Angelski dnevni horoskop za 25. 8. 2021.

sms-ikonicaPošljite sms s ključno besedo:
HOROSKOP presledek
(dopišite vaše vprašanje ter vaš datum in kraj rojstva) na 6060.
Horoskop Ali je Matjaz pravi partner zame? Ali pride kdo primernejsi? Jaz: 7.3. 1980 ob 17: 50 v Ljubljani, on: 12.01.1977, v Mariboru.
Cena odgovora je 4,49 eur.
Odgovor vsebuje do 700 znakov.


PayPal-ikonicaNOVO!
Sedaj lahko pridete do odgovorov tudi preko maila!
Primer vprašanja:Kakšno bo moje finančno stanje v tem letu? Janja 5.10. 1955.
Cena Svetovanja je 3,49 eur.
Odgovor dobite v ok. 700 znakih.


Oven

ANGEL POČITKA vas vabi v svoj objem – doma si uredite gnezdo, zatočišče, kjer se počutite varno in sproščeno. Danes je dan za počitek, organizacijo in tehnične stvari prestavite.

Bik

ANGEL LEPOTE in HARMONIJE podpre stike z javnostjo in prijateljske odnose. Naključnim znancem in prijateljem danes na široko odprete srce – malo preveč? Ostanite pozorni nase.

Dvojčka

ANGEL NEMIRA kar ne odpre vrat ljubezni – nestrpnost vas od nežnosti preveč odmakne. Ne pretiravajte, naj se življenje odvije, vi pa opazujte in ostajajte sproščeni.

Rak

ANGEL OPTIMIZMA odstira pogled v prihodnost in vas navdušuje z načrtovanjem. Česa bi bili bolj veseli: krajšega izleta ali pogovora z ljubeznijo?

Lev

ANGEL JASNOSTI odpre nov pogled nase in okolico – ko so vam stvari jasne, ste lažje potrpežljivi v odnosih in poslu ter ravnate taktično – veste, kdaj ima pogovor smisel in kdaj zadržati zase. .

Devica

ANGEL NOVOSTI nekaj pripravlja – se boste tokrat lotili bolj resno? Okolica vas ne bo pri tem želela vznemirjat, partner bo od daleč opazoval dogajanje v vas.

sms-ikonicaPošljite sms s ključno besedo:
CAKRE presledek
(dopišite vaše vprašanje) na 6060.
Lahko Izberete področje čiščenja blokad po čakrah. Npr: CAKRE Ljubezen + vaše ime; CAKRE Sluzba + vaše ime; CAKRE Splosno + vaše ime. . .
Cena odgovora je 5,00 eur. Odgovor vsebuje do 700 znakov.


PayPal-ikonicaNOVO!
Sedaj lahko pridete do terapije tudi preko maila!
Primer vprašanja:Katera čakra je zablokirana v zvezi z mojimi financami?
Cena Svetovanja je 3,99 eur. Odgovor dobite v ok. 700 znakih.


Tehtnica

ANGEL SVOBODE vam pokaže, da je zapletanje v reševanje drugih nepotrebno, in da v resnici lahko pustite, da vsak svoje rešuje po svoje. Svoboda je za vas in za druge.

Škorpijon

ANGEL LENOBE vam omogoči čas zase – ni potrebno da se počutite takoj nekoristne, če vsako sekundo niste na prvem tiru. Ustavite danes konje in si privoščite počitek in opazovanje.

Strelec

ANGEL SVOBODE bi znal vezanim danes mešati štrene – v zvezi zna biti občutek utesnjenosti zoprn. Samskim pa angel odpre možnost flirta in pazite, da se igrice ne končajo na manj željen način.

Kozorog

ANGEL SISTEMATIČNOSTI bo pomagal v opuščanju starih navad in razvad, zna pa biti, da bodo stara potlačena čustva silila na plano in okolica pri tem ne bo ostala mirna.

Vodnar

ANGEL SAMOVOLJNOSTI bo imel premočan vpliv, da bi lahko upoštevali mnenja drugih. Saj ne, da niste občutljivi na mnenje drugih, a tokrat hočete nov red res čisto po svoje.

Ribi

ANGEL SREČE bo skozi vas sijal med ljudi, kar vam bo v družbi dajalo čisto nov status. Povsod boste zaželeni in pridobili si boste nove prijatelje.

Dnevni horoskop – Horoskop-tarot.si

Piše: Nataša

0907786

The following two tabs change content below.