Angelski dnevni horoskop za 20. 12. 2021.

sms-ikonicaPošljite sms s ključno besedo:
HOROSKOP presledek
(dopišite vaše vprašanje ter vaš datum in kraj rojstva) na 6060.
Horoskop Ali je Matjaz pravi partner zame? Ali pride kdo primernejsi? Jaz: 7.3. 1980 ob 17: 50 v Ljubljani, on: 12.01.1977, v Mariboru.
Cena odgovora je 4,49 eur.
Odgovor vsebuje do 700 znakov.


PayPal-ikonicaNOVO!
Sedaj lahko pridete do odgovorov tudi preko maila!
Primer vprašanja:Kakšno bo moje finančno stanje v tem letu? Janja 5.10. 1955.
Cena Svetovanja je 3,49 eur.
Odgovor dobite v ok. 700 znakih.


Oven

ANGEL PRIZEMLJENOSTI vam pomaga prepoznati, kje zares ste. Res da razbije nekaj iluzij, a če želite zares spremembo, je najprej potrebno opazit, kje se jim upirate.

Bik

ANGEL USPEŠNOSTI vam pomaga, da trenutno teče vse kot po maslu. Odlično boste razpoloženi, saj boste obvladovali situacijo in vam bodo vsi sledili.

Dvojčka

ANGEL REALIZACIJE idej vas zvabi v akcijo. Pomoč pri drugih sicer ni, a ko se sami lotite, ste še bolj zadovoljni z rezultati.

Rak

ANGEL KOMUNIKACIJE vas odpre v sproščenost in klepetavost, da vam občutek, da se lahko z vsem dogovorite. Izogibajte pa se obljubljanju.

Lev

ANGEL OGNJEVITOSTI vas usmeri v akcijo. Brez stika z drugimi ne bo šlo, za sprostitev pa se odpravite med ljudi kjer se brez odgovornosti lahko poveselite.

Devica

ANGEL SODELOVANJA ne bo podprl vaših želja in boste tokrat sodelovali bolj sami s sabo. Če vas to jezi, pripravite za naprej strategijo, kako domače pritegniti.

sms-ikonicaPošljite sms s ključno besedo:
CAKRE presledek
(dopišite vaše vprašanje) na 6060.
Lahko Izberete področje čiščenja blokad po čakrah. Npr: CAKRE Ljubezen + vaše ime; CAKRE Sluzba + vaše ime; CAKRE Splosno + vaše ime. . .
Cena odgovora je 5,00 eur. Odgovor vsebuje do 700 znakov.


PayPal-ikonicaNOVO!
Sedaj lahko pridete do terapije tudi preko maila!
Primer vprašanja:Katera čakra je zablokirana v zvezi z mojimi financami?
Cena Svetovanja je 3,99 eur. Odgovor dobite v ok. 700 znakih.


Tehtnica

ANGEL SODELOVANJA prinašajo novosti, spremembe in številna darila. Spremembe se najprej pokažejo ob urejanju in prenovi doma.

Škorpijon

ANGEL UPANJA je tu in vas prepriča, da je vse možno. Sprostitev vam življenje pomaga postaviti v pozitivno smer, akcija iz preteklosti pa sedaj pokaže sadove.

Strelec

ANGEL ISKRENOSTI pomaga v vseh odnosih d ase pokažete, in sebi in drugim pokažete kaj zares potrebujete. Morda s tem najlažje začnete v novi družbi.

Kozorog

ANGEL POGOVOROV vas sprav v dobro voljo in odpre pot lažjega načrtovanja sprememb. Je čas, da odprete in pokažete svojo strast?

Vodnar

ANGEL DOGOVOROV vam pomaga uskladiti vaše želje, potrebe in pričakovanja z drugimi, ki vam ne morejo slediti tako kot bi si želeli. Natančnost pri dogovorih pomaga do realizacije.

Ribi

ANGEL FOKUSA pomaga držati pravo smer in ostati zbran, ko se sprostite v odnosih. Kljub klepetavosti in zadovoljstvu ohranite svojo smer in vas nič ne obremeni.

Dnevni horoskop – Horoskop-tarot.si

Piše: Nataša

0907786

The following two tabs change content below.

HoroskopTarot