Angelski dnevni horoskop za 23. 3. 2021.

sms-ikonicaPošljite sms s ključno besedo:
HOROSKOP presledek
(dopišite vaše vprašanje ter vaš datum in kraj rojstva) na 6060.
Horoskop Ali je Matjaz pravi partner zame? Ali pride kdo primernejsi? Jaz: 7.3. 1980 ob 17: 50 v Ljubljani, on: 12.01.1977, v Mariboru.
Cena odgovora je 4,49 eur.
Odgovor vsebuje do 700 znakov.


PayPal-ikonicaNOVO!
Sedaj lahko pridete do odgovorov tudi preko maila!
Primer vprašanja:Kakšno bo moje finančno stanje v tem letu? Janja 5.10. 1955.
Cena Svetovanja je 3,49 eur.
Odgovor dobite v ok. 700 znakih.


Oven

Angel Notranjega Miru vas danes vabi, da mu sledite in zdravilne energije srebrne barve vas bodo prečistile vsega, kar vas teži, da boste lažje sledili sebi in svojim željam. Tako boste iz prostora notranjega miru postavili novo strukturo in nove temelje za uresničitev najbolj skritih želja.

Bik

Angel Odnosov vam danes pomaga, da uredite življenje na način, da se postavite zase in se tako lažje umaknete od vseh tistih, ki vam jemljejo energijo in čas. S podporo energij rumene barve, ki vam bodo okrepile samozavest in moč, boste skozi optimizem vnesli nove energije v življenje in posledično odnose.

Dvojčka

Angel Sodelovanja vas danes podpre v sodelovanju v aktivnostih dneva. Kvaliteta energij oranžne barve vas bo naredila bolj mehke in ustvarjalne, kar vam bo pomagalo, da se brez slabe vesti predate strasti, ki se bo krepila skozi današnji dan. Zaupajte v vodstvo vašega dnevnega Angela.

Rak

Angel Lahkotnosti vas danes vodi v sproščen način življenja. Zdravilne energije roza barve vas bodo ovile v nežnost in vas spodbudile, da začutite sočutje predvsem do sebe. To vam bo prineslo nov pogled nase, vas globinsko sprostilo in lažje se boste odzvali na vse reakcije okolice.

Lev

Angel Zavedanja vas danes vodi do določenih spoznanj. Zdravilne energije modre barve vas bodo osvežile, da se lažje fokusirate na svoje delo, kar vas bo vodilo do oseb, ki bodo za vas imele določena sporočila. Sprostite se in sprejmite podporo vašega dnevnega Angela, ki vas vodi do novega zavedanja kvalitete življenja.

Devica

Angel Ljubezni vas danes podpre v kreativnosti. Z njegovo pomočjo in podporo energij marelične barve, ki bodo odprle vaše srce, boste uživali v sodelovanju z drugimi. Nove sveže energije vas bodo povezale, lažje se boste uskladili, kar pa bo prineslo tudi večjo trdnost in stabilnost za naprej.

sms-ikonicaPošljite sms s ključno besedo:
CAKRE presledek
(dopišite vaše vprašanje) na 6060.
Lahko Izberete področje čiščenja blokad po čakrah. Npr: CAKRE Ljubezen + vaše ime; CAKRE Sluzba + vaše ime; CAKRE Splosno + vaše ime. . .
Cena odgovora je 5,00 eur. Odgovor vsebuje do 700 znakov.


PayPal-ikonicaNOVO!
Sedaj lahko pridete do terapije tudi preko maila!
Primer vprašanja:Katera čakra je zablokirana v zvezi z mojimi financami?
Cena Svetovanja je 3,99 eur. Odgovor dobite v ok. 700 znakih.


Tehtnica

Angel Umika vas danes podpre, da ugotovite, kaj je za vas res pomembno. Kvaliteta energij indigo barve vam pomaga, da spoznate svojo globino custev in misli ter prisluhnite intuiciji, ki vas vodi in usmerja skozi celoten pregled vaših ciljev. Naj vas vaš dnevni Angel pri tem vodi, sprejmite podporo.

Škorpijon

Angel Odgovornosti vam danes pomaga, da si pridete na čisto v določenih stvareh. Žarki rdeče barve vas bodo aktivirali, da se spoprimete z vsem, kar vas bremeni in ustavlja na vaši poti. Tako boste lažje prišli do rešitev in vitalne energije. Dnevni Angel je lahko z vami tudi dlje časa, če ga redno dnevno pokličete.

Strelec

Angel Sproščenosti vas danes vodi v udobje vašega doma. S sprejemanjem njegove podpore in podpore energij zelene barve, ki bodo umaknile vse napetosti, se boste sproščeno lotili vsega, kar želite urediti ali popraviti v vašem domu. Sprejmite podporo in si organizirajte življenje na novo.

Kozorog

Angel Komunikacije vas danes spodbuja v iskrenosti in kvaliteta energij turkizne barve vas bo pomirila, da boste jasno videli, kaj želite in poživila, da o tem tudi javno spregovorite. Dovolite si sprememb in se iskreno izrazite, da se vam pokaže optimalna pot, kako naprej.

Vodnar

Angel Akcije vas danes podre v uresničevanju in realizaciji finančnih ciljev. Žarki zlate barve vas bodo umaknili od zunanjih dražljajev in vam dali moč, da se sistematično lotite načrtovanja in popolnoma posvetite novim poslovnim idejam. Sodelujte in bodite aktivni.

Ribi

Angel Podpore vam danes pomaga pri uvajanju sprememb. Zdravilne energije vijolične barve vam pomagajo opustiti strah in vam prinesejo potrebno modrost, ki vam bo odprla vrata do novih ljudi in novega načina sodelovanja. Sprejmite podporo in se veselite sprememb, ki vam bodo prinesle več miru, a hkrati tudi odločnosti.

Dnevni horoskop – Horoskop-tarot.si

Piše: Benanda

0907786

The following two tabs change content below.

HoroskopTarot