Angelski dnevni horoskop za 25. 4. 2021.

sms-ikonicaPošljite sms s ključno besedo:
HOROSKOP presledek
(dopišite vaše vprašanje ter vaš datum in kraj rojstva) na 6060.
Horoskop Ali je Matjaz pravi partner zame? Ali pride kdo primernejsi? Jaz: 7.3. 1980 ob 17: 50 v Ljubljani, on: 12.01.1977, v Mariboru.
Cena odgovora je 4,49 eur.
Odgovor vsebuje do 700 znakov.


PayPal-ikonicaNOVO!
Sedaj lahko pridete do odgovorov tudi preko maila!
Primer vprašanja:Kakšno bo moje finančno stanje v tem letu? Janja 5.10. 1955.
Cena Svetovanja je 3,49 eur.
Odgovor dobite v ok. 700 znakih.


Oven

Angel Odločanja vas danes podpre, da se aktivirate v smeri tistih sprememb, ki jih želite. S podporo energij modre barve boste ostali zbrani in skozi zaupanje vase izpeljali vse, da se osvobodite teže preteklosti. S tem boste pritegnili tudi druge, ki vam bodo pomagali pri vaših nadaljnjih korakih.

Bik

Angel Komunikacije vas danes vabi k jasnemu izražanju svojih čustev in kvaliteta energij roza barve vam skozi ljubezen do sebe pokaže, kako se na ta način osvoboditi vsega balasta. S tem boste v odnose vnesli spoštovanje in razumevanje, kar pa vam bo prineslo nova spoznanja o vrednotah življenja.

Dvojčka

Angel Hvaležnosti vas danes vabi v svoj objem in kvaliteta energij marelične barve vas sprosti, da ponosno pogledate nase in svoje bližnje. Občutek varnosti in pripadnosti bo vsem prinesel nove sveže energije, ki jih izkoristite za prijetno neobremenjeno druženje in spoznavanje drug drugega.

Rak

Angel Iskrenosti vas danes podpre, da se osredotočite nase in zdravilne energije turkizne barve bodo od vas umaknile vse negativne pritiske drugih. Tako se boste lažje aktivirali v smeri tistih aktivnosti, ki vas veselijo in vam prinesejo več strasti ter nove energije v življenje.

Lev

Angel Intuicije vas danes vabi, da mu sledite. Z njegovo podporo in podporo energij indigo barve se boste skozi zaupanje sebi sprostili in lažje sledili svojim željam. To vam bo odprlo nove poti in prineslo več jasnosti na vsa področja življenja.

Devica

Angel Odnosov vas danes vodi v udobje vašega doma. Pri tem vas podprejo zdravilne energije srebrne barve, ki vam skozi svežino in čutenje miru, prinesejo občutek sreče in harmonije. Ostanite v teh novih občutkih čim dlje, da jih ponotranjite in iz tega novega stanja poglejte na novo na vaše odnose.

sms-ikonicaPošljite sms s ključno besedo:
CAKRE presledek
(dopišite vaše vprašanje) na 6060.
Lahko Izberete področje čiščenja blokad po čakrah. Npr: CAKRE Ljubezen + vaše ime; CAKRE Sluzba + vaše ime; CAKRE Splosno + vaše ime. . .
Cena odgovora je 5,00 eur. Odgovor vsebuje do 700 znakov.


PayPal-ikonicaNOVO!
Sedaj lahko pridete do terapije tudi preko maila!
Primer vprašanja:Katera čakra je zablokirana v zvezi z mojimi financami?
Cena Svetovanja je 3,99 eur. Odgovor dobite v ok. 700 znakih.


Tehtnica

Angel Akcije vam danes preda voljo, da se aktivirate v smeri, ki spodbuja vašo ustvarjalnost. Zdravilne energije rumene barve vas okrepijo v notranji moči in spontanosti, kar vam bo dalo zagon, da preprosto ne boste odnehali in raziskali vse, kar vam bo prišlo na pot.

Škorpijon

Angel Sodelovanja vas danes vodi v lahkotnost in s podporo energij bele barve, ki vas ovijejo v mehkobo, boste iz prostora notranjega miru lažje videli nove priložnosti. Zadihajte v nove energije in sprejmite podporo vašega dnevnega Angela, ki vas vodi do novega načina delovanja.

Strelec

Angel Svobode vas spremlja skozi današnji dan in žarki zlate barve bodo v vas aktivirali moč, da naredite potrebne spremembe, ki bodo pozitivno vplivale za vašo prihodnost. Odločitev zase vam bo prinesla občutek svobode in večje lahkotnosti, po drugi strani pa tudi odločnost in moč za spremembe ter korake naprej.

Kozorog

Angel Zraka vas danes skozi sproščenost vabi, da se mu predate in kvaliteta energij zelene barve odpre vaše srce, da si dovolite zadihati in sprejeti vse, kar vam prinaša usoda. Tako se boste prenehali boriti s seboj in se bolj pozitivno usmerili v vsa dogajanja in sodelovanja.

Vodnar

Angel Sprejemanja vam danes pomaga do novih spoznanj. Zdravilne energije vijolične barve bodo blagodejno vplivale na vaš odnos do sebe kot drugih. Tako jim boste lažje prisluhnili in tudi dovolili, da vam pomagajo določene zadeve pripeljati do želenih rezultatov. 

Ribi

Angel Priložnosti vas danes skozi večje čutenje in ozaveščanje sebe ter svojih želja vodi do novega načina razmišljanja in delovanja. Pri tem vam žarki rdeče barve okrepijo voljo in pomagajo, da postavite zase in tako daste drugim vedeti, kje je njihovo mesto.

Dnevni horoskop – Horoskop-tarot.si

Piše: Benanda

0907786

The following two tabs change content below.

HoroskopTarot