Angelski dnevni horoskop za 20. 3. 2021.

sms-ikonicaPošljite sms s ključno besedo:
HOROSKOP presledek
(dopišite vaše vprašanje ter vaš datum in kraj rojstva) na 6060.
Horoskop Ali je Matjaz pravi partner zame? Ali pride kdo primernejsi? Jaz: 7.3. 1980 ob 17: 50 v Ljubljani, on: 12.01.1977, v Mariboru.
Cena odgovora je 4,49 eur.
Odgovor vsebuje do 700 znakov.


PayPal-ikonicaNOVO!
Sedaj lahko pridete do odgovorov tudi preko maila!
Primer vprašanja:Kakšno bo moje finančno stanje v tem letu? Janja 5.10. 1955.
Cena Svetovanja je 3,49 eur.
Odgovor dobite v ok. 700 znakih.


Oven

Angel Prenove vas danes vabi k umiku. Kvaliteta energij bele barve bo prečistila vaše misli kot tudi čustva in vas spodbudila, da začenete na novo odkrivati sebe in svet. Svežina in jasnost bosta prežemali vaše telo, da se aktivirate in okrepite tako fizično kot psihično.

Bik

Angel Sodelovanja vas danes vabi k določenim aktivnostim. Z njegovo pomočjo in podporo energij modre barve, ki vam bo prinesla vedrino, boste lažje sprejeli povabila za druženje. Prišli boste do več energije, veselja in kreativnosti, kar vam bo koristilo na vseh področjih. Sprejmite podporo in sodelujte.

Dvojčka

Angel Fokusa vas danes podpre, da se osredotočite na vaše sanje in kvaliteta energij indigo barve vas spodbudi, da jasno vidite, kaj je potrebno narediti in kje se aktivirati, da vam spremembe prinesejo več svobode in miru.

Rak

Angel Sreče vas bo vodil skozi dnašnji dan. Sprejmite njegovo podporo in s podporo energij roza barve, ki vam bodo okrepile stik s svojo Dušo, boste preprosto uživali v svoji družbi. Občutek nežnosti, topline in varnosti vam bo postajal vse bolj domač, kar se bo poznalo tudi na vašem dojemanju  drugih.

Lev

Angel Sproščenosti vas danes vabi, da mu sledite. Kvaliteta energij zelene barve vas bo objela, da se lažje sprostite in samo opazujete dogajanja okoli vas. Tako boste prišli do miru in spoznanj, da ste popolnoma srečni in zadovoljni, če ste le zbrani v sebi. Dnevni Angel je lahko z vami dlje časa, če ga redno dnevno pokličete.

Devica

Angel Odgovornosti vam danes pomaga, da pogledate vase in se soočite s preteklostjo. Na ta način in s podporo energij marelične barve, ki bodo okrepile zaznavanje vaših očutkov, boste lažje opustili zamere in se postavili na realna tla. S sprejemanjem energij vašega dnevnega Angela bo vse skupaj lažje.

sms-ikonicaPošljite sms s ključno besedo:
CAKRE presledek
(dopišite vaše vprašanje) na 6060.
Lahko Izberete področje čiščenja blokad po čakrah. Npr: CAKRE Ljubezen + vaše ime; CAKRE Sluzba + vaše ime; CAKRE Splosno + vaše ime. . .
Cena odgovora je 5,00 eur. Odgovor vsebuje do 700 znakov.


PayPal-ikonicaNOVO!
Sedaj lahko pridete do terapije tudi preko maila!
Primer vprašanja:Katera čakra je zablokirana v zvezi z mojimi financami?
Cena Svetovanja je 3,99 eur. Odgovor dobite v ok. 700 znakih.


Tehtnica

Angel Zadovoljstva vas danes vodi, da se predate dogajanju dneva. Žarki rumene barve vam okrepijo optimizem, dobro voljo in željo do dogodivščinah, kar vas bo čisto prevzelo in dan bo poln pozitivnih pesenečenj. Prišli boste bo več moči in samozavesti, da aktivno nadaljujete z vašim delom.

Škorpijon

Angel Počitka vas danes nagovarja, da se sprostite in s podporo energij srebrne barve začutitie notranji mir. Čas zase in razmislek, vam prineseta rešitev za vaše težave, kar vam bo osvetlilo pot za naprej. Zaupajte v vodstvo vašega dnevenga Angela, ki vam kaže pot.

Strelec

Angel Sprejemanja vas danes podpre, da uvidite določene napake, ki vas odmikajo od sreče. Pri tem bo kvaliteta energij zlate barve od vas umaknila vse negativne vplive okolja, da lažje pogledate na celotno situacijo. Včasih je potrebno počakati in ukrepati šele, ko se vse stvari postavijo na svoje mesto.

Kozorog

Angel Podpore vas danes podpre, da se odločite za spremembe. Žarki rdeče barve vam bodo prinesli več energije in moči, kar bo zbudlilo vašo strast in željo po uspehu. Možnosti za napredovanje tako na osebnem kot poslovnem področju se vam bodo ponudile, samo sodelujte in sledite novim energijam.

Vodnar

Angel Akcije vam danes preda voljo in pogum, da se popolnoma posvetite svojim načrtom. Na ta način in s podporo energij oranžne barve, ki vam bo okrepila zaupanje, boste bolj dojemljivi za ideje in več kot jih bo, lažje vam bo šlo. Tako boste ubili dnevno rutino in vse se obrnilo v vaš plus.

Ribi

Angel Srčnosti vas danes vabi v svoj objem in zdravilne energije vijolične barve vam bodo prinesle mir in zmanjšale čustveno občutljivost na dogajanja okoli vas. Tako se boste lažje fokusirali nase in vnesli harmonijo v odnos do samega sebe kakor tudi v vašo bližnjo okolico.

Dnevni horoskop – Horoskop-tarot.si

Piše: Benanda

0907786

The following two tabs change content below.

HoroskopTarot