Angelski dnevni horoskop za 25. 5. 2021.

sms-ikonicaPošljite sms s ključno besedo:
HOROSKOP presledek
(dopišite vaše vprašanje ter vaš datum in kraj rojstva) na 6060.
Horoskop Ali je Matjaz pravi partner zame? Ali pride kdo primernejsi? Jaz: 7.3. 1980 ob 17: 50 v Ljubljani, on: 12.01.1977, v Mariboru.
Cena odgovora je 4,49 eur.
Odgovor vsebuje do 700 znakov.


PayPal-ikonicaNOVO!
Sedaj lahko pridete do odgovorov tudi preko maila!
Primer vprašanja:Kakšno bo moje finančno stanje v tem letu? Janja 5.10. 1955.
Cena Svetovanja je 3,49 eur.
Odgovor dobite v ok. 700 znakih.


Oven

ANGEL MOČI vam pomaga postaviti se zase, ko vam zunanje okoliščine zmešajo načrte. Ostanite sproščeni v sebi, da se ne izčrpate. 

Bik

ANGEL JASNOSTI vas vodi v spremembah razmišljanja in delovanja, da vam bo jasno, kaj si želite narediti na novo.

Dvojčka

ANGEL SODELOVANJA vas aktivira v sprejemanju podpore, da vam na  priložnosti ne uidejo. Ne čakajte, dosti vsega je za uredit, kar v akcijo.. 

Rak

ANGEL RAZUMEVANJA PRETEKLOSTI bo pomagal, da ne trosite energije in besed  neprevidno okrog, lunin mrk vam namreč ponovno odpre spomine.

Lev

ANGEL SPOZNANJ vas odpre za vse, kar potrebujete glede sebe, da ne popustite zmedi in vplivom okolja. Nestrinjanje z okolico naj vas ne vrže iz tira. 

Devica

ANGEL LJUBEZNI vas zopet vzame pod okrilje, odprite mu srce in kljub starim izkušnjam ne ignorirajte več lepega živlejnja. 

sms-ikonicaPošljite sms s ključno besedo:
CAKRE presledek
(dopišite vaše vprašanje) na 6060.
Lahko Izberete področje čiščenja blokad po čakrah. Npr: CAKRE Ljubezen + vaše ime; CAKRE Sluzba + vaše ime; CAKRE Splosno + vaše ime. . .
Cena odgovora je 5,00 eur. Odgovor vsebuje do 700 znakov.


PayPal-ikonicaNOVO!
Sedaj lahko pridete do terapije tudi preko maila!
Primer vprašanja:Katera čakra je zablokirana v zvezi z mojimi financami?
Cena Svetovanja je 3,99 eur. Odgovor dobite v ok. 700 znakih.


Tehtnica

ANGEL USODE vam podarja majhna darila, zaradi katerih bo počutje odlično, saj znate sprejemati z odprtim srcem in ceniti tudi najmanjše stvari. 

Škorpijon

ANGEL USTVARJALNOSTI se kljub temu, da se v družbi ne boste najbolje znašli, poskrbel za kreativne premike in druženje s tistimi, ki jim zaupate. 

Strelec

ANGEL NOTRANJEGA MIRU vam omogoči da opazujete dogajanje namesto da se po nepotrebnem čustveno zapletate. Poglejte koliko odprtih možnosti je, ko vam uspe se izogniti drami.

Kozorog

ANGEL VZTRAJNOSTI pomaga iskati vse možnosti za realizacijo srčnih želja, zato se ne skrivajte več kadar se stvari ne odvijejo po vaših pričakovanjih. 

Vodnar

ANGEL SPROSTITVE vas kljub vaši delovnosti in opravljanju vsega usmeja k ljudem ali novim stvarem, situacijam, kjer se lahko sprostite. 

Ribi

ANGEL NOVOSTI odpira nove poti in v življenje prinaša nove ljudji. Dovolite si odpreti se optimizmu, sreči in veri v ljubezen, da res vstopite v novo obdobje. 

Dnevni horoskop – Horoskop-tarot.si

Piše: Nataša

0907786

The following two tabs change content below.

HoroskopTarot