Angelski dnevni horoskop za 23. 12. 2021.

sms-ikonicaPošljite sms s ključno besedo:
HOROSKOP presledek
(dopišite vaše vprašanje ter vaš datum in kraj rojstva) na 6060.
Horoskop Ali je Matjaz pravi partner zame? Ali pride kdo primernejsi? Jaz: 7.3. 1980 ob 17: 50 v Ljubljani, on: 12.01.1977, v Mariboru.
Cena odgovora je 4,49 eur.
Odgovor vsebuje do 700 znakov.


PayPal-ikonicaNOVO!
Sedaj lahko pridete do odgovorov tudi preko maila!
Primer vprašanja:Kakšno bo moje finančno stanje v tem letu? Janja 5.10. 1955.
Cena Svetovanja je 3,49 eur.
Odgovor dobite v ok. 700 znakih.


Oven

ANGEL NOVOSTI odpira vrata odličnim priložnostim. Razprite krila in sprejemajte podporo. Prepustite se svežini novih energij in opazujte, kako močan vpliv ima na vas.

Bik

ANGEL DOBRIH ODNOSOV odpira vrata za dobro delo in ureditev finančnega stanja –spodbuja tudi dobro razumevanje in iskreno komunikacijo z vsemi okrog vas.

Dvojčka

ANGEL SPROŠČENOSTI ustvari odlično atmosfero v odnosih. Počakajte, da pride vse na svojo vrsto in ne navezujte okoliščin ali ljudi nase dokler ste v fazi spreminjanja.

Rak

ANGEL INTEGRITETE vam drži močno podporo, da se ne prilagajte preveč drugim. Svojo moč potrebujete drugje, zato čutite v sebi čist in zračen prostor svoje Duše.

Lev

ANGEL LJUBEZNI vas opogumlja za nove korake – metuljčki v trebuhu zbudijo v zadovoljstvu in toplini novosti, o katerih ste dolgo razmišljali.

Devica

ANGEL DRUŽENJA vas vodi med prijatelje. Sprejmite vabila, obeta se dobra zabava, ki bo lahko odprla nove poslovne smeri in uspehe.

sms-ikonicaPošljite sms s ključno besedo:
CAKRE presledek
(dopišite vaše vprašanje) na 6060.
Lahko Izberete področje čiščenja blokad po čakrah. Npr: CAKRE Ljubezen + vaše ime; CAKRE Sluzba + vaše ime; CAKRE Splosno + vaše ime. . .
Cena odgovora je 5,00 eur. Odgovor vsebuje do 700 znakov.


PayPal-ikonicaNOVO!
Sedaj lahko pridete do terapije tudi preko maila!
Primer vprašanja:Katera čakra je zablokirana v zvezi z mojimi financami?
Cena Svetovanja je 3,99 eur. Odgovor dobite v ok. 700 znakih.


Tehtnica

ANGEL AKCIJE vas usmeri v prve poteze, s čimer presenetite marsikoga. Dobro sodelovanje na dolgi rok rabi dobre temelje in na vas je, da jih položite.

Škorpijon

ANGEL ODGOVORNOSTI vpliva na spremembe, da lahko prekinete začaran krog slabih dogodkov in pripetljajev. Vodi vas v sprejemanje svoje moči in sprostitev zamer.

Strelec

ANGEL POTOVANJ vabi v nove dogodivščine. Čutite vznemirjenost, ki vam ne dovoli ostajati predolgo na enem mestu, ne glede na to, ali gre za potovanje ali nova znanja.

Kozorog

ANGEL SPOZNANJ iz vas izvabi razmišljanje in pomaga do ugotovitev, ki so ključna za trenutno stanje. Še vedno se težko ločite od starega, čeprav poti nazaj ni več. Čutite srce.

Vodnar

ANGEL SPROSTITVE vas odpre za novo sodelovanje. Opazujte nova spoznanja in prepustite vse današnjemu angelu, saj je že nekaj časa jasno, da je to nujno.

Ribi

ANGEL PREDANOSTI pomaga poglobiti odnose. Ko se iskreno predate in delujte iz svojih vrednot življenja, vam tudi posel dobro steče.

Dnevni horoskop – Horoskop-tarot.si

Piše: Nataša

0907786

The following two tabs change content below.

HoroskopTarot