehate izzivati okolico in vabiti ljudi v nekaj, kar jim ne bo pogodu. 

Lev

ANGEL PARTNERSTVA pokaže, kako ravnati, da med vama ponovno pride do sprostitve in se okrepi ogenj….ali je že prepozno? Poglejte realno, kdo koga tolaži.

Devica

ANGEL MAGNETIZMA okrepi vaš notranji žar, kar pritegne pozornost nasprotnega spola. Z iskrenostjo si poenostavite življenje in prihranite čas ter besede.

sms-ikonicaPošljite sms s ključno besedo:
CAKRE presledek
(dopišite vaše vprašanje) na 6060.
Lahko Izberete področje čiščenja blokad po čakrah. Npr: CAKRE Ljubezen + vaše ime; CAKRE Sluzba + vaše ime; CAKRE Splosno + vaše ime. . .
Cena odgovora je 5,00 eur. Odgovor vsebuje do 700 znakov.


PayPal-ikonicaNOVO!
Sedaj lahko pridete do terapije tudi preko maila!
Primer vprašanja:Katera čakra je zablokirana v zvezi z mojimi financami?
Cena Svetovanja je 3,99 eur. Odgovor dobite v ok. 700 znakih.


Tehtnica

ANGEL SPREMEMBE bo dajal dramatičen vtis, vi pa veste, da je vse ok. Tudi če se zgodba preteklosti ponovi, ste vi sedaj jasni v svojih željah. 

Škorpijon

ANGEL REDA odpira možnost, da končno uredite kar vas bremeni glede materialnega stanja in finance. Čustva so vam kažipot, v akcijo pa morate vseeno, da najdete svojo srečo. 

Strelec

ANGEL RAVNOVESJA bo poskrbel, da bo čustvenosti ravno prav. Ne boste nasedli vsem drobnim oviram in pastem in lahko končno naredili nekaj po svoje. 

Kozorog

ANGEL AKCIJE umika rutinske opravke stran, uspešnost se bo pokazala pri konkretnih dogovorih. Ne vztrajajte tam, kjer vam je dolgčas.

Vodnar

ANGEL REDA IN SISTEMA pomaga vpeljati jasnot, da ste kar malo šokirani, ko vidite koliko vsega ste zamudili zaradi starega načina delovanja. Še enkrat: drugi vam ne znajo brati misli. Dojemite to! 

Ribi

ANGEL  SPROŠČENOSTI  olajšajo vsako situacijo in dogovore, da takoj pritegnete strinjanje okolice. V poslu vidite priložnost za nove uspehe. 

Dnevni horoskop – Horoskop-tarot.si

Piše: Nataša

0907786

The following two tabs change content below.

HoroskopTarot