Angelski dnevni horoskop za 21. 11. 2021.

sms-ikonicaPošljite sms s ključno besedo:
HOROSKOP presledek
(dopišite vaše vprašanje ter vaš datum in kraj rojstva) na 6060.
Horoskop Ali je Matjaz pravi partner zame? Ali pride kdo primernejsi? Jaz: 7.3. 1980 ob 17: 50 v Ljubljani, on: 12.01.1977, v Mariboru.
Cena odgovora je 4,49 eur.
Odgovor vsebuje do 700 znakov.


PayPal-ikonicaNOVO!
Sedaj lahko pridete do odgovorov tudi preko maila!
Primer vprašanja:Kakšno bo moje finančno stanje v tem letu? Janja 5.10. 1955.
Cena Svetovanja je 3,49 eur.
Odgovor dobite v ok. 700 znakih.


Oven

ANGEL ZDRAVLJENJA bo zraven v družinskih aktivnostih, da se stare rane pocelijo in se lažje vsak postavite na svoje noge. Občutljivost bo danes večja kot ponavadi.

Bik

ANGEL AKCIJE ne da miru, zato boste začeli takoj uresničevati ideje, kakor hitro se vam porodijo. Ne bodo pa vsi družinski člani enako navdušeni nad delom.

Dvojčka

ANGEL RAZMISLEKA o naslednjih korakih naprej vam pokaže rešilno pot iz situacije. Kaj je pomembneje, se odločate sedaj, pri tem pa ne pozabite na svojo srečo.

Rak

ANGEL PREVIDNOSTI pri komunikaciji pomaga, da osebne stvari ohranite zase – ko ste srečni in ravno prav zadovoljni, se radi preveč odprete in kasneje obžalujete.

Lev

ANGEL DVOJINE pripelje celotno situacijo tako, da konec dneva pristanete z drugo polovici v sproščeni intimi. Sreča in nežnost najdeta pot navzven.

Devica

ANGEL STRASTI prinese dosti dogajanja okrog vas. Vas to osreči? Angel bo aktiven na vseh področjih, prinese možnost spoznavanja novih zanimivih ljudi.

sms-ikonicaPošljite sms s ključno besedo:
CAKRE presledek
(dopišite vaše vprašanje) na 6060.
Lahko Izberete področje čiščenja blokad po čakrah. Npr: CAKRE Ljubezen + vaše ime; CAKRE Sluzba + vaše ime; CAKRE Splosno + vaše ime. . .
Cena odgovora je 5,00 eur. Odgovor vsebuje do 700 znakov.


PayPal-ikonicaNOVO!
Sedaj lahko pridete do terapije tudi preko maila!
Primer vprašanja:Katera čakra je zablokirana v zvezi z mojimi financami?
Cena Svetovanja je 3,99 eur. Odgovor dobite v ok. 700 znakih.


Tehtnica

ANGEL SPROŠČENOSTI pomaga ohranjat energijo, da lahko vztrajate pri novem načinu delovanja. Z njegovo pomočjo se z lahkoto prepustite usodi in ustvarjanju.

Škorpijon

ANGEL MAGNETIZMA postaja čedalje močnejši v vaših energijah in vas podpre v novem obdobju. Pomaga vam na novo postaviti stvari v življenju. Ste za?

Strelec

ANGEL PLODNOSTI se smuka okrog vas – za uresničevanje želje glede naraščaja je sedaj priložnost. Sedaj vas preveva kreativnost in veselje do življenja.

Kozorog

ANGEL SPROŠČENOSTI vam bo pomagal malce pozabiti na vse skupaj. Čas je za regeneracijo, preveč energije ste porabili za težave drugih in organiziranju njihovih stvari.

Vodnar

ANGEL OPTIMIZMA je z vami, pripelje vam odlična čustva. A nameravate to še dolgo skrivat? Angeli vam z veseljem pomagajo razblinit vaš strah, da se vse dobro takoj razblini?

Ribi

ANGEL VOLJE vas okrepi in naenkrat se vam zdi vse uresničljivo – in akcija je tu. Samo to vam je manjkalo do uspehov – prijatelje pa vseeno prosite za pomoč.

Dnevni horoskop – Horoskop-tarot.si

Piše: Nataša

0907786

The following two tabs change content below.

HoroskopTarot