Angelski dnevni horoskop za 20. 11. 2021.

sms-ikonicaPošljite sms s ključno besedo:
HOROSKOP presledek
(dopišite vaše vprašanje ter vaš datum in kraj rojstva) na 6060.
Horoskop Ali je Matjaz pravi partner zame? Ali pride kdo primernejsi? Jaz: 7.3. 1980 ob 17: 50 v Ljubljani, on: 12.01.1977, v Mariboru.
Cena odgovora je 4,49 eur.
Odgovor vsebuje do 700 znakov.


PayPal-ikonicaNOVO!
Sedaj lahko pridete do odgovorov tudi preko maila!
Primer vprašanja:Kakšno bo moje finančno stanje v tem letu? Janja 5.10. 1955.
Cena Svetovanja je 3,49 eur.
Odgovor dobite v ok. 700 znakih.


Oven

ANGEL DRUŽENJA vas vabi ven, med ljudi. Pokazal vam bo, kako se družiti in pri tem se ne zapletati ampak ohraniti odnose na čisti ravni in ohraniti integriteto.

Bik

ANGEL ZADOVOLJSTVA pomaga do sproščenosti in uživanja v stvareh, ki vam krepijo življenjsko energijo in voljo. Dovolite si začutiti novo voljo do vsega.

Dvojčka

ANGEL BLAGOSLOVA pomaga da se kljub ne preveč naklonjenim okoliščinam izpelje vse dobro. Odprite srce njemu in sebi, drugi so vam tak naklonjeni.

Rak

ANGEL MOTIVACIJE vas najde na področju, ki sig a najbolj želite urediti – finance. Lahko vas bo odmaknil od vsega ostalega, saj vam je ta cilj res pomemben.

Lev

ANGEL NEŽNOSTI v vašem življenju odpira čustvenost in na plan privabi skrita čustva. Zunanji vplivi so še premočni, da bi vse to odprli in pokazali, v sebi pa si le dovolite uživati.

Devica

ANGEL KOMUNIKACIJE vas spodbudi k izražanju in pogovoru – za boljše in učinkovitejše sodelovanje. Povejte vse in ne računajte na samoumevnost.

sms-ikonicaPošljite sms s ključno besedo:
CAKRE presledek
(dopišite vaše vprašanje) na 6060.
Lahko Izberete področje čiščenja blokad po čakrah. Npr: CAKRE Ljubezen + vaše ime; CAKRE Sluzba + vaše ime; CAKRE Splosno + vaše ime. . .
Cena odgovora je 5,00 eur. Odgovor vsebuje do 700 znakov.


PayPal-ikonicaNOVO!
Sedaj lahko pridete do terapije tudi preko maila!
Primer vprašanja:Katera čakra je zablokirana v zvezi z mojimi financami?
Cena Svetovanja je 3,99 eur. Odgovor dobite v ok. 700 znakih.


Tehtnica

ANGEL ELANA vas vodi v nove korake – narediti nekaj končno po svoje vas osreči in pripelje novo družbo. Dovolj je čakanja na druge, da se vam pridružijo.

Škorpijon

ANGEL DOBREGA POČUTJA vas odpre za sodelovanje z osebami iz preteklosti. Ker ne bo več zamer, se si ustvarite nov prostor za srečo in občutek svobode.

Strelec

ANGEL SPROŠČENOSTI vam pomaga videti precej novih priložnosti za napredek, ki ste ga dolgo želeli. Kam bi sedaj raje usmerili svojo moč in energijo?

Kozorog

ANGEL JASNOSTI odstre tančico, za katero prepoznate svojo odgovornost – ljudje vas res bremenijo, sami pa lahko izberete kako reagirate. Čas za sproščanje napetosti….

Vodnar

ANGEL LJUBEZNI vas prevzame, odpre drugačno videnje življenja. Občutljivost vas bo morda presenetila, dovolite pa si odpreti ustvarjalnost, motivacijo…za vse, kar potrebujete.

Ribi

ANGEL PODPORE vas bo premaknil iz ustaljene situacije, da pogledate na življenje in vse skupaj z druge perspektive in opazite, da morda le ni vse tako kot ste mislili.

Dnevni horoskop – Horoskop-tarot.si

Piše: Nataša

0907786

The following two tabs change content below.

HoroskopTarot