Angelski dnevni horoskop za 20. 10. 2021.

sms-ikonicaPošljite sms s ključno besedo:
HOROSKOP presledek
(dopišite vaše vprašanje ter vaš datum in kraj rojstva) na 6060.
Horoskop Ali je Matjaz pravi partner zame? Ali pride kdo primernejsi? Jaz: 7.3. 1980 ob 17: 50 v Ljubljani, on: 12.01.1977, v Mariboru.
Cena odgovora je 4,49 eur.
Odgovor vsebuje do 700 znakov.


PayPal-ikonicaNOVO!
Sedaj lahko pridete do odgovorov tudi preko maila!
Primer vprašanja:Kakšno bo moje finančno stanje v tem letu? Janja 5.10. 1955.
Cena Svetovanja je 3,49 eur.
Odgovor dobite v ok. 700 znakih.


Oven

ANGEL REGENERACIJE vam pomaga danes krepiti telo – pretekle stvari so vas utrudile. Sprostite se in si dovolite kakšen dan samo počivati, uživati in lenariti. 

Bik

ANGEL LJUBEZNI se bo prikradel v vaše sanje in na daljavo ogreval srce. Spomnite se , katera srečanja in simpatije so spremenile vaše življenje in se odzovite vabilu. 

Dvojčka

ANGEL ROMANTIKE bo v teh dneh pokazal svoja krila – vsako znanstvo dobi možnost, da se razvije v nekaj več. Izkoristite vikend za lepoto življenja in ljubezen. 

Rak

ANGEL LJUBEZNI se spravlja v prvo vrsto in če mu zaradi starih zamer ne date prostora, bodo posledice dolgoročne. Bi se lahko s kom pogovorili o tem? 

Lev

ANGEL ŽIVLJENJA vam dobro dene in okrepi vsa področja življenja. Skozi harmonijo in ljubezen prihaja do vas vse potrebno, da pokažete sebe in se dokažete. 

Devica

ANGEL MEHKOBE pomaga, da stopite iz svojih trdnih prepričanj in v korist dobrega sodelovanja in dobrih odnosov dovolili drugim, da pokažejo svojo plat.

sms-ikonicaPošljite sms s ključno besedo:
CAKRE presledek
(dopišite vaše vprašanje) na 6060.
Lahko Izberete področje čiščenja blokad po čakrah. Npr: CAKRE Ljubezen + vaše ime; CAKRE Sluzba + vaše ime; CAKRE Splosno + vaše ime. . .
Cena odgovora je 5,00 eur. Odgovor vsebuje do 700 znakov.


PayPal-ikonicaNOVO!
Sedaj lahko pridete do terapije tudi preko maila!
Primer vprašanja:Katera čakra je zablokirana v zvezi z mojimi financami?
Cena Svetovanja je 3,99 eur. Odgovor dobite v ok. 700 znakih.


Tehtnica

ANGEL ZALJUBLJENOSTI v življenje bo prinesel pozitivne spremembe na psihično in fizično počutje. Pogovori bodo tekli kot po maslu in v prijetni družbi se boste zabavali. 

Škorpijon

ANGEL ODGOVORNOSTI odpre nekaj bistvenih zadev glede materialnih dobrin in doma. Preverite, kaj lahko tu res spremenite in naredite, uporabite angelovo podporo. 

Strelec

ANGEL SPOZNANJ bo pomagal odpreti oči in srce za ljubezen, po kateri tako hrepenite in dovolite, da se odprete na vseh področjih in postane del vas.

Kozorog

ANGEL INTUICIJE vas bo zvabil v situacijo, med prijatelje, kjer se lahko hitro dobro zaljubite, če si to želite. Vezani boste vzgibu sledili v zvezi – okrepite dobre energije.  

Vodnar

ANGEL ORGANIZACIJE  vas prevzame in poslovnih ter osebnih zadev se lotite aktivno. Če rabite pomoč drugih, rabite pravočasno povedat, ne računajte na jasnovidnost. 

Ribi

ANGEL DRUŽABNOSTI vas bo vodil med ljudi, kjer ste s svojo dobro voljo in urejenostjo v veliko pomoč. V vas pa lahko zbudijo tudi hrepenenje…po večjih premikih?

Dnevni horoskop – Horoskop-tarot.si

Piše: Nataša

0907786

The following two tabs change content below.

HoroskopTarot