Angelski dnevni horoskop za 23. 7. 2021.

sms-ikonicaPošljite sms s ključno besedo:
HOROSKOP presledek
(dopišite vaše vprašanje ter vaš datum in kraj rojstva) na 6060.
Horoskop Ali je Matjaz pravi partner zame? Ali pride kdo primernejsi? Jaz: 7.3. 1980 ob 17: 50 v Ljubljani, on: 12.01.1977, v Mariboru.
Cena odgovora je 4,49 eur.
Odgovor vsebuje do 700 znakov.


PayPal-ikonicaNOVO!
Sedaj lahko pridete do odgovorov tudi preko maila!
Primer vprašanja:Kakšno bo moje finančno stanje v tem letu? Janja 5.10. 1955.
Cena Svetovanja je 3,49 eur.
Odgovor dobite v ok. 700 znakih.


Oven

ANGEL NATANČNOSTI  vam pomaga urejati finančne zadeve, zato se kljub počitniškemu razpoloženju okrog sebe ne boste prepuščali počitku ampak ohranite delovni elan.

Bik

ANGEL KOMUNIKACIJE pomaga predvsem v službi – glede denarja so možni plodni pogovori. Izrazite svoje dobre ideje sedaj. 

Dvojčka

ANGEL  VZTRAJNOSTI sodeluje v vaših prizadevanjih za večje dosežke, da ne odnehate zaradi zoprnih reakcij iz okolice. Niso vsi enako zainteresirani. 

Rak

ANGEL POČITKA IN SPROSTITVE ve, kaj potrebujete. Ste za ali imate zadaj druge načrte? V izogib delu se ni potrebno vedno skriti v družbi…lahko tudi počivate.

Lev

ANGEL USPEHA prinaša več kot ste želeli. Poleg napredovanja boste spoznali da vam gre res vse kot po maslu in da vam ugled raste. Se sedaj lahko sprostite?

Devica

ANGEL LAHKOTNOSTI pomaga z jasno komunikacijo dosegati zastavljene cilje. A vidite, da so vam vsi naklonjeni, kadar se ne upirate?

sms-ikonicaPošljite sms s ključno besedo:
CAKRE presledek
(dopišite vaše vprašanje) na 6060.
Lahko Izberete področje čiščenja blokad po čakrah. Npr: CAKRE Ljubezen + vaše ime; CAKRE Sluzba + vaše ime; CAKRE Splosno + vaše ime. . .
Cena odgovora je 5,00 eur. Odgovor vsebuje do 700 znakov.


PayPal-ikonicaNOVO!
Sedaj lahko pridete do terapije tudi preko maila!
Primer vprašanja:Katera čakra je zablokirana v zvezi z mojimi financami?
Cena Svetovanja je 3,99 eur. Odgovor dobite v ok. 700 znakih.


Tehtnica

ANGEL NEGOVANJA SEBE poskrbijo, da ne spuščate več na nobenem področju sebe iz prvega plana. Rezultati se bodo hitro poznali in z vztrajnostjo utegnete marsikoga presenetiti.

Škorpijon

ANGEL IZBIRE ponudi možnosti med starim načinom in novim, sproščenejšim odzivanjem na srečo. Kaj pa si vi želite? Zadovoljstvo ali slabo počutje? 

Strelec

ANGEL NOVOSTI vas razbremeni, odprite se mu. Sprememba se kaže v odnosih, kjer prisluhnete drugim in razmislite o njihovem mnenju – poglejte, kako vam to širi obzorje. 

Kozorog

ANGEL NOVE POTI  umika pozornost iz starih simptomov ter skrbi in ljudi na nove načrte, da sebe doživite na polno. Naredite nekaj za fizično telo… tek, hoja ali kaj bolj adrenalinskega? 

Vodnar

ANGEL ČASA je tisto, kar potrebujete nujno. Razmišljanje, preverjanje novih idej, različni zorni koti…tako pridete do potrebne samozavesti za nov začetek. 

Ribi

ANGEL ISKRENOSTI vam pomaga slediti sebi in svojim vzgibom. Poglejte, koliko novih spoznanj in volje za komunikacijo se odpre – čutite kako vas odpiranje življenju sprošča. 

Dnevni horoskop – Horoskop-tarot.si

Piše: Nataša

0907786

The following two tabs change content below.

HoroskopTarot