Angelski dnevni horoskop za 24. 12. 2021.

sms-ikonicaPošljite sms s ključno besedo:
HOROSKOP presledek
(dopišite vaše vprašanje ter vaš datum in kraj rojstva) na 6060.
Horoskop Ali je Matjaz pravi partner zame? Ali pride kdo primernejsi? Jaz: 7.3. 1980 ob 17: 50 v Ljubljani, on: 12.01.1977, v Mariboru.
Cena odgovora je 4,49 eur.
Odgovor vsebuje do 700 znakov.


PayPal-ikonicaNOVO!
Sedaj lahko pridete do odgovorov tudi preko maila!
Primer vprašanja:Kakšno bo moje finančno stanje v tem letu? Janja 5.10. 1955.
Cena Svetovanja je 3,49 eur.
Odgovor dobite v ok. 700 znakih.


Oven

ANGEL MEHKOBE pomaga opustit preteklost in ljudi, da se odprete novim uspehom. Čutite olajšanje in poglejte, s koliko veselja greste v nove izzive.

Bik

ANGEL REALNOSTI vam pokaže pravo sliko in čas je da zamere postanejo preteklost. Pomagal vam bo videti in prepoznati prave in vam pomembne osebe.

Dvojčka

ANGEL RAZMIŠLJANJA pomaga da razčistite najprej pri sebi in si vzamete čas za svoje ideje. Čutite koliko umiritve vam prinese in se posvetite sebi.

Rak

ANGEL ODPIRANJA bo izpostavil vaše kvalitete. Čutite ponos ob sprejemanju odgovornosti zase in opuščajte potrebo po lažni samozavesti. .

Lev

ANGEL VESELJA bo vodil pot v spremembe danes. V službi se odpira podpora, kar zbudi zadovoljstvo in odpre pot energije v vas. Kako lepo se je predate dobrim spremembam.

Devica

ANGEL NOTRANJEGA MIRU vas objame najprej od zunaj nato pa prežame vašo celotno bi. Morda bo dan z globokim mirom bolj tradicionalno obarvan, zapisujte si ideje.

sms-ikonicaPošljite sms s ključno besedo:
CAKRE presledek
(dopišite vaše vprašanje) na 6060.
Lahko Izberete področje čiščenja blokad po čakrah. Npr: CAKRE Ljubezen + vaše ime; CAKRE Sluzba + vaše ime; CAKRE Splosno + vaše ime. . .
Cena odgovora je 5,00 eur. Odgovor vsebuje do 700 znakov.


PayPal-ikonicaNOVO!
Sedaj lahko pridete do terapije tudi preko maila!
Primer vprašanja:Katera čakra je zablokirana v zvezi z mojimi financami?
Cena Svetovanja je 3,99 eur. Odgovor dobite v ok. 700 znakih.


Tehtnica

ANGEL SPROŠČENE ZABAVE vas danes povleče iz vseh bivših vez, kjer je še kaj čakalo. V dobrem počutje ne boste imeli nobene potrebe se prilagajati in stvari bodo jasne hitreje kot mislite..

Škorpijon

ANGEL OSEBNE RASTI prinaša podporo, da uredite svoj odnos do ljudi, da izboljšate in poglobite stike s tistimi, ki so vam pomembni, poslovno ali osebno.

Strelec

ANGEL SVOBODE oznanja novo obdobje in prinaša razumevanje preteklosti. Zato se ne zapletajte več s tistimi, ki so vas že kdaj pustili na cedilu.

Kozorog

ANGEL ODLOČITVE je na voljo in vse, kar potrebujete je, da se odprete za smer, kjer čutite svojo notranjo moč in srečo. Na prvi pogled je na tehtnici veliko, a odločitev je preprosta.

Vodnar

ANGEL PRILOŽNOSTI odpre vrata do večje regeneracije. Obljublja vam spremembe, potovanje ali daljši izlet, kjer se vam vrne volja do vsega.

Ribi

ANGEL PODPORE vas na vseh področjih vabi v sprostitev. Sproščeni znate dobro pokazati svojo pravo naravo, zato se ne trudite da vas sprejmejo.

Dnevni horoskop – Horoskop-tarot.si

Piše: Nataša

0907786

The following two tabs change content below.

HoroskopTarot