Angelski dnevni horoskop za 26. 10. 2021.

sms-ikonicaPošljite sms s ključno besedo:
HOROSKOP presledek
(dopišite vaše vprašanje ter vaš datum in kraj rojstva) na 6060.
Horoskop Ali je Matjaz pravi partner zame? Ali pride kdo primernejsi? Jaz: 7.3. 1980 ob 17: 50 v Ljubljani, on: 12.01.1977, v Mariboru.
Cena odgovora je 4,49 eur.
Odgovor vsebuje do 700 znakov.


PayPal-ikonicaNOVO!
Sedaj lahko pridete do odgovorov tudi preko maila!
Primer vprašanja:Kakšno bo moje finančno stanje v tem letu? Janja 5.10. 1955.
Cena Svetovanja je 3,49 eur.
Odgovor dobite v ok. 700 znakih.


Oven

ANGEL ZBRANOSTI vas bo usmerjal vase –da se naučite postaviti na prvo mesto sebe. Opazujte kaj se vam dogaja, opustite potrebo nenehno skrbeti za druge.

Bik

ANGEL OBDAROVANJA prinaša nepričakovana darila. Dovolite si veseliti se in odpreti optimističnim energijam ter negujte pozitivne spremembe.

Dvojčka

ANGEL OSVOBAJANJA vam pomaga sprostiti bremena drugih, ki ste jih hote ali nehote sprejeli na svoja ramena. Sprostite se in zadihajte s polnimi pljuči.

Rak

ANGEL SAMOZAVESTI je nekaj, kar potrebujete, bodite pa pozorni, da vas ne zavede v negativno plat sebe. Upoštevajte tudi mnenja in želje bližnjih in ne segajte preko svoje meje.

Lev

ANGEL POTRPEŽLJIVOSTI vas podpre v čakanju na nekaj, kar si želite že zelo dolgo. Če je potrebno, ponovno povejte in pokažite svoje resnične želje.

Devica

ANGEL REGENERACIJE je z vami in čas je, da se mu čisto prepustite. Ne glede na vse ideje, ki vam sedaj hodijo po glavi, prepoznajte čas počitka in si naberite novih moči.

sms-ikonicaPošljite sms s ključno besedo:
CAKRE presledek
(dopišite vaše vprašanje) na 6060.
Lahko Izberete področje čiščenja blokad po čakrah. Npr: CAKRE Ljubezen + vaše ime; CAKRE Sluzba + vaše ime; CAKRE Splosno + vaše ime. . .
Cena odgovora je 5,00 eur. Odgovor vsebuje do 700 znakov.


PayPal-ikonicaNOVO!
Sedaj lahko pridete do terapije tudi preko maila!
Primer vprašanja:Katera čakra je zablokirana v zvezi z mojimi financami?
Cena Svetovanja je 3,99 eur. Odgovor dobite v ok. 700 znakih.


Tehtnica

ANGEL AKTIVNOSTI vas bo vodil v vse smeri, ogromno dodatnih idej pa se odpre ob akciji. Naredite sedaj tisto, kar ste že dlje časa želeli.

Škorpijon

ANGEL SPROSTITVE vas odpre za mehkejše energije, da se nehate mučiti s preteklostjo in negativnimi slutnjami. A ni sedaj najboljši čas za optimizem?

Strelec

ANGEL LJUBEZNI je v zraku – se lahko odprete za lepoto, lepa darila? Poglejte okrog sebe, vrnite kakšen vroč pogled in uživajte, saj ni čas za čakanje.

Kozorog

ANGEL VESELJA je edini, ki vas v tej situaciji lahko res razveseli, zato nehajte iskati uteho v ljudeh okrog sebe ampak v sebi pobrskajte – ja, kaj vas danes veseli?

Vodnar

ANGEL SAMOTE je vse, kar potrebujete. Dogajanje v vas in okrog vas spravi v totalen nemir, šele ko ste sami, si zares oddahnete od doživljanja vsega.

Ribi

ANGEL ŽIVLJENJA je tisti, ki vam danes pomaga zares užiti življenje. Uživajte v dogajanju in sodelujte z vsemi svojimi čutili.

Dnevni horoskop – Horoskop-tarot.si

Piše: Nataša

0907786

The following two tabs change content below.

HoroskopTarot