Angelski dnevni horoskop za 22. 12. 2021.

sms-ikonicaPošljite sms s ključno besedo:
HOROSKOP presledek
(dopišite vaše vprašanje ter vaš datum in kraj rojstva) na 6060.
Horoskop Ali je Matjaz pravi partner zame? Ali pride kdo primernejsi? Jaz: 7.3. 1980 ob 17: 50 v Ljubljani, on: 12.01.1977, v Mariboru.
Cena odgovora je 4,49 eur.
Odgovor vsebuje do 700 znakov.


PayPal-ikonicaNOVO!
Sedaj lahko pridete do odgovorov tudi preko maila!
Primer vprašanja:Kakšno bo moje finančno stanje v tem letu? Janja 5.10. 1955.
Cena Svetovanja je 3,49 eur.
Odgovor dobite v ok. 700 znakih.


Oven

ANGEL ODPIRANJA SRCA vam pomaga odpreti in pozdraviti stare rane, tudi tisto, kar je iz otroštva ostalo slabo zapisano v vas. Predihajte in pojdite naprej.

Bik

ANGEL ČIŠČENJA se prikrade v odnose in sprosti stare energije – kar ste shranili v podzavest in je čas, da pogledate in opustite ter se odprete za nove odnose.

Dvojčka

ANGEL JASNOSTI odstira tančice iluzij – opazujte spoznanja, zapisujte si ideje in si vzemite čas za regeneracijo, sprostitev. Prepoznajte priložnost spremeniti celotno življenje.

Rak

ANGEL POGUMA pomaga v odnosih ostati iskren in direkten v pogovorih. Poiščite večji smisel zase, s pomočjo drugih in vaše iskrenosti si odpirate pot naprej.

Lev

ANGEL ODNOSOV vas odpira še globlje v prepoznavanju razlik med ljudmi. Pustite se presenetiti pozitivni naravnanosti večine ljudi okrog vas in dovolite svoji samozavesti da raste.

Devica

ANGEL KREATIVNOSTI vam ne bo dal miru – druženje ob hrani in pijači vam je premalo. Poiščite si podpornike vašim kreativnim idejam in se lotite ustvarjanja.

sms-ikonicaPošljite sms s ključno besedo:
CAKRE presledek
(dopišite vaše vprašanje) na 6060.
Lahko Izberete področje čiščenja blokad po čakrah. Npr: CAKRE Ljubezen + vaše ime; CAKRE Sluzba + vaše ime; CAKRE Splosno + vaše ime. . .
Cena odgovora je 5,00 eur. Odgovor vsebuje do 700 znakov.


PayPal-ikonicaNOVO!
Sedaj lahko pridete do terapije tudi preko maila!
Primer vprašanja:Katera čakra je zablokirana v zvezi z mojimi financami?
Cena Svetovanja je 3,99 eur. Odgovor dobite v ok. 700 znakih.


Tehtnica

ANGEL MAGNETNEGA PRIVLAKA vas odpre prostor da pokažete v odnosih svoje bistvo in s tem marsikaj spremenite. Ne bo več potrebe da se umikate zaradi drugih.

Škorpijon

ANGEL AKCIJE vabi v razreševanje starih stvari, tistih, ki bi jih najraje pozabili. Če se jih lotite sedaj, vam jih pomaga urediti za vedno – čutite, da je čas.

Strelec

ANGEL OSVOBAJANJA pravi, da je čas da se lotite vsega po svoje. Osvobodili se boste zatrtih čustev in trpljenja ter se usmerili v dobro razmišljanje.

Kozorog

ANGEL POGUMA vas vodi skozi vse spremembe, tudi na čustvenem in intimnem področju. Čas je za ljubeča in intimna srečanja.

Vodnar

ANGEL ODPIRANJA spodbuja stike z javnostjo in prijatelji. Lahko, da se bodo celo vaše pretirane skrbi umaknile in več čas namenite konstruktivnim stvarem za življenje.

Ribi

ANGEL ČUTENJA vabi v svet doživljanja sebe, sprostitve v sebi in odpiranju odličnim spremembam. Stare vrednote odpadejo, sami si določate vaš način življenja.

Dnevni horoskop – Horoskop-tarot.si

Piše: Nataša

0907786

The following two tabs change content below.

HoroskopTarot