Angelski dnevni horoskop za 24. 4. 2021.

sms-ikonicaPošljite sms s ključno besedo:
HOROSKOP presledek
(dopišite vaše vprašanje ter vaš datum in kraj rojstva) na 6060.
Horoskop Ali je Matjaz pravi partner zame? Ali pride kdo primernejsi? Jaz: 7.3. 1980 ob 17: 50 v Ljubljani, on: 12.01.1977, v Mariboru.
Cena odgovora je 4,49 eur.
Odgovor vsebuje do 700 znakov.


PayPal-ikonicaNOVO!
Sedaj lahko pridete do odgovorov tudi preko maila!
Primer vprašanja:Kakšno bo moje finančno stanje v tem letu? Janja 5.10. 1955.
Cena Svetovanja je 3,49 eur.
Odgovor dobite v ok. 700 znakih.


Oven

Angel Odnosov vas danes vodi v sproščenost in s podporo energij bele barve, ki vam prinesejo svežino, boste lažje bližnjih povedali, kaj pravzaprav želite. Pri tem bodite iskreni in nežni, saj boste le tako popravili vse tisto, kar ste si zadnje čase zakuhali v odnosih.

Bik

Angel Ljubezni vas danes vabi, da se mu predate in zdravilne energije roza barve vas skozi toplino vodijo do večjega optimizma in navdušenja. Tako se boste prenehali upirati vsemu, kar si po tihem želite in se usmerili v lepše, boljše življenje. Sprejmite podporo vašega dnevnega Angela in recite ljubezni da.

Dvojčka

Angel Vztrajnosti vas danes nagovarja, da sledite svojim željam. Pri tem vam bodo v pomoč tudi zdravilne energije vijolične barve, ki vam skozi modrost in zaupanje sebi, pokažejo, kako pomembno je, da ne kopirate drugih. Čas je, da vztrajno sledite sebi.

Rak

Angel Umika vas danes vabi, da se posvetite svojemu telesu. Tako se boste lažje globinsko sprostili, zdravilne energije zelene barve pa vam prinesejo čistost in jasnost, da ugotovite, kaj vam povzroča nihanja v razpoloženju, kar negativno vpliva na vaše zdravje. Sprostitev v nove energije, vam bo prinesla več miru in harmonije.

Lev

Angel Razumevanja vas danes podpre, da vse spremembe sprejmete kot izzive. Kvaliteta energij modre barve vam pomaga pri boljši zbranosti in tudi kreativnosti, da iz določene situacije vzamete tisto, kar vam pomaga pri razumevanju sebe in prinese resnico, točno takšno kot je. Tako boste v življenje vnesli nov red in več dinamike.

Devica

Angel Spreminjanja vam skozi današnji dan pomaga v sistematičnem razmišljanju. Tako se boste lažje odločili, kaj zares želite spremeniti in s podporo energij srebrne barve, ki vas skozi intuicijo vodijo do videnja novih priložnosti, to tudi lažje uresničili. Vaš dnevni Angel vam bo pri tem pomagal, sprejmite podporo.

sms-ikonicaPošljite sms s ključno besedo:
CAKRE presledek
(dopišite vaše vprašanje) na 6060.
Lahko Izberete področje čiščenja blokad po čakrah. Npr: CAKRE Ljubezen + vaše ime; CAKRE Sluzba + vaše ime; CAKRE Splosno + vaše ime. . .
Cena odgovora je 5,00 eur. Odgovor vsebuje do 700 znakov.


PayPal-ikonicaNOVO!
Sedaj lahko pridete do terapije tudi preko maila!
Primer vprašanja:Katera čakra je zablokirana v zvezi z mojimi financami?
Cena Svetovanja je 3,99 eur. Odgovor dobite v ok. 700 znakih.


Tehtnica

Angel Zadovoljstva vam danes daje oporo in zdravilne energije rumene barve skozi dobro voljo pripeljejo v vašo bližino tiste ljudi, ki vas podprejo s svojim znanjem in konkretno pomočjo. Skozi optimizem lahko pridete tudi do večjega uspeha na poslovnem področju, kar vam bo izboljšalo tudi finančno stanje.

Škorpijon

Angel Zbranosti vam danes pomaga, da sledite dogodkom dneva. Z njegovo pomočjo in podporo energij turkizne barve se boste lažje usmerili v dobre stvari. Na ta način boste spoznali nove zanimive ljudi, kar vas odpre za nove dogodivščine in nove aktivnosti. Sledite vašemu dnevnemu Angelu, ki vas pri tem vodi.

Strelec

Angel Podpore vas danes podpre, da razmislite o preteklih izkušnjah. Na ta način in s podporo energij zlate barve, ki vam okrepijo moč odločanja tukaj in zdaj, se boste lažje usmerili v tisto smer, ki vam dologoročno prinese več jasnosti in uspeha. S podporo vašega dnevnega Angela bo vse skupaj lažje.

Kozorog

Angel Sproščenosti vam danes pomaga, da vidite, koliko možnosti in priložnosti vam prinaša življenje. Kvaliteta energij marelične barve vas skozi nežnost vodi do novih idej, ki vam bodo zagon, da naredite določene premike. Dnevni Angel je lahko z vami tudi dlje časa, če ga redno dnevno pokličete.

Vodnar

Angel Optimizma vas danes usmeri v nov način sodelovanja z drugimi. Sprejmite podporo energij oranžne barve, ki vam okrepijo pozitiven odnos do življenja in večjo možnost spreminjanja vsega, kar želite. Tako boste lažje skomunicirali vse, kar potrebujete za nadaljnji uspeh.

Ribi

Angel Miru vas skozi današnji dan spodbuja, da dokončate začeto. Kvaliteta energij indigo barve bo prinesla večji fokus in lažje se boste osredotočili nase ter uredili vse nedokončane zadev. Ne obremenjujte se drugimi ali z ugajanjem okolici, če vas vaš dnevni Angel podpira, da se umaknete v svoj mir.

Dnevni horoskop – Horoskop-tarot.si

Piše: Benanda

0907786

The following two tabs change content below.

HoroskopTarot