Angelski dnevni horoskop za 23. 8. 2021.

sms-ikonicaPošljite sms s ključno besedo:
HOROSKOP presledek
(dopišite vaše vprašanje ter vaš datum in kraj rojstva) na 6060.
Horoskop Ali je Matjaz pravi partner zame? Ali pride kdo primernejsi? Jaz: 7.3. 1980 ob 17: 50 v Ljubljani, on: 12.01.1977, v Mariboru.
Cena odgovora je 4,49 eur.
Odgovor vsebuje do 700 znakov.


PayPal-ikonicaNOVO!
Sedaj lahko pridete do odgovorov tudi preko maila!
Primer vprašanja:Kakšno bo moje finančno stanje v tem letu? Janja 5.10. 1955.
Cena Svetovanja je 3,49 eur.
Odgovor dobite v ok. 700 znakih.


Oven

ANGEL ČUSTVENOSTI  zna ob vas malo pretiravat. Vse je ok, tudi če niste ta hip najbolj samozavestni in se počutite odrezani od drugih – ne obsojajte zato drugih. 

Bik

ANGEL PODPORE vam pomaga pri premikih v službi. Njegova moč je veliko večja, kadar se izrazite, poveste kaj bi radi in prisluhnete nasvetom starejših. 

Dvojčka

ANGEL VZTRAJNOSTI vas tokrat pripelje do uresničitve materialnih želja. Tudi če ne bo takoj šlo vse tekoče in po pričakovanjih, se vam trma tokrat izplača. 

Rak

ANGEL ČUSTVENOSTI vas bo odmikal od realnega stanja. Opazujte, kaj v taki situaciji potrebujete za prizemljitev. Morda danes ne bo šlo, se pa lahko iz tega kaj naučite za naslednjič. 

Lev

ANGEL SODELOVANJA in vi – dobra družba, skozi katero boste spoznavali nove vrline. Ali ste napredovanje pripravljeni sprejeti? Čutite, kako vas dobra samozavest odpre tudi za Ljubezen. 

Devica

ANGEL DOKONČEVANJA vas vodi da opravite svoje obveznosti in uredite tudi domače temelje, navkljub hrepenenju in želji po potovanju. Vse ob svojem času.  

sms-ikonicaPošljite sms s ključno besedo:
CAKRE presledek
(dopišite vaše vprašanje) na 6060.
Lahko Izberete področje čiščenja blokad po čakrah. Npr: CAKRE Ljubezen + vaše ime; CAKRE Sluzba + vaše ime; CAKRE Splosno + vaše ime. . .
Cena odgovora je 5,00 eur. Odgovor vsebuje do 700 znakov.


PayPal-ikonicaNOVO!
Sedaj lahko pridete do terapije tudi preko maila!
Primer vprašanja:Katera čakra je zablokirana v zvezi z mojimi financami?
Cena Svetovanja je 3,99 eur. Odgovor dobite v ok. 700 znakih.


Tehtnica

ANGELA USODE ste v preteklosti dobro poslušali in uvedli nov red in sistem v življenje. Sedaj se lahko veselite načrtovanja za bližnjo prihodnost. 

Škorpijon

ANGEL SPROSTITVE  vam bo pomagal, da boste temeljiteje pogledali vse načrte in opustili neplodne zadeve ob strani. Opazujte, kaj vam vzame preveč časa, da potem zmanjka za sprostitev! 

Strelec

ANGEL ČUSTVENOSTI vas malo zanese iz predvidene poti – pa nič hudega če se stvari odvrtijo malo drugače – srečo vam prinese šele sočutje in Ljubezen. 

Kozorog

ANGEL POZORNOSTI vam pomaga prepoznati kdaj delovati in kdaj filozofirati. Za razbistritev življenjske energije si privoščite tudi kakšno potovanje ali izlet. 

Vodnar

ANGEL VODENJA vam točno pokaže, kako deliti navodila in nasvet – iskreno – ljudje to od vas pričakujejo. Ker imate radi popolnost, je čas, da sprejmete njegovo pomoč. 

Ribi

ANGEL PRIJATELJSTVA vas podpre, hm, kakšne spremembe ste že želeli? Danes boste dobro sledili intuiciji in čustvom, za sproščene in pozitivne spremembe. 

Dnevni horoskop – Horoskop-tarot.si

Piše: Nataša

0907786

The following two tabs change content below.