Angelski dnevni horoskop za 21. 10. 2021.

sms-ikonicaPošljite sms s ključno besedo:
HOROSKOP presledek
(dopišite vaše vprašanje ter vaš datum in kraj rojstva) na 6060.
Horoskop Ali je Matjaz pravi partner zame? Ali pride kdo primernejsi? Jaz: 7.3. 1980 ob 17: 50 v Ljubljani, on: 12.01.1977, v Mariboru.
Cena odgovora je 4,49 eur.
Odgovor vsebuje do 700 znakov.


PayPal-ikonicaNOVO!
Sedaj lahko pridete do odgovorov tudi preko maila!
Primer vprašanja:Kakšno bo moje finančno stanje v tem letu? Janja 5.10. 1955.
Cena Svetovanja je 3,49 eur.
Odgovor dobite v ok. 700 znakih.


Oven

ANGEL DOBRIH ODNOSOV vas naredijo občutljive kot ste sicer – odlična priložnost da uredite odnose in nehate delati zmedo. Se vam ne zdi preprosto? 

Bik

ANGEL SPREMEMB vas podpre v poslu – če ste želeli večje spremembe, je sedaj priložnost da greste, bodisi na izobraževanje ali pa nadgradnjo dela  v tujini. 

Dvojčka

ANGEL NAČRTOVANJA  vam pomaga življenje obračati na bolje – spremembe se lahko zgodijo, če se lotite točno tistih stvari, ki vas najbolj veselijo. 

Rak

ANGEL SREČE se pokaže, ko končno sprostite preteklost in začnete živeti iz dneva v dan. NI več čas, da se delate heroja ampak se pogovorite, kaj vam leži na Duši. 

Lev

ANGEL ZADOVOLJSTVA bo povsod z vami – prinese vam sproščenost v posel, v ravnanju z denarjem. Zadovoljstvo, ker vam je samo tako v največje veselje..

Devica

ANGEL ŽIVLJENJSKE ENERGIJE vam odpre možnosti napredovanja in dobrega življenja. Ne pokvarite dobrih energij s trmo – konstruktivnost je zaželjena, odpira vrata uspehu. 

sms-ikonicaPošljite sms s ključno besedo:
CAKRE presledek
(dopišite vaše vprašanje) na 6060.
Lahko Izberete področje čiščenja blokad po čakrah. Npr: CAKRE Ljubezen + vaše ime; CAKRE Sluzba + vaše ime; CAKRE Splosno + vaše ime. . .
Cena odgovora je 5,00 eur. Odgovor vsebuje do 700 znakov.


PayPal-ikonicaNOVO!
Sedaj lahko pridete do terapije tudi preko maila!
Primer vprašanja:Katera čakra je zablokirana v zvezi z mojimi financami?
Cena Svetovanja je 3,99 eur. Odgovor dobite v ok. 700 znakih.


Tehtnica

ANGEL LJUBEZNI pritegne dosti simpatij v vašo bližino. Čutite moč, sproščenost – ne bo vam dolgčas, zato uživajte. Angel Ljubezni vam je pisan na kožo. 

Škorpijon

ANGEL ČUTENJA je z vami, a ne samo za vas, ampak odpira priložnost, da začutite druge okrog sebe, njihovo počutje in njihove potrebe – ujemite ljubezensko priložnost. 

Strelec

ANGEL NAPREDOVANJA je tu, od vašega razpoloženja pa je odvisno, koliko vam lahko pomaga. Z delavnostjo, z željo po sodelovanju lepa priložnost ne bo zamujena. 

Kozorog

ANGEL ISKRENOSTI vas vodi – vse, kjer ste nekoč komplicirali, postane preprosto in težko dojamete, kako vam ljubezen ni bila najbolj naravna stvar. 

Vodnar

ANGEL DELAVNOSTI ne popusti in tudi, ko si že če lite malo manj, se lotite in naredite tisto, kar je pač potrebno. Res ni nikogar drugega, ki bi naredil vse to? 

Ribi

ANGEL POGUMA po korakih prihaja, da pridete do vsega, kar potrebujete za spremembe v karieri. Tudi navdih vas ne pusti na cedilu – vodi vas do idealne službe ali dela. 

Dnevni horoskop – Horoskop-tarot.si

Piše: Nataša

0907786

The following two tabs change content below.

HoroskopTarot