Angelski dnevni horoskop za 21. 3. 2021.

sms-ikonicaPošljite sms s ključno besedo:
HOROSKOP presledek
(dopišite vaše vprašanje ter vaš datum in kraj rojstva) na 6060.
Horoskop Ali je Matjaz pravi partner zame? Ali pride kdo primernejsi? Jaz: 7.3. 1980 ob 17: 50 v Ljubljani, on: 12.01.1977, v Mariboru.
Cena odgovora je 4,49 eur.
Odgovor vsebuje do 700 znakov.


PayPal-ikonicaNOVO!
Sedaj lahko pridete do odgovorov tudi preko maila!
Primer vprašanja:Kakšno bo moje finančno stanje v tem letu? Janja 5.10. 1955.
Cena Svetovanja je 3,49 eur.
Odgovor dobite v ok. 700 znakih.


Oven

Angel Razumevanja vam danes pomaga opustiti star način delovanja v odnosih. Z njegovo podporo in podporo energij modre barve, ki vam zbistrijo um, se boste zavedali, na kakšen način delujete destruktivno v odnosu do sebe in drugih. To vam bo prineslo več mehkobe in nežnosti.

Bik

Angel Sproščenosti vas bo vodil skozi današnji dan. Na ta način in s podporo energij roza barve, ki vas bodo nežno spodbudile, da pokažete svoja čustva, boste odprli srce in dovolili, da ljubezen vstopi v vaše življenje. Dnevni Angel je lahko z vami tudi dlje časa, če ga redno dnevno pokličete.

Dvojčka

Angel Predanosti vas danes vabi k sproščenosti. S sprejemanjem njegovih energij in energij marelične barve boste skozi zaznavanje moči svojih čustev lažje sprejeli vse pozitivne spremembe, ki dobesebno pritiskajo na vas. Sprostitev v nove energije vam bo prinesla nov smisel življenja.

Rak

Angel Podpore vas danes podpre v iskreni komunikaciji. Zdravilne energij turkizne barve vam bodo prinesle jasnost, da je vse v redu točno tako kot je, na vas pa je, da vse skupaj skomunicirate z bližnjimi. Na ta način se boste dosegli pomiritev, kar vam bo dalo pogum za nove začetke.

Lev

Angel Jasnosti vam danes pomaga v zaupanju sebi. Z njegovo podporo in podporo energij indigo barve boste lažje na življenje pogledali z druge perspektiv. Umaknili se bodo določeni dvome vase in samozavestno boste sledile svoji poti. Tako boste iz vaše bližine odmaknili vse negativne vplive okolja.

Devica

Angel Odgovornosti vas danes vabi, da sprejmete svojo moč in jo izkoristite v svoj plus. S podporo energij rumene barve si boste lažje priznali, kaj vse vas osrečuje in navdihuje, kar vam bo odprlo nove možnosti za poslovni preboj. Večkrat na dan se spomnite na vašega dnevnega Angela.

sms-ikonicaPošljite sms s ključno besedo:
CAKRE presledek
(dopišite vaše vprašanje) na 6060.
Lahko Izberete področje čiščenja blokad po čakrah. Npr: CAKRE Ljubezen + vaše ime; CAKRE Sluzba + vaše ime; CAKRE Splosno + vaše ime. . .
Cena odgovora je 5,00 eur. Odgovor vsebuje do 700 znakov.


PayPal-ikonicaNOVO!
Sedaj lahko pridete do terapije tudi preko maila!
Primer vprašanja:Katera čakra je zablokirana v zvezi z mojimi financami?
Cena Svetovanja je 3,99 eur. Odgovor dobite v ok. 700 znakih.


Tehtnica

Angel Moči vam danes preda strast in moč, da naredite korenite spremembe. S podporo energij rdeče barve  vam ne bo težko postavii sebe na prvo mesto in poskrbeti, da razporedite svoj prosti čas tudi za tiste stvari, ki v vaše življenje prinašajo veselje in radost.

Škorpijon

Angel Zadovoljstva vas bo danes objel in vodil skozi dan. Z njegovo pomočjo in podporo energij oranžne barve boste začutili veselje in zaupanje do življenja. Skozi kreativnost boste spoznali, s kom se počutite dobro in se fokusirali le na takšne odnose in na ta način ustvarili dobre pogoje za lepše in kvalitetnejše življenje.

Strelec

Angel Odnosov vas danes podpre v iskrenosti do domačih. S podporo energij srebrne barve boste jasno in odgovorno spregovorili o svojih skrivnostih in sproščenost bo prinesla mir in harmonijo ter večje razumevanje drug do drugega. Sprejmite podporo vašega dnevnega Angela in vse skupaj bo lažje.

Kozorog

Angel Spreminjanja vam danes pomaga, da se soočite sami s seboj. Kvaliteta energij zelene barve bo odgnala vse čustvene tegobe in napetosti ter v vas spodbudila željo po nečem novem. Sprejmite sebe, svoje kvalitete in jih pokažite tudi drugim, da se življenje lahko obrne v pravo smer.

Vodnar

Angel Zaupanja vas danes vabi, da mu sledite. Z njegovo pomočjo in podporo energij vijolične barve se boste lažje sistematično lotili planiranja vaših načrtov in sledili svojim ciljem. Z zaupanjem vase boste dosegli pomiritev in spremembe, ki bodo dolgoročno pozitivno vplivale na vse vidike življenja.

Ribi

Angel Preboja vas danes podpre v spremembi načina razmišljanja. Zdravilne energije zlate barve vam pomagajo, da spustite preteklost in se posvetite svojemu telesu in vsemu, kar vam je všeč.  Preko zadovoljstva boste spet začeli uživati v vsakdanjih rečeh in s strastjo sprejemati vsak trenutek življenja.

Dnevni horoskop – Horoskop-tarot.si

Piše: Benanda

0907786

The following two tabs change content below.

HoroskopTarot