Angelski dnevni horoskop za 22. 10. 2020.

sms-ikonicaPošljite sms s ključno besedo:
HOROSKOP presledek
(dopišite vaše vprašanje ter vaš datum in kraj rojstva) na 6060.
Horoskop Ali je Matjaz pravi partner zame? Ali pride kdo primernejsi? Jaz: 7.3. 1980 ob 17: 50 v Ljubljani, on: 12.01.1977, v Mariboru.
Cena odgovora je 4,49 eur.
Odgovor vsebuje do 700 znakov.


PayPal-ikonicaNOVO!
Sedaj lahko pridete do odgovorov tudi preko maila!
Primer vprašanja:Kakšno bo moje finančno stanje v tem letu? Janja 5.10. 1955.
Cena Svetovanja je 3,49 eur.
Odgovor dobite v ok. 700 znakih.


Oven

Angel Sodelovanja vas danes podpre v sproščenosti. Na ta način boste lažje ohranili mir in jasnost, podpora energij zelene barve pa vam bo v pomoč, da boste vseeno osredotočeni nase in aktivno sodelovali v vsem, kar se bo dagajalo. Sprejmite podporo vašega dnevnega Angela, ki vas pri tem vodi.

Bik

Angel Podpore vas danes podpre pri vseh spremembah. Zdravilne energije indigo barve vas bodo podprle, da sledite svojemu notranjemu glasu in tako boste lažje uredili vse tisto, kar načrtujete in pridobili na samozavesti, ki vam bo v pomoč pri nadaljnjih korakih.

Dvojčka

Angel Akcije vam bo danes dal zagon, da dokončate vse, kar ste si zadali. Vsa dosedanja prizadevanja in podpora energij rumene barve bodo v vas aktivirale notranjo moč, da lažje sprejmete potrebne odločitve in naredite točno tisto, kar vas bo pripeljalo do uspeha.

Rak

Angel Jasnosti vas bo danes vodil in usmerjal. Ne zapirajte se v svoj sanjski svet  in sprejmite podporo energij srebrne barve, da uredite svoje misli in se osredotočite na sedanji trenutek. Tako boste lažje izrazili svoje želje in čustva, kar bo izboljšalo vaše počutje in vam prineslo nove sveže energije.

Lev

Angel Sproščenosti vam bo danes pomagal, da se sprostite. Dovolite si zadihati in s podporo energij zlate barve boste prejeli dodatno svežino, da pregledate vaše dosedanje rezultate in naredite načrt za prihodnost. S tem se boste čustveno zbremenili in sprostili napetosti fizičnega telesa.

Devica

Angel Zbranosti vas danes podpre, da ste osredotočeni na svoje želje in ideje. Zdravilne energije rdeče barve vam bodo v pomoč, da se postavite zase in jasno skomunicirate vse tisto, kar vam v tem trenutku največ pomeni. Tako boste lažje sledili svoji poti in se umaknili od motenj okolice.

sms-ikonicaPošljite sms s ključno besedo:
CAKRE presledek
(dopišite vaše vprašanje) na 6060.
Lahko Izberete področje čiščenja blokad po čakrah. Npr: CAKRE Ljubezen + vaše ime; CAKRE Sluzba + vaše ime; CAKRE Splosno + vaše ime. . .
Cena odgovora je 5,00 eur. Odgovor vsebuje do 700 znakov.


PayPal-ikonicaNOVO!
Sedaj lahko pridete do terapije tudi preko maila!
Primer vprašanja:Katera čakra je zablokirana v zvezi z mojimi financami?
Cena Svetovanja je 3,99 eur. Odgovor dobite v ok. 700 znakih.


Tehtnica

Angel Sprejemanja vas bo vodil skozi današnji dan. S podporo energij svetlo modre boste lažje sprejeli in tudi spustili vse tisto, kar vas je bremenilo v zadnjem času in si tako postavili nove temelje za prihodnost. Sledite vodstvu vašega dnevnega Angela in vse skupaj bo lažje.

Škorpijon

Angel Prisotnosti vas danes vodi, da mu sledite. Zdravilne energije magente barve vam bodo okrepile moč in vam pomagale, da prevzamete odgovornost zase in naredite potrebne korake v smeri spremembe načina delovanja na vseh področjih.

Strelec

Angel Počitka vas bo danes podprl, da kljub vsemu kar se bo dogajalo okoli vas, ostanete v svojih energijah in se prepustite sanjarjenju. Podpora energij bele barve vas bo globinsko sprostila, umirila, kar se bo pokazalo na boljšem počutju in fizičnem izgledu.

Kozorog

Angel Strasti vas danes vabi, da se mu predate. Pri tem vam bo podpora energij oranžne barve dodala iskrice veselja, zadovoljstva, da začnete aktivno ustvarjati svoj vsakdan in s tem boljšo prihodnost. Odprite se za nove dogodivščine in dovolite, da vas nove energije osvežijo in okrepijo.

Vodnar

Angel Odnosov vas danes podpre v lahkotnosti. Podpora energij temno modre barve vas vzpodbuja, da se posvetite tudi drugim in jih ne odmaknete iz svojega življenja, ampak z njimi delite svoje ideje in zamisli. To bo sprostilo napetosti v odnosih in pridobili si boste zaupanje in podporo.

Ribi

Angel Fokusa vas danes vabi, da ohranjate fokus na svojih ciljih. Na ta način boste v najbolj optimalnem času naredili vse, kar ste si zastavili, podpora energij turkizne barve pa vas v svojem objemu odpre za vse spremembe in novosti, ki jih boste z lahkoto vpletli v vaše načrte za prihodnost.

Dnevni horoskop – Horoskop-tarot.si

Piše: Bernanda

0907786

The following two tabs change content below.