Angelski dnevni horoskop za 2. 9. 2021.

sms-ikonicaPošljite sms s ključno besedo:
HOROSKOP presledek
(dopišite vaše vprašanje ter vaš datum in kraj rojstva) na 6060.
Horoskop Ali je Matjaz pravi partner zame? Ali pride kdo primernejsi? Jaz: 7.3. 1980 ob 17: 50 v Ljubljani, on: 12.01.1977, v Mariboru.
Cena odgovora je 4,49 eur.
Odgovor vsebuje do 700 znakov.


PayPal-ikonicaNOVO!
Sedaj lahko pridete do odgovorov tudi preko maila!
Primer vprašanja:Kakšno bo moje finančno stanje v tem letu? Janja 5.10. 1955.
Cena Svetovanja je 3,49 eur.
Odgovor dobite v ok. 700 znakih.


Oven

ANGEL PREVIDNOSTI vam danes pomaga iti skozi dan na način, da ne naredite preveč škode sebi – ne predvidevajte, raje sproti preverjajte ali imate prav in če še držijo dogovori. 

Bik

ANGEL ODLOČITVE  bo predvsem vezanim danes pomagal odločati se med ljubimkanjem ali pa harmonijo v družini. Glede na magnetne energije v vas vam pomoč zares prav pride.  

Dvojčka

ANGEL PREVIDNOSTI vam pomaga izogniti se okolici, da ohranite notranje dobro počutje in nedotaknjene osebne načrte za odlične spremembe. 

Rak

ANGEL OPUŠČANJA PRETEKLOSTI ima ob vas samo en cilj – da spustite končno preteklost in začnete iskreno slediti življenju – usmeriti življenje v pravo uspešnico. 

Lev

ANGEL STABILNOSTI se pokaže ljudem navzven – zato dobite kar več ugleda. Ljudje se počutijo ob vas varne in pozor!!!, imajo občutek, da ste jim vedno na razpolago 

Devica

ANGEL POMOČI pride od drugih in sprejmite vse, šele ko bo zares nujno. Prej vam bi še kdo pomešal načrte, pa še pomembno vam je da realizirate sami čimveč. 

sms-ikonicaPošljite sms s ključno besedo:
CAKRE presledek
(dopišite vaše vprašanje) na 6060.
Lahko Izberete področje čiščenja blokad po čakrah. Npr: CAKRE Ljubezen + vaše ime; CAKRE Sluzba + vaše ime; CAKRE Splosno + vaše ime. . .
Cena odgovora je 5,00 eur. Odgovor vsebuje do 700 znakov.


PayPal-ikonicaNOVO!
Sedaj lahko pridete do terapije tudi preko maila!
Primer vprašanja:Katera čakra je zablokirana v zvezi z mojimi financami?
Cena Svetovanja je 3,99 eur. Odgovor dobite v ok. 700 znakih.


Tehtnica

ANGEL DRUŽABNOSTI se bo ponujal predvsem samskim, vsi pa boste imeli precej opravka z laskanjem drugega spola. Vas seksi odzivi okolici pritegnejo? 

Škorpijon

ANGEL PODPORE  se danes pokaže skozi dobre ideje in sodelovanje z drugimi – pravočasno uredite vse potrebne klice in srečanja, da lahko vse steče na polno. 

Strelec

ANGEL PLODNOSTI ima za vas darila, čas je za družinski naraščaj, zato previdno, če si tega ne želite. Dan bo pester in priložnost za ljubezen je velika.  

Kozorog

ANGEL STRASTI vas danes vodi v prenavljanje doma in vzpostavljanje novih temeljev za finančne ter materialne želje in cilje. Spremembe potrebujete, veste?

Vodnar

ANGEL SAMOZAVESTI vas skoraj pretirano optimistično vodi v spreminjanje temeljev doma – ne jezite se, če ne gre vse po vaše. Itak bo šlo na koncu vse po vaše, a ne?

Ribi

ANGEL NAVDIHA odpira odlične ideje – predvsem skrb za zdravje vas motivira za spremembe. Itak pa že veste, kaj je potrebno narediti, samo lenobi ne pustite predaleč.

Dnevni horoskop – Horoskop-tarot.si

Piše: Nataša

0907786

The following two tabs change content below.