Angelski dnevni horoskop za 22. 7. 2021.

sms-ikonicaPošljite sms s ključno besedo:
HOROSKOP presledek
(dopišite vaše vprašanje ter vaš datum in kraj rojstva) na 6060.
Horoskop Ali je Matjaz pravi partner zame? Ali pride kdo primernejsi? Jaz: 7.3. 1980 ob 17: 50 v Ljubljani, on: 12.01.1977, v Mariboru.
Cena odgovora je 4,49 eur.
Odgovor vsebuje do 700 znakov.


PayPal-ikonicaNOVO!
Sedaj lahko pridete do odgovorov tudi preko maila!
Primer vprašanja:Kakšno bo moje finančno stanje v tem letu? Janja 5.10. 1955.
Cena Svetovanja je 3,49 eur.
Odgovor dobite v ok. 700 znakih.


Oven

ANGEL LJUBEZNI  vabi, da okrepite svojo zvezo na ljubeč način. Vse kar se lotite, se lotite ljubeče, pa ne le ker se želite izkazati, ampak tudi vam paše malo na mehko.

Bik

ANGEL ZAVEDANJA vas bo vodil v razmislek glede preteklosti, da prepoznate vaš vpliv na vse v okolici. Tako boste tudi lažje spustili zamere, saj vsak nosi del odgovornosti. 

Dvojčka

ANGEL POČITKA  podpira dopust – si lahko dovolite malo razvajanja? Ne skrbite, nič ne bo zamujeno, tokrat lahko obveznosti preložite na kasnejši čas. 

Rak

ANGEL SODELOVANJA daje danes odlično podporo tako pri delu s strankami kot sodelavci. Kaj bi pa vi izbrali? Prosti čas ali delovno aktivnost? 

Lev

ANGEL SVETLOBNE PODPORE omogoči sprejemanje pozitivnih vibracij, vaš mesec se začenja in tokrat se veliko lažje sprostite. Opazujte, kako dober vpliv imate na okolico. 

Devica

ANGEL DOSTOPNOSTI vas prežame in ne boste se mogli upirati lepim stvarem. Morda vam bo sprva ob tolikšni čustvenosti nenavadno ampak si dovolite biti srečni. 

sms-ikonicaPošljite sms s ključno besedo:
CAKRE presledek
(dopišite vaše vprašanje) na 6060.
Lahko Izberete področje čiščenja blokad po čakrah. Npr: CAKRE Ljubezen + vaše ime; CAKRE Sluzba + vaše ime; CAKRE Splosno + vaše ime. . .
Cena odgovora je 5,00 eur. Odgovor vsebuje do 700 znakov.


PayPal-ikonicaNOVO!
Sedaj lahko pridete do terapije tudi preko maila!
Primer vprašanja:Katera čakra je zablokirana v zvezi z mojimi financami?
Cena Svetovanja je 3,99 eur. Odgovor dobite v ok. 700 znakih.


Tehtnica

ANGEL LJUBEZNI DO SEBE vam omogoči da razmislite o pravih prioritetah – poglejte koliko bolj stabilni ste z njegovo pomočjo in kako se drugače se lotite stvari, ki bi jih radi uredili. 

Škorpijon

ANGEL SPREMEMB  najprej pokaže svoj vpliv v odnosih – kako se bo to odražalo v poslu? Ne ozirajte se nazaj, ljudje so vam sedaj naklonjeni in čas je za ureditev finančnih prilivov in materialnosti. 

Strelec

ANGEL ODGOVORNOSTI ne dopušča več izogibanja – čas je da stare napake popravite, ni več treba, da vas grize slaba vest in se zgubljate v zmedi. 

Kozorog

ANGEL POMIRITVE bo aktiven v odnosih  s sodelavci. Preteklo delo se bo obrestovalo in pokazalo rezultate v obliki povišice ali napredovanja. 

Vodnar

ANGEL MIRU  pride šele, ko uredite uradne papirje in zadeve. Opazite kaj ste vse zamudili? Torej, akcija…kdo ve, če vam ne bo potem zares zadišala ljubezen? Se ji še znate odpreti? 

Ribi

ANGEL FOKUSA NASE ohrani pozornost pri vas tudi ko opazite naklonjenost bližnjih. Njihovo ljubečo podporo hvaležno sprejmete, vztrajate pa pri svoji osebni viziji.

Dnevni horoskop – Horoskop-tarot.si

Piše: Nataša

0907786

The following two tabs change content below.

HoroskopTarot