Angelski dnevni horoskop za 26. 12. 2021.

sms-ikonicaPošljite sms s ključno besedo:
HOROSKOP presledek
(dopišite vaše vprašanje ter vaš datum in kraj rojstva) na 6060.
Horoskop Ali je Matjaz pravi partner zame? Ali pride kdo primernejsi? Jaz: 7.3. 1980 ob 17: 50 v Ljubljani, on: 12.01.1977, v Mariboru.
Cena odgovora je 4,49 eur.
Odgovor vsebuje do 700 znakov.


PayPal-ikonicaNOVO!
Sedaj lahko pridete do odgovorov tudi preko maila!
Primer vprašanja:Kakšno bo moje finančno stanje v tem letu? Janja 5.10. 1955.
Cena Svetovanja je 3,49 eur.
Odgovor dobite v ok. 700 znakih.


Oven

ANGEL SPROŠČENOSTI vas skozi praznike vodi do zadovoljstva in dobrih odnosov. Ne bo dopuščal vpletanja preteklosti ampak bo pomagal ohraniti vašo srečo med prazniki.

Bik

ANGEL STRPNOSTI do sebe in do drugih vas opomni, da je življenje več kot le hitrost. Vztrajajte v njegovem objemu da spoznate pravi pomen sodelovanja.

Dvojčka

ANGEL SPREJEMANJA vas uči, da niste vedno vi tisti, ki mora nekaj narediti. Če se sproži v vas občutek nemoči, opazujte širšo sliko dogajanja in odprite srce.

Rak

ANGEL VESELJA vas odpre v dobrih občutkih zase in za druge. Če preraste v navdušenje, zato previdno – ne pretiravajte s pomočjo drugim, sploh če vas niso prosili zanjo.

Lev

ANGEL OPTIMIZMA vam pomaga iskati načine potovanja in druženja. Odpre vas za odnose in komaj čakate, da lahko svojo dobro voljo delite z drugimi, a ne?

Devica

ANGEL JASNE KOMUNIKACIJE pomaga do konkretnih rezultatov. Dovolite si čutite kristalno bistro energijo, ki skozi vas v svet prinese odlične ideje.

sms-ikonicaPošljite sms s ključno besedo:
CAKRE presledek
(dopišite vaše vprašanje) na 6060.
Lahko Izberete področje čiščenja blokad po čakrah. Npr: CAKRE Ljubezen + vaše ime; CAKRE Sluzba + vaše ime; CAKRE Splosno + vaše ime. . .
Cena odgovora je 5,00 eur. Odgovor vsebuje do 700 znakov.


PayPal-ikonicaNOVO!
Sedaj lahko pridete do terapije tudi preko maila!
Primer vprašanja:Katera čakra je zablokirana v zvezi z mojimi financami?
Cena Svetovanja je 3,99 eur. Odgovor dobite v ok. 700 znakih.


Tehtnica

ANGEL BLIŽINE zbudi željo po druženju z ljudmi, ki so vam pomembni in od tu črpate moč za dobre spremembe. Sproščeni boste v odnosih na iskren in naiven način.

Škorpijon

ANGEL MAGNETNEGA PRIVLAKA je tokrat namenjen temu, da v sebi obudite novo energijo in začnete iz nje ustvarjat. Čutite ga v sebi in čutite ljubezen do življenja.

Strelec

ANGEL ZBRANOSTI pomaga prepoznati in organizirati spremembe. Naredite si plan, kaj lahko naredite sedaj in kaj bo treba kasneje, da se odprete drugačnemu življenju.

Kozorog

ANGEL AKCIJE vam pripelje dosti stvari naenkrat – prepoznajte kaj ja in kaj ne, da ohranite svoje zdravje. Je čas, da komu rečete da je dovolj?

Vodnar

ANGEL POČITKA bo ključen, ko boste želeli uresničiti vse cilje še pred novim letom in hkrati ohraniti dobro počutje. Prepustite se ravnovesju med aktivnostjo in počitkom..

Ribi

ANGEL REDA je danes potreben, da vam zmeda zaradi celotne situacije ne vzame zadovoljstva. Se strinjate, da ste si krepko zaslužili počitek?

Dnevni horoskop – Horoskop-tarot.si

Piše: Nataša

0907786

The following two tabs change content below.

HoroskopTarot