Angelski dnevni horoskop za 22. 4. 2021.

sms-ikonicaPošljite sms s ključno besedo:
HOROSKOP presledek
(dopišite vaše vprašanje ter vaš datum in kraj rojstva) na 6060.
Horoskop Ali je Matjaz pravi partner zame? Ali pride kdo primernejsi? Jaz: 7.3. 1980 ob 17: 50 v Ljubljani, on: 12.01.1977, v Mariboru.
Cena odgovora je 4,49 eur.
Odgovor vsebuje do 700 znakov.


PayPal-ikonicaNOVO!
Sedaj lahko pridete do odgovorov tudi preko maila!
Primer vprašanja:Kakšno bo moje finančno stanje v tem letu? Janja 5.10. 1955.
Cena Svetovanja je 3,49 eur.
Odgovor dobite v ok. 700 znakih.


Oven

Angel Akcije vam danes preda zagon, da se postavite zase. Zdravilne energije modre barve vam bodo v pomoč, da se mirno, a odločno izpostavite tam, kjer si želite sprememb. Tako boste dobili tudi podporo vaše Duše, ki vas bo vodila na pot do osvoboditve starega načina čustvovanja in razmišljanja.

Bik

Angel Sodelovanja vas danes vodi v lahkoten način sodelovanja s seboj kot tudi drugimi. Sodelujte v okoliščinah današnjega dne in zdravilne energije marelične barve vas skozi toplino in zaznavanje sebe odprejo za nov način sodelovanja in sprejemanja pomoči drugih.

Dvojčka

Angel Moči vas danes vodi v odkrivanje vaših skritih talentov. S sprejemanjem njegove energije in energije rdeče barve se boste aktivno lotili fizičnih aktivnosti, ki vam bodo okrepile fizično moč in strast do življenja. To bo v vašo bližino pritegnilo mnoge in dobro se boste počutili ob spoznanju, kakšen vpliv imate.

Rak

Angel Odločanja vas vodi skozi današnji dan in s podporo energij indigo barve boste vaše odločitve z lahkoto ohranili zase, da jih ponotranjite. Tako boste okrepili zaupanje vase in se lažje načrtno lotili organizacije vsega, kar je potrebno, da se stvari izpeljejo na najbolj optimalen način za vas.

Lev

Angel Optimizma vam danes prinese nov pogled na vaše življenje. S podporo energij bele barve, ki vas osvežijo, se boste veselili vsega novega, kar vam prinese današnji dan. Zadihajte v nove energije in se sprostite, da boste odprti za nove predloge in zamisli tako na poslovnem kot osebnem področju.

Devica

Angel Svobode vas danes vabi, da mu sledite. Na ta način in s podporo energij srebrne barve boste lažje sprejeli vabila za druženje, ki vam bodo dvignila razumevanje življenja. Tako boste pripravljeni, da vpeljete nov sistem in ritem v vaš vsakdan, ki ga nujno potrebujete.

sms-ikonicaPošljite sms s ključno besedo:
CAKRE presledek
(dopišite vaše vprašanje) na 6060.
Lahko Izberete področje čiščenja blokad po čakrah. Npr: CAKRE Ljubezen + vaše ime; CAKRE Sluzba + vaše ime; CAKRE Splosno + vaše ime. . .
Cena odgovora je 5,00 eur. Odgovor vsebuje do 700 znakov.


PayPal-ikonicaNOVO!
Sedaj lahko pridete do terapije tudi preko maila!
Primer vprašanja:Katera čakra je zablokirana v zvezi z mojimi financami?
Cena Svetovanja je 3,99 eur. Odgovor dobite v ok. 700 znakih.


Tehtnica

Angel Miru vas danes podpre, da preverite vsa dejstva in okoliščine, preden se odločite za spremembe. Kvaliteta energij zelene barve vam skozi mir in občutek harmonije prinese tista spoznanja, ki jih potrebujete, da ostanete v svojih dobrih energijah in ohranite dobre odnose z drugimi.

Škorpijon

Angel Sprejemanja vam danes pomaga v reševanju finančnih zadev. Zdravilne energije roza barve vas skozi nežnost in toplino vabijo, da sprejmete pomoč in podporo vaših bližnjih, ki vam bodo s svojimi idejami pomagali vse postaviti na novo. Dnevni Angel je lahko z vami tudi dlje časa, če ga redno dnevno pokličete.

Strelec

Angel Podpore vas danes podpre v vseh spremembah.  Z njegovo pomočjo in podporo energij vijolične barve, ki bodo blagodejno vplivale na vaš um, boste lažje razmislili o vsem, kar je pomembno za vas. Tako boste skozi notranji mir prišli do motivacije in idej, kako spremeniti način delovanja.

Kozorog

Angel Strasti vas danes vabi, da se mu predate. S sprejemanjem njegove energije in energije oranžne barve, ki vam okrepi pozitiven odnos do življenja in zadovoljstvo, boste lažje pozabili na vsa prepričanja in zavore ter se preprosto predali. Zaupajte in začutite, kako dragocen je sedanji trenutek.

Vodnar

Angel Iskrenosti vas danes vodi v sproščenost. Na ta način in s podporo energij zlate barve boste lažje z drugimi delili vaše želje in ideje, kar bo prineslo večje razumevanje in spoštovanje v odnose. Tako boste skupaj dosegli več in postavili nove temelje na vseh področjih.

Ribi

Angel Preboja vas danes podpre, da pridete do več moči in veselja. Sprejmite podporo energij turkizne barve, ki od vas umaknejo vse negativne vplive okolja in pozitivno vplivajo na fizično telo, kar vas bo osvobodilo vseh strahov. Tako boste lažje neobremenjeno stopili po poti do večjega zavedanja sebe in uspeha.

Dnevni horoskop – Horoskop-tarot.si

Piše: Benanda

0907786

The following two tabs change content below.

HoroskopTarot