Angelski dnevni horoskop za 25. 3. 2021.

sms-ikonicaPošljite sms s ključno besedo:
HOROSKOP presledek
(dopišite vaše vprašanje ter vaš datum in kraj rojstva) na 6060.
Horoskop Ali je Matjaz pravi partner zame? Ali pride kdo primernejsi? Jaz: 7.3. 1980 ob 17: 50 v Ljubljani, on: 12.01.1977, v Mariboru.
Cena odgovora je 4,49 eur.
Odgovor vsebuje do 700 znakov.


PayPal-ikonicaNOVO!
Sedaj lahko pridete do odgovorov tudi preko maila!
Primer vprašanja:Kakšno bo moje finančno stanje v tem letu? Janja 5.10. 1955.
Cena Svetovanja je 3,49 eur.
Odgovor dobite v ok. 700 znakih.


Oven

Angel Strasti vas danes vabi, da mu sledite. S sprejemanjem njegovih energij in s podporo energij rdeče barve se boste ponovno zavedli, kaj vam požene kri po žilah. Usmerite pozornost tja, kamor vas vodi vaše srce in prišli boste do moči in volje za naprej.

Bik

Angel Miru vam danes pomaga, da se za trenutek ustavite, da dobite jasno sliko celotne situacije. Kvaliteta energij modre barve vam bo zbistrila vaše misli in umirila vaša čustva. Tako boste lažje razumeli sebe in druge, kar vam pomagalo pri nadaljnjih odločitvah.

Dvojčka

Angel Osvobajanja vas danes vodi k sproščanju. Na ta način in s podporo energij bele barve, ki vam bodo prinesle svežno in iskrenost, boste lažje izrazili svoja skrita čustva. Sprejmite podporo, da lažje zadihate in se prenahate skrivati pred drugimi.

Rak

Angel Umika vas danes podpre, da si vzamete čas zase. Zdravilne energije marelične barve vas bodo pomirile in lažje se boste oddahnili od vseh pritiskov okolice. To vam bo prineslo mir in harmonijo ter dalo oporo, da se lažje fokusirate nase in vaše potrebe.

Lev

Angel Fokusa vam danes pomaga, da sledite svoji poslovni poti. S podporo energij indigo barve boste prišli do novih spoznanj in idej, kar vas bo še podprlo, da se ne zapletate v reakcije drugih, ampak vztrajate pri svojih odločitvah. To vam dolgoročno prineslo večjo stabilnost.

Devica

Angel Razumevanja vas danes vabi, da pogledate vase. Kvaliteta energij roza barve vas bo povezala z energijami vaše Duše, kar vam bo pomagalo, da pridete do spoznanj, kaj si želite in kaj morate spremeniti, da se stvari obrnejo v pravo smer. Dnevni Angel je lahko z vami tudi dlje časa, če ga redno dnevno pokličite.

sms-ikonicaPošljite sms s ključno besedo:
CAKRE presledek
(dopišite vaše vprašanje) na 6060.
Lahko Izberete področje čiščenja blokad po čakrah. Npr: CAKRE Ljubezen + vaše ime; CAKRE Sluzba + vaše ime; CAKRE Splosno + vaše ime. . .
Cena odgovora je 5,00 eur. Odgovor vsebuje do 700 znakov.


PayPal-ikonicaNOVO!
Sedaj lahko pridete do terapije tudi preko maila!
Primer vprašanja:Katera čakra je zablokirana v zvezi z mojimi financami?
Cena Svetovanja je 3,99 eur. Odgovor dobite v ok. 700 znakih.


Tehtnica

Angel Izražanja vas danes podpre v iskrenosti. Kvaliteta energij srebrne barve, ki vam prinese občutek lahkotnosti, vam bo v pomoč, da drugim postavite meje in se tako posvetite temu, kar vas veseli. Zaupajte v vodstvo vašega dnevnega Angela, ki vas pri tem usmerja.

Škorpijon

Angel Sodelovanja vam danes pomaga, da sledite dogodkom dneva. S podporo energij rumene barve, ki vam bodo okrepile moč in optimizem, boste lažje sodelovali v vseh aktivnostih, kar pa bo blagodjeno vplivalo na vaše počutje in sprejemanje drugih.

Strelec

Angel Sproščenosti vas danes popelje v večje zaupanje sebi. Sprejmite njegovo podporo in zdravilne energije zelene barve bodo odgnale vse napetosti in dvome, kar vas bo pomirilo. Lažje boste sprejeli svoje kvalitete in si povrnili svojo pravo notranjo moč in dobro počutje. Zaupajte v vodstvo vašega dnevnega Angela.

Kozorog

Angel Predaje vas danes vabi, da mu predate vse svoje skrbi in težave. Na ta način in s podporo energij vijolične barve, ki vas bodo vodile skozi nova spoznanja in ideje, boste lažje sebi priznali, česa vas je pravzaprav strah in zakaj se tega izogibate. Sprejmite podporo, da se življenje obrne v pravo smer.

Vodnar

Angel Možnosti  vas skozi današnji dan vodi in usmerja, zdravilne energije turkizne barve pa vam pomagajo do novih svežih zamisli in idej. Na ta način boste prišli do moči za nove začetke in pričeli z načrtovanjem, kako do boljšega in lepšega življenja.

Ribi

Angel Komunikacije vam danes odpre nove poti. Z njegovo pomočjo in podporo energij zlate barve boste imeli moč in zaščito, da se izrazite sproti, se na ta način osvobodite togosti in pridete do poguma. Tako se vam bodo ponudile tudi nove priložnosti, ki vas bodo dvignile na nov nivo zavedanja kvalitete življenja.

Dnevni horoskop – Horoskop-tarot.si

Piše: Benanda

0907786

The following two tabs change content below.

HoroskopTarot