Angelski dnevni horoskop za 2. 8. 2021.

sms-ikonicaPošljite sms s ključno besedo:
HOROSKOP presledek
(dopišite vaše vprašanje ter vaš datum in kraj rojstva) na 6060.
Horoskop Ali je Matjaz pravi partner zame? Ali pride kdo primernejsi? Jaz: 7.3. 1980 ob 17: 50 v Ljubljani, on: 12.01.1977, v Mariboru.
Cena odgovora je 4,49 eur.
Odgovor vsebuje do 700 znakov.


PayPal-ikonicaNOVO!
Sedaj lahko pridete do odgovorov tudi preko maila!
Primer vprašanja:Kakšno bo moje finančno stanje v tem letu? Janja 5.10. 1955.
Cena Svetovanja je 3,49 eur.
Odgovor dobite v ok. 700 znakih.


Oven

ANGEL UMIKANJA vam morda pomaga se umakniti iz trenutne situacije, kar pa je bolj kratkotrajna rešitev. Domača situacija vas zares bremeni. Kaj narediti na dolgi rok? 

Bik

ANGEL MOČI vas napolni z energijo, da se boste težko umirili. Pazite na besede, predvsem ženski spol zna hitro obrniti njihov pomen.

Dvojčka

ANGEL SPROŠENOSTI vas dobro odpre in pretirana čustvenost v pogovorih se ne bo preveč obnesla. Če boste šli predaleč, bodo drugi pričakovali pomoč pri njihovih težavah.  

Rak

ANGEL PRETIRAVANJA se vam pridruži, ko ste v dobri koži in se učite ohraniti energijo pri sebi. Izziva vas, da prepoznate svoja pretiravanja, predvsem v pogovorih. 

Lev

ANGEL POZORNOSTI na druge vas usmeri v pravo dejanje – opazili boste in upoštevali, da okolica ni vedno pripravljena prisluhniti vašim željam, ko jih končno izrazite. 

Devica

ANGEL SREČE naj vas ne zavede – nagrade in priznanja so lepa stvar, ampak biti v dobrih in čutečih odnosih z ljudmi, je vredno več. Ne glejte zviška na druge, ko ste v dobri koži. 

sms-ikonicaPošljite sms s ključno besedo:
CAKRE presledek
(dopišite vaše vprašanje) na 6060.
Lahko Izberete področje čiščenja blokad po čakrah. Npr: CAKRE Ljubezen + vaše ime; CAKRE Sluzba + vaše ime; CAKRE Splosno + vaše ime. . .
Cena odgovora je 5,00 eur. Odgovor vsebuje do 700 znakov.


PayPal-ikonicaNOVO!
Sedaj lahko pridete do terapije tudi preko maila!
Primer vprašanja:Katera čakra je zablokirana v zvezi z mojimi financami?
Cena Svetovanja je 3,99 eur. Odgovor dobite v ok. 700 znakih.


Tehtnica

ANGEL JASNOSTI  vam pomaga dalje po začrtani poti – željam okolice, ki bi vas želela od tega potegniti stran, ne boste podlegli in z besedami boste bolj previdni. 

Škorpijon

ANGEL RAZMISLEKA se bo ponudil preko žensk, ki vam bodo želele pomagati. Dober načrt se ni izpeljal po vase, zato si danes pustite pomagati. 

Strelec

ANGEL NOVEGA ZAČETKA pokaže priložnost. Bližnjim boste pokazali svoje predstave, bolje pa je, da se pogovarjate in ne zahtevate, da naredijo po vaše. 

Kozorog

ANGEL INVENTURE  daje priložnost, da dom očistite čustveno in fizično. Čas je, da zaživite svoje lastno življenje brez da se vpletate v druge. 

Vodnar

ANGEL OPTIMIZMA se vsake toliko vrne in vam da moč narediti načrtovano. Časa bo dovolj tudi za bližnje in kakšen izlet – sprostite se končno. 

Ribi

ANGEL PRAVOČASNOSTI ponudi pomoč, da ne ustvarjate napetosti v ključnih trenutkih, s tem samo poslabšate možnosti realizacije materialnih ciljev.

Dnevni horoskop – Horoskop-tarot.si

Piše: Nataša

0907786

The following two tabs change content below.