Angelski dnevni horoskop za 24. 7. 2021.

sms-ikonicaPošljite sms s ključno besedo:
HOROSKOP presledek
(dopišite vaše vprašanje ter vaš datum in kraj rojstva) na 6060.
Horoskop Ali je Matjaz pravi partner zame? Ali pride kdo primernejsi? Jaz: 7.3. 1980 ob 17: 50 v Ljubljani, on: 12.01.1977, v Mariboru.
Cena odgovora je 4,49 eur.
Odgovor vsebuje do 700 znakov.


PayPal-ikonicaNOVO!
Sedaj lahko pridete do odgovorov tudi preko maila!
Primer vprašanja:Kakšno bo moje finančno stanje v tem letu? Janja 5.10. 1955.
Cena Svetovanja je 3,49 eur.
Odgovor dobite v ok. 700 znakih.


Oven

ANGEL LJUBEZNI ne gre iz vaših misli. Te dni vam bo odlična motivacija za uresničitev ciljev, saj se želite dokazati tudi partnerju oziroma simpatiji.  

Bik

ANGEL RAZDVOJENOSTI med osebnim življenjem in obljubami, ki ste jih že pred časom dali prijateljem danes ne ponuja druge rešitve, kot da opazite, zakaj včasih prehitro obljubljate. 

Dvojčka

ANGEL TRANSFORMACIJE se pokaže v odnosih – prežeti boste s čustvi in okolica jih bo opazila. Sprostite se v tem, naj se vse pokaže, reakcije v okolici bodo vodile v spremembe.

Rak

ANGEL SPROŠČENOSTI se smuka okrog vas, ko si želite uskladit vse vloge. Najbolj vas podpre v partnerskem odnosu, tam vam je tudi najtežje priti do sprostitve. 

Lev

ANGEL NAKLONJENOSTI bo z vami med ljudmi, kar pa tokrat ne boste izkoriščali. Uspeh vam bo tako še rasel, a ne pozabite na obljube, ki jih date. 

Devica

ANGEL HUMORJA  vam pomaga krepiti samozavest. Čustvena negotovost je malce naporna, a vam skozi sproščenost s pomočjo dnevnega angela ne dela preglavic. 

sms-ikonicaPošljite sms s ključno besedo:
CAKRE presledek
(dopišite vaše vprašanje) na 6060.
Lahko Izberete področje čiščenja blokad po čakrah. Npr: CAKRE Ljubezen + vaše ime; CAKRE Sluzba + vaše ime; CAKRE Splosno + vaše ime. . .
Cena odgovora je 5,00 eur. Odgovor vsebuje do 700 znakov.


PayPal-ikonicaNOVO!
Sedaj lahko pridete do terapije tudi preko maila!
Primer vprašanja:Katera čakra je zablokirana v zvezi z mojimi financami?
Cena Svetovanja je 3,99 eur. Odgovor dobite v ok. 700 znakih.


Tehtnica

ANGEL UMIRJENOSTI pomaga usmeriti strast in lažje načrtovati pot do realizacije željenega. Največ boste pridobili skozi pogovore, ki bodo bolj umirjeni.    

Škorpijon

ANGEL USODE vam pokaže pravi način, pravo pot, ko boste nihali med skrajnostmi, v odnosih. Opazujte, kje najdete harmonijo, kaj vas notranje pomiri . 

Strelec

ANGEL AKCIJE vas vodi ponovno v strastno čustvenost – če je bil prej iskriv pogovor, se sedaj razvije ljubezen.  Izgovori ne bodo pomagali, ne odmikajte se.   

Kozorog

ANGEL ČUSTVENE SPROSTITVE vam bo pomagal do večje sreče – veste da tudi vin iste idealni in da ne bo čisto tako, kot si vi predstavljate in želite. 

Vodnar

ANGELI vas čuvajo, da v veliki vnemi narediti vse ne izgubite zdravja in dobrega počutja. Načrte za sprostitev že imate, a jih trenutno še niste sposobni izpeljati. 

Ribi

ANGEL PREDANOSTI življenju vam pomaga se hitro prilagajati v mislih in dejanjih in z lahkoto boste prestavljali meje in spreminjali načrte. Opazujte okolico. 

Dnevni horoskop – Horoskop-tarot.si

Piše: Nataša

0907786

The following two tabs change content below.