Angelski dnevni horoskop za 25. 6. 2021.

sms-ikonicaPošljite sms s ključno besedo:
HOROSKOP presledek
(dopišite vaše vprašanje ter vaš datum in kraj rojstva) na 6060.
Horoskop Ali je Matjaz pravi partner zame? Ali pride kdo primernejsi? Jaz: 7.3. 1980 ob 17: 50 v Ljubljani, on: 12.01.1977, v Mariboru.
Cena odgovora je 4,49 eur.
Odgovor vsebuje do 700 znakov.


PayPal-ikonicaNOVO!
Sedaj lahko pridete do odgovorov tudi preko maila!
Primer vprašanja:Kakšno bo moje finančno stanje v tem letu? Janja 5.10. 1955.
Cena Svetovanja je 3,49 eur.
Odgovor dobite v ok. 700 znakih.


Oven

ANGEL PRJAZNOST potrka na vrata – skoraj ste že pozabili, kako je, ko so ljudje do vas prijaznejši in bolj strpni. Lažje dihate, če vas ne sodijo neprestano. 

Bik

ANGEL NOVEGA POGLEDA vas preseneti, da začnete videti in razmišljati drugače. Preseneti vas lahko videnje lastne perspektive – morda le ni bila tako pravilna. 

Dvojčka

ANGEL IZRAŽANJA želi, da svoje predloge nehate skrivati, ne glede na dogajanje v okolici. Možni so hitri obrati in vase ideje bodo prišle v ospredje. 

Rak

ANGEL ISKRENOSTI ima dovolj skrivanja in želi, da v miru in iskreno sodelujete z življenjem, saj skrivanje ni vaša močna plat. V vsakem primeru ste malo napeti, zato uberite hitrejšo pot. 

Lev

ANGEL SPROSTITVE vas osvobodi pritiskov drugih, predvsem starejših. Ne boste več v ospredju, nova svoboda vas bo odlično sprostila.

Devica

ANGEL SPOZNANJ spreminja življenje, da dojamete skrivnost povezovanja v plus. Ali ste vedeli, da več kot naredite za druge, več se vam dogaja v dobro?

sms-ikonicaPošljite sms s ključno besedo:
CAKRE presledek
(dopišite vaše vprašanje) na 6060.
Lahko Izberete področje čiščenja blokad po čakrah. Npr: CAKRE Ljubezen + vaše ime; CAKRE Sluzba + vaše ime; CAKRE Splosno + vaše ime. . .
Cena odgovora je 5,00 eur. Odgovor vsebuje do 700 znakov.


PayPal-ikonicaNOVO!
Sedaj lahko pridete do terapije tudi preko maila!
Primer vprašanja:Katera čakra je zablokirana v zvezi z mojimi financami?
Cena Svetovanja je 3,99 eur. Odgovor dobite v ok. 700 znakih.


Tehtnica

ANGEL REALNOST ve, da nimate časa gojiti iluzije, za to vas kljub strasti odmakne od določenih ljudi. Spremembe se s tem aktivirajo. 

Škorpijon

ANGEL INSTINKTA vam preko čustev kaže, kaj je potrebno urediti glede materialnega stanja. Čas je, da uredite odnose in materialno stanje, zato ne čakajte. 

Strelec

ANGEL INDIVIDUALIZMA želi da naredite stvari čisto po svoje in se izognete manipulacijam okolice. Pozorni bodite na malenkosti, da si ne nakopljete težav. 

Kozorog

ANGEL MOČI se pokaže v konkretnih dogovarjanjih, optimalen čas je za iskanje službe ali druge spremembe, kjer ste želeli narediti dober vtis. 

Vodnar

ANGEL NOVEGA REDA sporoča, da se ne jezite na druge – sami vidite veliko več kot izrazite in drugi vam ne berejo misli. Glejte širše in bolj dolgoročno. 

Ribi

ANGEL NAČRTOVANJA tokrat podpre projekte, ki imajo moč rasti. Dogovarjali se boste sproti, okolica pa se bo kar strinjala z vami. 

Dnevni horoskop – Horoskop-tarot.si

Piše: Nataša

0907786

The following two tabs change content below.

HoroskopTarot