Angelski dnevni horoskop za 20. 5. 2021.

sms-ikonicaPošljite sms s ključno besedo:
HOROSKOP presledek
(dopišite vaše vprašanje ter vaš datum in kraj rojstva) na 6060.
Horoskop Ali je Matjaz pravi partner zame? Ali pride kdo primernejsi? Jaz: 7.3. 1980 ob 17: 50 v Ljubljani, on: 12.01.1977, v Mariboru.
Cena odgovora je 4,49 eur.
Odgovor vsebuje do 700 znakov.


PayPal-ikonicaNOVO!
Sedaj lahko pridete do odgovorov tudi preko maila!
Primer vprašanja:Kakšno bo moje finančno stanje v tem letu? Janja 5.10. 1955.
Cena Svetovanja je 3,49 eur.
Odgovor dobite v ok. 700 znakih.


Oven

Angel Fizične aktivnosti pomaga sprostiti notranji nemir skozi gibanje, da nehate obremenjevati in manipulirati bližnje, doma in v službi. Dovolj moči imate za vse.

Bik

Angel Jasnosti vam pomaga odpreti oči da ne vztrajate trmasto pri svojih predlogih in date priložnosti tudi drugim.

Dvojčka

Angel Pričakovanja vas naredi malo nemirne, saj prihaja za vas najlepše obodbje. Odpirajo se dobri dnevi, sprostite se in uživajte.

Rak

Angel Stabilnosti pomaga v poslu in življenju, da mate voljo in pripravljenost narediti vse in ohraniti dober stik z nekom, ki vam je pomemben.

Lev

Angel Sodelovanja vas vodi, da z veseljem delite vse dosežke, na katere ste ponosni, kar zbudi še več strasti za kreativnost in podporo v Ljubezni.

Devica

Angel Odpiranja vam pomaga pokazati svoja čustva in razkriti ideje. Tako začnete sodelovati v novem dogajanju in se veseliti dobrih stvar.

sms-ikonicaPošljite sms s ključno besedo:
CAKRE presledek
(dopišite vaše vprašanje) na 6060.
Lahko Izberete področje čiščenja blokad po čakrah. Npr: CAKRE Ljubezen + vaše ime; CAKRE Sluzba + vaše ime; CAKRE Splosno + vaše ime. . .
Cena odgovora je 5,00 eur. Odgovor vsebuje do 700 znakov.


PayPal-ikonicaNOVO!
Sedaj lahko pridete do terapije tudi preko maila!
Primer vprašanja:Katera čakra je zablokirana v zvezi z mojimi financami?
Cena Svetovanja je 3,99 eur. Odgovor dobite v ok. 700 znakih.


Tehtnica

Angel Svobode pomaga opustiti stare želje in pretekla pričakovanja in se sprostiti, da lahko vidite realno, kakšna je situacija.

Škorpijon

Angel Uvidov vam pomaga spoznati in se odločiti glede tega, kako biti v odnosih – negujte in poskrbite za ljudi , ki so vam pomembni.

Strelec

Angel Veselja pomaga širiti dobro energijo navzven, presenetil pa vas bo predvsem odziv novih znancev, saj bodo naredili več kot vaši bližnji.

Kozorog

Angel Odkritosti vam pomaga prisluhnit idejam drugih in sodelovat, tako da se ne skrivate več. Vse je možno, ko le spustite preteklost in izhajate iz sedanjosti.

Vodnar

Angel Akcije vas priganja, da se težje sprostite tudi, ko imate čas zase. Kljub strastni želji po času v dvojini še ni čas za lahkotno življenje.

Ribi

Angel Sreče vam je naklonjen, kar se pokaže skozi odnose – čeprav pa vas ljudje cenijo in pomagajo, vas lahko to začne obremenjevati.

Dnevni horoskop – Horoskop-tarot.si

Piše: Nataša

0907786

The following two tabs change content below.

HoroskopTarot