Angelski dnevni horoskop za 25. 12. 2021.

sms-ikonicaPošljite sms s ključno besedo:
HOROSKOP presledek
(dopišite vaše vprašanje ter vaš datum in kraj rojstva) na 6060.
Horoskop Ali je Matjaz pravi partner zame? Ali pride kdo primernejsi? Jaz: 7.3. 1980 ob 17: 50 v Ljubljani, on: 12.01.1977, v Mariboru.
Cena odgovora je 4,49 eur.
Odgovor vsebuje do 700 znakov.


PayPal-ikonicaNOVO!
Sedaj lahko pridete do odgovorov tudi preko maila!
Primer vprašanja:Kakšno bo moje finančno stanje v tem letu? Janja 5.10. 1955.
Cena Svetovanja je 3,49 eur.
Odgovor dobite v ok. 700 znakih.


Oven

ANGEL SAMOZAVESTI vas danes sprošča in vabi v odnose, kjer v okolici zbujate naklonjenost in iskrice strasti. Uživajte in se pomirite s preteklimi dogodki.

Bik

ANGEL OBČUTLJIVOSTI vam pokaže, da ste še vedno ranljivi in vas dejanja bližnjih ne pustijo ravnodušne. Razmislite, kako spremeniti sebe da v okolici ne izzovete takšnih reakcij.

Dvojčka

ANGEL UGLEDA pritegne v vašo bližino ljudi, za katere boste šele kasneje videli, za kaj so pomembni. Ali čutite, kako močne so vaše besede?

Rak

ANGEL ISKRENOSTI so ključ za odnose, za rešitve iz zagate, kjer greste predaleč z okolico. V zadnjem hipu se spomnite nanj in ohranite preprostost.

Lev

ANGEL PONOSA se aktivira vsakič, ko opazite, kakšen vpliv imate na poslovne dosežke in na večino ljudi. Odpira pot novim in novim kreativnim idejam.

Devica

ANGEL DRUŽENJA vas prevzame in nehote pozabite na vse drugo, tudi obljube. Sproščeno uživanje vam je v užitek, kar pa ste že obljubili, bo potrebno nekako rešiti.

sms-ikonicaPošljite sms s ključno besedo:
CAKRE presledek
(dopišite vaše vprašanje) na 6060.
Lahko Izberete področje čiščenja blokad po čakrah. Npr: CAKRE Ljubezen + vaše ime; CAKRE Sluzba + vaše ime; CAKRE Splosno + vaše ime. . .
Cena odgovora je 5,00 eur. Odgovor vsebuje do 700 znakov.


PayPal-ikonicaNOVO!
Sedaj lahko pridete do terapije tudi preko maila!
Primer vprašanja:Katera čakra je zablokirana v zvezi z mojimi financami?
Cena Svetovanja je 3,99 eur. Odgovor dobite v ok. 700 znakih.


Tehtnica

ANGEL JASNOSTI sodeluje pri spreminjanju bolj jasno postaviti vaše odnose in želje. Če koga pretirano vznemirite s tem, si vzemite malo več časa za razlago.

Škorpijon

ANGEL STRASTI vas kaj hitro zaplete s simpatijo. Če ste vezani, raje dobro premislite, da ohranite dobre odnose. Samskim bo to seveda odlična priložnost za sprostitev.

Strelec

ANGEL MOČI skozi vas pokaže koliko vpliva imate pri drugih. Notranje močni in z dobrim fokusom se ne obremenjujete več s preteklostjo in spremenite način razmišljanja.

Kozorog

ANGEL ljubezni vas pretrese. Če želite dobre spremembe, se boste morali aktivirati v to energijo, saj nič ne bo padlo iz neba. Lotite se akcije.

Vodnar

ANGEL ZADOVOLJSTVA ve, da ste ga pogrešali, je pa sedaj čas, da si date duška – potovanje, uspeh v službi, zdravje, vse bo danes teklo in odpiralo nov optimizem.

Ribi

ANGEL DOBREGA POČUTJA vas odpre za sodelovanje z bližnjimi in vam pomaga spoznati, kako ohraniti dobre odnose in ne delati več kompromisov.

Dnevni horoskop – Horoskop-tarot.si

Piše: Nataša

0907786

The following two tabs change content below.

HoroskopTarot