Angelski dnevni horoskop za 24. 6. 2021.

sms-ikonicaPošljite sms s ključno besedo:
HOROSKOP presledek
(dopišite vaše vprašanje ter vaš datum in kraj rojstva) na 6060.
Horoskop Ali je Matjaz pravi partner zame? Ali pride kdo primernejsi? Jaz: 7.3. 1980 ob 17: 50 v Ljubljani, on: 12.01.1977, v Mariboru.
Cena odgovora je 4,49 eur.
Odgovor vsebuje do 700 znakov.


PayPal-ikonicaNOVO!
Sedaj lahko pridete do odgovorov tudi preko maila!
Primer vprašanja:Kakšno bo moje finančno stanje v tem letu? Janja 5.10. 1955.
Cena Svetovanja je 3,49 eur.
Odgovor dobite v ok. 700 znakih.


Oven

ANGEL REŠITVE pokaže, na kak način predstavite svojo plat zgodbe in se pogovorite, da nesporazumi ne preidejo v prepire. Izkoristite priložnost. 

Bik

ANGEL SPROSTITVE ponuja priložnost za lepe dogodke in zabavo. Sproščeni lažje popazite na zdravje hrbtenice in kosti. Iskrice strasti spet aktivne? Kaj se skriva za tem? 

Dvojčka

ANGEL INTUICIJE IN INSTINKTA vas usmerja v realizacijo želj srca. Dovolite si, da vas življenje preseneti in se ne držite nazaj. 

Rak

ANGEL SRČNOSTI želi da opazujete svoje življenje in sebe skozi srce – tudi simpatija se lahko nepričakovano pojavi, če ne boste preobremenjeni s svojimi problemi. 

Lev

ANGEL POSTOPNOSTI omogoči, da svoje želje uresničujete s takim tempom, kot si ga želite, ne glede na komentarje okolice. Pozitiven odnos v službi dobi nove temelje. 

Devica

ANGEL ZAVEDANJA pokaže, da so novosti lahko čisto prijetne. Opazite širino dogajanja, držite fokus na dobrih stvareh in strahovi postanejo samo delček življenja. 

sms-ikonicaPošljite sms s ključno besedo:
CAKRE presledek
(dopišite vaše vprašanje) na 6060.
Lahko Izberete področje čiščenja blokad po čakrah. Npr: CAKRE Ljubezen + vaše ime; CAKRE Sluzba + vaše ime; CAKRE Splosno + vaše ime. . .
Cena odgovora je 5,00 eur. Odgovor vsebuje do 700 znakov.


PayPal-ikonicaNOVO!
Sedaj lahko pridete do terapije tudi preko maila!
Primer vprašanja:Katera čakra je zablokirana v zvezi z mojimi financami?
Cena Svetovanja je 3,99 eur. Odgovor dobite v ok. 700 znakih.


Tehtnica

ANGEL GIBANJA vam ne pusti mirovati. Imunski sistem potrebuje okrepitev, zato postavite prioritete. Če želite da se karkoli zares spremeni, sodelujte v konkretnem dogajanju. 

Škorpijon

ANGEL FOKUSA  usmeri pozornost stran od manipulacij in izkoriščanja lastnega magnetizma za spletke, da opazite kje je vaša resnična ljubezen ali želite zgolj skok čez plot. 

Strelec

ANGEL ISKRENOSTI DO SEBE pomaga prepoznati pravo stanje: potrebe po ljubezni ne boste zadušili z materialnimi dobrinami in denarjem. 

Kozorog

ANGEL MIRU omogoči, da ustvarjate zase in širše in ste dobra opora tudi v svoji okolici. Priložnost za spremembe, ki ste si jih želeli. 

Vodnar

ANGEL VIŠJE PERSPEKTIVE pokaže situacijo tako, da lažje prepoznate svoje pravo mesto. Lažje si spočijete, ko vidite da drugi niso tako zagreti za pomoč vam kot vi njim. 

Ribi

ANGEL SPROSTITVE omogoči opustite navado, da so težave samoumeven del dneva – danes je odlična priložnost, da opazite kako je lahko lepo in greste preko težav. 

Dnevni horoskop – Horoskop-tarot.si

Piše: Nataša

0907786

The following two tabs change content below.

HoroskopTarot