Angelski dnevni horoskop za 20. 4. 2021.

sms-ikonicaPošljite sms s ključno besedo:
HOROSKOP presledek
(dopišite vaše vprašanje ter vaš datum in kraj rojstva) na 6060.
Horoskop Ali je Matjaz pravi partner zame? Ali pride kdo primernejsi? Jaz: 7.3. 1980 ob 17: 50 v Ljubljani, on: 12.01.1977, v Mariboru.
Cena odgovora je 4,49 eur.
Odgovor vsebuje do 700 znakov.


PayPal-ikonicaNOVO!
Sedaj lahko pridete do odgovorov tudi preko maila!
Primer vprašanja:Kakšno bo moje finančno stanje v tem letu? Janja 5.10. 1955.
Cena Svetovanja je 3,49 eur.
Odgovor dobite v ok. 700 znakih.


Oven

Angel Jasnosti vam danes pomaga, da se optimalno vključite v sodelovanja, ki vam prinese boljše temelje. S sprejemanjem njegove podpore in zdravilne modre barve boste znali odreagirati mirno, a zbrano ter si tako pridobili podporo okolice za vse, kar je za vas pomembno v tem trenutku.

Bik

Angel Miru vas danes vodi, da z njegovo pomočjo in podporo energij bele barve lažje njadete poti in možnosti ter realizirate vse, kar v preteklosti niste znali in mogli. Izkoristite podporo vašega dnevnega Angela, ki vas usmerja, da se lažje izrazite.

Dvojčka

Angel Odločanja vas vodi skozi današnji dan in s sprejemanjem podpore srebrne barve, ki vam prinese svežino, boste lažje sledili svoji intuiciji. Naj vas vaša nestrpnost ali pričakovanja okolice ne zmedejo, če vas vaš dnevni Angel podpre, da ohranite jasnost in zbranost ter naredite načrte za nadaljnje korake.

Rak

Angel Sodelovanja vas danes podpre v sodelovanju z drugimi in kvaliteta energij rumene barve vam okrepi dobro voljo, da na stvari pogledate bolj lahkotno. To vam bo dalo samozavest, da pokažete zanimanje in stopite v ospredje.

Lev

Angel Spoznanja vas danes skozi večje čutenje sebe in podpore vaše Duše okrepi v notranji moči. Zdravilne energije marelične barve vam bodo v pomoč, da se postavite zase in skozi mehkobo privabite tudi druge, da vam bodo pri tem v oporo. Dovolite, da se začne življenje zlagati na novo.

Devica

Angel Predaje vas danes vabi, da začutite njegovo podporo in dovolite, da vas usmeri in pokaže, kako do več energije in volje. Kvaliteta energij roza barve vas nežno, a varno vodi do novih stvari in novih ljudi, ki vas bodo spodbudili, da spustite kontrolo, se prepustite in sodelujete.

sms-ikonicaPošljite sms s ključno besedo:
CAKRE presledek
(dopišite vaše vprašanje) na 6060.
Lahko Izberete področje čiščenja blokad po čakrah. Npr: CAKRE Ljubezen + vaše ime; CAKRE Sluzba + vaše ime; CAKRE Splosno + vaše ime. . .
Cena odgovora je 5,00 eur. Odgovor vsebuje do 700 znakov.


PayPal-ikonicaNOVO!
Sedaj lahko pridete do terapije tudi preko maila!
Primer vprašanja:Katera čakra je zablokirana v zvezi z mojimi financami?
Cena Svetovanja je 3,99 eur. Odgovor dobite v ok. 700 znakih.


Tehtnica

Angel Hvaležnosti vam danes pomaga, da se posvetite sebi. Na ta način in s podporo energij zelene barve, ki vas objame v mir, boste lažje drugače pogledali na svoje življenje. Tako boste ugotovili, koliko ste zares dosegli in hvaležnost vam bo prinesla več harmonije in sprostitev.

Škorpijon

Angel Spreminjanja vas danes podpre v spremembah in s podporo energij rdeče barve, ki vam okrepijo strast do življenje, se boste lažje lažje odločili za pomembne spremembe. nevni Angel je lahko z vami tudi dlje časa, če ga redno dnevno pokličete in z njim sodelujete.

Strelec

Angel Priložnosti vas danes vabi, da se odločite zase. Zdravilne energije oranžne barve vam bodo okrepile zadovoljstvo in kreativnost, kar bo podprlo vašo voljo, da izpeljete vse tako kot želite. Tako boste začutili veselje do življenja in povečali možnosti za nove poti.  

Kozorog

Angel Podpore vas danes podpre, da se aktivno usmerite v spremembe vašega življenja. Z njegovo podporo in podpore energij zlate barve boste imeli moč in pogum, da ne čakate na druge, ampak postavite sebe na prvo mesto. Tako boste lažje sledili temu, kar v vas aktivira veselje. 

Vodnar

Angel Sprejemanja vas danes skozi sproščenost pripelje do določenih spoznanj. Kvaliteta energij vijolične barve, ki blagodejno vpliva tako na vaša čustva kot misli, vam pomaga, da lažje pregledate vse možnosti, ki vam ponujajo priložnosti za nadaljni uspeh. To vas bo vodilo do novega načina življenja in delovanja.

Ribi

Angel Sproščenosti vam danes pomaga, da se umaknete od vplivov okolja. Zdravilne energije indigo barve vas umirijo, da se lažje zaveste vaših sposobnosti in zmožnosti. To vam bo prineslo nov pogled nase in pozitivno vplivalo na vaše počutje, optimizem in upanje.

Dnevni horoskop – Horoskop-tarot.si

Piše: Benanda

0907786

The following two tabs change content below.

HoroskopTarot