Angelski dnevni horoskop za 21. 4. 2021.

sms-ikonicaPošljite sms s ključno besedo:
HOROSKOP presledek
(dopišite vaše vprašanje ter vaš datum in kraj rojstva) na 6060.
Horoskop Ali je Matjaz pravi partner zame? Ali pride kdo primernejsi? Jaz: 7.3. 1980 ob 17: 50 v Ljubljani, on: 12.01.1977, v Mariboru.
Cena odgovora je 4,49 eur.
Odgovor vsebuje do 700 znakov.


PayPal-ikonicaNOVO!
Sedaj lahko pridete do odgovorov tudi preko maila!
Primer vprašanja:Kakšno bo moje finančno stanje v tem letu? Janja 5.10. 1955.
Cena Svetovanja je 3,49 eur.
Odgovor dobite v ok. 700 znakih.


Oven

Angel Odločanja vam danes pomaga, da začutite, kam vas vodi vaše srce. Na ta način in s podporo energij srebrne barve, ki vas umirijo, se boste lažje odločili za tiste stvari, ki vas veselijo in vam prinesejo tudi dolgoročen uspeh. Zaupajte v vodstvo vašega dnevnega Angela.

Bik

Angel Zadovoljstva vas danes podpre, da sledite energijam dneva in zdravilne energije bele barve, ki vam prinesejo svežino, vam bodo pomagale, da sprejmete pohvalo drugih. S tem se jim boste približali in lažje nadaljevali v trenutnih aktivnostih, ki vam bodo prinesle novo drugačno življenje.

Dvojčka

Angel Spreminjanja vas danes vabi, da se na novo organizirate. Žarki rumene barve vam bodo dali upanje in spremembe boste lažje videli kot izziv. To vam bo povečalo samozavest in skozi dobro voljo se boste lotili načrtovanja vsega tistega, kar ste v preteklosti opustili. 

Rak

Angel Hvaležnosti vas skozi današnji dan vodi v lahkotnost. Z njegovo pomočjo in podporo energij roza barve boste lažje s ponosom pogledali na svoje dosežke, ki vam bodo tako prinesli tudi večje finančne rezultate. Dnevni Angel je lahko z vami tudi dlje časa, če ga redno dnevno pokličete.

Lev

Angel Iskrenosti vas danes vodi do novih spoznanj. S podporo energij modre barve boste umirjeno, a odločno izrazili svoje želje, kar vam bo prineslo podporo drugih in hkrati tudi uspešnost v poslu. To vam bo prineslo več elana, da aktivno sodelujete pri uresničevanju zastavljenih ciljev.

Devica

Angel Sodelovanja vas danes podpre v sprejemanju pomoči drugih. Sprejmite podporo energij marelične barve, da skozi mehkobo srca začutite, koliko pomoči drugih lahko sprejmete, če ste le iskreni tako do sebe kot vseh ostalih. Odprite se sprejemanju, saj vas vaš dnevni Angel pri tem podpira.

sms-ikonicaPošljite sms s ključno besedo:
CAKRE presledek
(dopišite vaše vprašanje) na 6060.
Lahko Izberete področje čiščenja blokad po čakrah. Npr: CAKRE Ljubezen + vaše ime; CAKRE Sluzba + vaše ime; CAKRE Splosno + vaše ime. . .
Cena odgovora je 5,00 eur. Odgovor vsebuje do 700 znakov.


PayPal-ikonicaNOVO!
Sedaj lahko pridete do terapije tudi preko maila!
Primer vprašanja:Katera čakra je zablokirana v zvezi z mojimi financami?
Cena Svetovanja je 3,99 eur. Odgovor dobite v ok. 700 znakih.


Tehtnica

Angel Veselja vas danes objame in zdravilne energije oranžne barve vas skozi družabnost in zadovoljstvo vodijo do večje kreativnosti tako v izražanju sebe kot čutenju vsega okoli vas. To bo okrepilo vašo življenjsko energijo in spodbudilo zaupanje v vse, česar se boste lotili.

Škorpijon

Angel Jasnosti vam danes pomaga, da sledite svoji intuiciji. S sprejemanjem njegove energije in energije indigo barve boste jasno vedeli, kaj želite in kako to izpeljati. To vas bo osvobodilo vseh pritiskov okolja in vseh tistih, ki so vam jemali energijo. Sprejmite podporo vašega dnevnega Angela, ki vas pri tem vodi.

Strelec

Angel Narave vas danes vabi v svoj objem, da z njegovo pomočjo začutite svoj notranji ritem ter tako prečistite in okrepite fizično telo. To vas bo sprostilo, zmanjšalo napetosti in vam bo dalo pogum za dobre načrte za prihodnost. Sodelujte z vašim dnevnim Angelom in vse skupaj bo lažje.

Kozorog

Angel Miru vas danes vodi k sprejemanju pravih odločitev. Sprejmite podporo energij turkizne barve, ki vas vodijo globlje vase, da začutite, kaj pravzaprav vibrira z vašim bitjem in se tako lažje odločite za tisto pravo stvar, ki vam dolgoročno prinese tudi več življenjske moči.

Vodnar

Angel Optimizma vas danes vodi, da ste odločeni v vsem, česar se lotite. Na ta način in s podporo energij zlate barve boste lažje sledili sebi in se aktivirali v vsem, kar želite uresničiti na dolgi rok. Zaupajte v vodstvo vašega dnevnega Angela, ki vas pri tem vodi.

Ribi

Angel Sprejemanja vas danes usmerja, da se malce ustavite in pogledate na svoje življenje. Z njegovo pomočjo in podporo energij vijolične barve boste lažje videli in sprejeli, da se vam uspeh sproti kaže, a ga zaradi usmerjenosti v delo ne opazite. Zadihajte v nove energije in dovolite, da vas življenje prijetno preseneti.

Dnevni horoskop – Horoskop-tarot.si

Piše: Benanda

0907786

The following two tabs change content below.

HoroskopTarot