Angelski dnevni horoskop za 23. 4. 2021.

sms-ikonicaPošljite sms s ključno besedo:
HOROSKOP presledek
(dopišite vaše vprašanje ter vaš datum in kraj rojstva) na 6060.
Horoskop Ali je Matjaz pravi partner zame? Ali pride kdo primernejsi? Jaz: 7.3. 1980 ob 17: 50 v Ljubljani, on: 12.01.1977, v Mariboru.
Cena odgovora je 4,49 eur.
Odgovor vsebuje do 700 znakov.


PayPal-ikonicaNOVO!
Sedaj lahko pridete do odgovorov tudi preko maila!
Primer vprašanja:Kakšno bo moje finančno stanje v tem letu? Janja 5.10. 1955.
Cena Svetovanja je 3,49 eur.
Odgovor dobite v ok. 700 znakih.


Oven

Angel Zadovoljstva vas danes podpre, da uresničite svoje želje. Z njegovo pomočjo in podporo energij rumene barve boste okrepili željo po več in na ta način prišli do rešitev in realizacije tistega, po čemer ste po tihem hrepeneli. Sprejmite podporo in vse skupaj bo lažje.

Bik

Angel Komunikacije vam danes skozi jasnost prinese podporo okolice in kvaliteta energij modre barve vam pomaga, da se mirno postavite za svoje cilje. Tako boste začutili več aktivnosti in dinamike, da vse skupaj korektno izpeljet na način, ki bo podprl vas in vse vpletene.

Dvojčka

Angel Akcije vam danes pomaga, da realizirate vse tisto, kar vam prinese boljše finančno stanje. Žarki rdeče barve bodo aktivirali strast in moč, da vidite, kako priti čim hitreje in čim lažje do takojšnjih rezultatov. To vam bo dalo več energije in samo vprašanje časa je še, kdaj se bo vse skupaj realiziralo v vaše najvišje dobro.

Rak

Angel Priložnosti vas danes vodi skozi lahkotnost do novih spoznanj. Zdravilne energije srebrne barve vas poživijo, da dvignete nivo razumevanja življenja in lažje realno pogledate na svoj edelo in tudi materialne stvari. To vam bo pomagalo, da uvidite dobre priložnosti in se usmerite v pravo smer.

Lev

Angel Odnosov vas danes vabi, da izkoristite današnji dan ter izrazite svoje želje in ideje, da z njegovo pomočjo lažje sprejmete vso podporo vaših bližnjih. Zdravilne energije marelične barve vas skozi večje čutenje sebe osvobodijo vseh napetosti, da lažje začutite mir, a hkrati veselje, ki vam prinese današnja podpora.

Devica

Angel Spreminjanja vas vodi skozi današnji dan in podpora energij bele barve vas osveži, da se lahko samo predate in dovolite, da vam drugi pokažejo, kako se s pozitivnim pogledom na stvari, lahkotno spremeni življenjska pot. Zaupajte v vodstvo vašega dnevnega Angela, ki vam pri tem pomaga.

sms-ikonicaPošljite sms s ključno besedo:
CAKRE presledek
(dopišite vaše vprašanje) na 6060.
Lahko Izberete področje čiščenja blokad po čakrah. Npr: CAKRE Ljubezen + vaše ime; CAKRE Sluzba + vaše ime; CAKRE Splosno + vaše ime. . .
Cena odgovora je 5,00 eur. Odgovor vsebuje do 700 znakov.


PayPal-ikonicaNOVO!
Sedaj lahko pridete do terapije tudi preko maila!
Primer vprašanja:Katera čakra je zablokirana v zvezi z mojimi financami?
Cena Svetovanja je 3,99 eur. Odgovor dobite v ok. 700 znakih.


Tehtnica

Angel Podpore vas danes podpre, da razmislite o svojih željah po spremembah. S sprejemanjem energij vijolične barve boste prišli do spozanj, kaj si pravzaprav želite ter kaj vas preprosto moti in iritira. Iskrenost vas bo aktivirala v optimalno delovanje in vam prinesla globoke spremembe.

Škorpijon

Angel Novih začetkov vas danes vabi, da mu sledite in zdravilne energije zlate barve vam bodo skozi sprostitev dale moč, da opustite preteklost in se preprosto odločite za spremembe. Tako boste v svojo bližino privabili tudi nove ljudi, z njimi bodo prišle nove ideje in možnost novih temeljev za vsa področja življenja.

Strelec

Angel Odločanja vam danes pomaga, da se z njegovo pomočjo in podporo energij zelene barve pomirite s seboj. To vas bo globinsko sprostilo in začutili boste, da je čas za premik naprej. Skozi večjo organiziranost boste okrepili vašo preprostost, ki vam pomaga pri prenovi tako telesa, uma in duha.

Kozorog

Angel Sprejemanja vas danes vabi, da sprejmete sebe z vsemi plusi in minusi. Zdravilne energije turkizne barve vas bodo napolnile z življenjsko močjo in aktivirale zdravljenje po vseh nivojih, da začutite, kako osvežujoče je, ko sprejmete sebe v celoti.

Vodnar

Angel Sproščenosti vas danes vodi do pozitivnih sprememb. S sprejemanjem zdravilnih energij oranžne barve boste skozi večje veselje in zadovoljstvo lažje zaupali drugim. Tako jim boste prepustili, da opravijo svoj del in sprejemejo odgovornost.   Dnevni Angel je lahko z vami tudi dlje časa, če ga redno dnevno pokličete.  

Ribi

Angel Fokusa vam danes pomaga, da ohranite zbranost na stvareh, ki so za vas pomembne. S podporo energij indigo barve boste lažje sledili začrtani poti in zaupali intuiciji, kar vam bo prineslo večji optimizem in možnost da se odprete lepšemu, boljšemu življenju.

Dnevni horoskop – Horoskop-tarot.si

Piše: Benanda

0907786

The following two tabs change content below.

HoroskopTarot